Πολιτισμός

“Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι”

“Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι”
Αναστατώνει το 2ο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας...

Το δεύτερο, πιο αποκαλυπτικό trailer για το πολυαναμενόμενο δεύτερο μέρος της ερωτικής τριλογίας της E. L. James, με τίτλο «Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι», δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.

Σε αυτή τη συνέχεια, η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου 2017, ο σκηνοθέτης Τζέιμς Φόλεϊ προσπαθεί να διατηρήσει το σκοτεινό ύφος της πρώτης ταινίας, βελτιώνοντας ωστόσο τις ερωτικές σκηνές, οι οποίες είχαν χαρακτηριστεί ως «απογοητευτικές» στο πρώτο φιλμ.

Η Αναστέιζια (Ντακότα Τζόνσον), δέχεται τελικά να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Κρίστιαν (Τζέιμι Ντόρναν) παρά το γεγονός ότι ο αυταρχικός του χαρακτήρας εξακολουθεί να την τρομάζει. Το ζευγάρι λοιπόν είναι ξανά μαζί και απολαμβάνει τον έρωτά του με καυτές περιπτύξεις σε αρκετά δημόσιους χώρους, συμπεριλαμβανομένου ενός εστιατορίου και ενός ασανσέρ γεμάτου κόσμο!

Αν και οι σαδομαζοχιστικές σκηνές φαίνεται να μειώνονται στη συγκεκριμένη ταινία, που αναδεικνύει την πιο ρομαντική πλευρά της σχέσης των δύο πρωταγωνιστών, η ατμόσφαιρα του φιλμ παραμένει άκρως ερωτική. 

Αποτέλεσμα εικόνας για fifty shades of grey darker

Το αποκαλυπτικό trailer δίνει επίσης μια γεύση από τον αντίζηλο του Γκρέι, τον Τζακ Χάιντ (Έρικ Τζόνσον) αλλά και από την ώριμη συνεργάτιδα του επιχειρηματία, η οποία τον μύησε στις bdsm απολαύσεις όταν ήταν μόλις 15 ετών και την οποία υποδύεται η Κιμ Μπέισινγκερ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments