Πολιτική

Αλέκα Παπαρήγα: Σε κοινή γραμμή ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για τον προϋπολογισμό

Αλέκα Παπαρήγα: Σε κοινή γραμμή ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για τον προϋπολογισμό
Επίθεση της βουλευτή Επικρατείας του ΚΚΕ στην κυβέρνηση και στην αξιωματική αντιπολίτευση.

“Η κυβέρνηση θέλει να εξαγοράσει συνειδήσεις” υπογράμμισε η Αλέκα Παπαρήγα στην παρέμβασή της στην Ολομέλεια της Βουλής όπου διεξάγεται η συζήτηση για τον προϋπολογισμό. Και μόνο που υπάρχει πλεόνασμα επιβεβαιώνεται η πολιτική της λιτότητας, τόνισε. 

Η Αλ. Παπαρήγα σχολιάζοντας -όπως είπε- τις τοποθετήσεις των βουλευτών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων υπογράμμισε ότι όλοι κινούνται “στην ίδια γραμμή πλεύσης παρά τις όποιες επιμέρους διαφορές υπάρχουν”.

Ειδικά για τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δεν μπορεί ένα κόμμα να εμφανίζεται τάχα ως αριστερό, ανατρεπτικό όταν μιλάει για συσσίτια και για κουπόνια, ενώ έχει ως σημείο αναφοράς τη σύγκριση με την πολιτική της ΝΔ και όχι τις ανάγκες των εργαζομένων προ και κατά τη διάρκεια της κρίσης. Όπως είπε η κυβέρνηση δεν τολμά ούτε καν να μιλήσει για τις ανάγκες των πολιτών. Και συμπλήρωσε ότι τόσο οι σοσιαλδημοκράτες όσο και οι δεξιοί προσπαθούν να αποκρύψουν τα αίτια της καπιταλιστικής κρίσης για να βγάλουν “λάδι το σύστημα”, όπου η κρίση είναι στο DNA του. Ενώ σε κοινή γραμμή ο ΣΥΡΙΖΑ -και η ΝΔ προωθούν όλα όσα συμβάλουν στην κερδοφορία του κεφαλαίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments