Η Μελάνια Τραμπ μεταμορφώνεται σε… Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ | Pagenews.gr
Pagenews Team 9 Δεκεμβρίου 2016, 13:49 9 Δεκεμβρίου 2016, 13:49

Αλλαγές στην γκαρνταρόμπα της και στο στιλ της δρομολογεί η Μελάνια Τραμπ, σε μια προσπάθεια να προσδώσει σοβαρό ύφος στο στυλ της, ενώ φήμες την θέλουν να υιοθετεί και μια κουπ αλά Τζάκι Κένεντι. 

Τα βαθιά ντεκολτέ και τα προκλητικά ρούχα καταχωνιάστηκαν στη ντουλάπα της με την ίδια να επιλέγει πλέον για τις δημόσιες εμφανίσεις της δημιουργίες επώνυμων οίκων μόδας που αναδεικνύουν με φινέτσα και στυλ το καλλίγραμμο σώμα της. Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι αν, η εν αναμονή «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ θα αποχωριστεί την μακριά της χαίτη για να αποκτήσει μία πιο σοβαρή κουπ. 

Την απάντηση έδωσε ο επί πολλά χρόνια κομμωτή της, Μορντεχάι Αλβόου: «Όλοι με ρωτούν αν η Μελάνια θα κόψει τα μαλλιά της τώρα που θα διαβεί το κατώφλι του Λευκού Οίκου στις 20 Ιανουαρίου», ανέφερε σε συνέντευξή του στο portal «Us Weekly». Ο ίδιος τόνισε πως, μόλις εξελέγη ο Τραμπ πρόεδρος των ΗΠΑ, το θέμα της κόμμωσης της Μελάνια ήταν ένα από αυτά που τέθηκαν στο τραπέζι. 

«Όταν κάποιος σκέφτεται την «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ, το μυαλό του πάει σε κοντά μαλλιά», υποστηρίζει ο Αλβόου και προσθέτει: «Σκέφτηκα όμως πως, ένα καρέ δεν θα ήταν βολικό για τη Μελάνια με την ίδια να συμφωνεί μαζί μου… Οι Αμερικανοί την γνωρίζουν με μακριά μαλλιά. Κατά συνέπεια ό,τι αλλαγές θα κάνει στα μαλλιά της, θα είναι μικρές».