10/ 12: Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων | Pagenews.gr
Pagenews Team 9 Δεκεμβρίου 2016, 17:55 9 Δεκεμβρίου 2016, 17:55

Όλα προχωρούν όπως τα θέλετε. Αυτό σημαίνει ότι εσείς τα ατίθασα Κριάρια, λίαν συντόμως θα έχετε μέσα στην αγκαλιά σας, το άτομο που αγαπάτε.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Ζυγός

Δοκιμάστε να μείνετε Ταύροι, ένα μικρό χρονικό διάστημα, μακριά από τις επαναλαμβανόμενες άσχημες καταστάσεις, του παρελθόντος. Θα βοηθήσει πολύ.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Ιχθείς

Τα μάτια σας έχουν χαρά Δίδυμοι. Με την πανσέληνο που σας πλησιάζει, θα έχετε και μια καλή είδηση από μια παλιά σας αγάπη, που μπορεί να ξανασμίξετε.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Τοξότης

Εσείς οι Καρκίνοι, μέχρι και τα Χριστούγεννα, βρείτε τον ιδανικό τρόπο, για να φέρετε πιο κοντά σας, το άτομο που σας ενδιαφέρει. Θα το ήθελε και αυτό.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Υπάρχει περιέργεια Λέοντες, από δύο διαφορετικά πρόσωπα, για να σας γνωρίσουν καλύτερα. Αυτό θα το εισπράξετε, υπό την μορφή φλερτ, προσεχώς.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Καρκίνος

Εσείς είστε αυτοί Παρθένοι που δείχνετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον, εκεί που ήδη σας έχουν πει ότι δεν θέλουν. Μην καταναλώνετε τον χρόνο σας άσκοπα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Καρκίνος

Η επίδραση σας Ζυγοί, στον νέο άνθρωπο που έχει μπει την καθημερινότητα σας, είναι μεγάλη και σπουδαία. Ετοιμαστείτε για βαθιά συναισθήματα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Σκορπιός

Η σχέση σας Σκορπιοί, έχει μπει σε έναν μονόδρομο προς της κατεύθυνση της δέσμευσης. Αυτό μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας το χαλάσει.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Τοξότης

Ευχάριστες εξελίξεις Τοξότες σας έρχονται και που τόσο καιρό τις περιμένατε. Το άτομο που αγαπάτε, θα σας μιλήσει για το απεγκλωβισμό του, από παλιές υποθέσεις.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Αιγόκερως

Εσείς με την Αφροδίτη Αιγόκεροι, επάνω σας, το μόνο που μπορείτε να περιμένετε, είναι επανασυνδέσεις, καρμικούς έρωτες και πολύ χρήμα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Μόνο να σκέφτεστε Υδροχόοι, δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα. Αν το άτομο με το οποίο έχετε αποξενωθεί, σας ενδιαφέρει ακόμη, κάντε την πρακτική σας κίνηση.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Καρκίνος

Ιχθείς, τρέξτε να προλάβετε…! Το άτομο που θέλετε, έχει τάσεις φυγής από κοντά σας και αυτό είναι κάτι που του το έχετε προκαλέσει εσείς… και οι τρόποι σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Παρθένος

www.astro-live.gr

TAGS: