Το’ πε και το’ κανε: Ο Ερντογάν έκανε όλα τα λεφτά του τουρκικές λίρες

Το’ πε και το’ κανε: Ο Ερντογάν έκανε όλα τα λεφτά του τουρκικές λίρες
Την ημέρα που ο πρόεδρός μας απηύθυνε την έκκληση, μετέτρεψε όλα τα χρήματα στον λογαριασμό του σε λίρες, δήλωσε ο εκπρόσωπός του.

Δίνοντας πρώτος το παράδειγμα, ο Τούρκος πρόεδρος μετέτρεψε όλα τα χρήματά του σε τουρκικές λίρες, σύμφωνα με σχετικές δηλώσεις του εκπροσώπου του.

«Την ημέρα που ο πρόεδρός μας απηύθυνε την έκκληση, μετέτρεψε όλα τα χρήματα στον λογαριασμό του σε λίρες. Είναι παράλογο να σκέφτεται κανείς το αντίθετο», είπε ο εκπρόσωπος Ιμπραχίμ Καλίν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπως μεταδίδει η Hurriyet.

Ο επικεφαλής του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου επέκρινε τον Ερντογάν για το αίτημά του προς τους Τούρκους πολίτες να ανταλλάξουν τα όποια αμερικανικά δολάρια έχουν σε λίρες, προκειμένου να αντισταθμίσει την πτώση της αξίας του τουρκικού νομίσματος.

Υποστηρίζοντας πως ο Ερντογάν διαθέτει 200.000 δολάρια σε μετρητά στον λογαριασμό του στην Albaraka Turk, ο Κιλιτσντάρογλου ρώτησε εάν ο πρόεδρος είχε μετατρέψει τα δικά του χρήματα σε λίρες.

Στη Βουλή, ο υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγκ αναφέρθηκε σε έγγραφο που όπως υποστήριξε ήταν απόδειξη της τράπεζας ότι ο Ερντογάν είχε μετατρέψει όλα τα χρήματά του σε λίρες, όμως ο Κιλιτσντάρογλου απαίτησε να δημοσιοποιηθεί το έγγραφο.

«Πρέπει να δούμε την απόδειξη. Γιατί είναι κρυμμένη η απόδειξη;», είπε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments