Διεθνή

Γερμανία: Το προσφυγικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σύμφωνα με το 58% των πολιτών

Γερμανία: Το προσφυγικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σύμφωνα με το 58% των πολιτών
Το 50% των Γερμανών πιστεύει πως η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ κάνει καλή δουλειά.

Τo προσφυγικό και η ενσωμάτωση των ανθρώπων αυτών θεωρεί το 50% και πλέον των Γερμανών πολιτών πως είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει η χώρα.

Η έρευνα που διεξήγαγε η εταιρεία δημοσκοπήσεων Forschungsgruppe Wahlen για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου ZDF κατέδειξε ότι το 58% των Γερμανών θεωρεί ότι οι πρόσφυγες και η ενσωμάτωσή τους είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γερμανία.

Το 50% των Γερμανών πιστεύει πως η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ κάνει καλή δουλειά αναφορικά με την πολιτική που ακολουθεί στο μεταναστευτικό, ενώ το 45% πιστεύει ότι το έργο της σε αυτόν τον τομέα είναι “μάλλον κακό”, σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη το διάστημα 6ης- 8ης Δεκεμβρίου και συμμετείχαν 1.234 άνθρωποι.

Σχεδόν τα 2/3 (60%) ανησυχούν ότι οι δαπάνες για τους πρόσφυγες ισοδυναμούν με περικοπές δαπανών σε άλλους τομείς και το 52% φοβάται ότι η μετανάστευση θα δώσει ώθηση στα ποσοστά εγκληματικότητας. 

Το 30% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι οι πολιτισμικές και κοινωνικές αξίες της Γερμανίας απειλούνται εξαιτίας των προσφύγων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments