10/ 12: Ερωτικές προβλέψεις | Pagenews.gr
Pagenews Team 9 Δεκεμβρίου 2016, 17:51 9 Δεκεμβρίου 2016, 17:51

Κριός
Θα υπάρχει ανησυχία γύρω σας αλλά και κατανόηση και τρυφερότητα. Θα αλλάξετε την προσέγγισή σας προς τον έρωτα. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την κατάσταση και να μην μείνετε μόνοι. Η κατάσταση τώρα είναι ευνοϊκή για δράση. Το μυαλό σας λειτουργεί έντονα. Είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε μπροστά και αυτό θα βοηθήσει την ερωτική σας ζωή.

Ταύρος

Η προκλητική συμπεριφορά του/της συντρόφου σας μερικές φορές σας κάνει να δείτε την προσωπικότητά του/της διαφορετικά. Μην εκνευρίζεστε και προσπαθήστε να καταλάβετε τους λόγος πίσω από την αλλαγή. Το παρελθόν σας θα σας προκαλέσει κάποιες άσχημες σκέψεις. Θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας τις τύψεις που δεν σας ταιριάζουν πλέον.

Δίδυμοι
Θα έχετε μια μεγάλη ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια. Μην ταλαιπωρείστε προσπαθώντας να το εξηγήσετε στον/στην σύντροφό σας. Να είστε ο εαυτός σας. Δεν είναι κακό να παραδεχθείτε κάποιες αδυναμίες. Θα βρείτε χρήσιμη υποστήριξη και αυτό θα φανεί σταδιακά. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για επαφές.

Καρκίνος
Μια γυναίκα θα σας βοηθήσει να βρείτε απόλυση. Να είστε δεκτικοί σε νέες ιδέες σήμερα. Θα είναι ωφέλιμο και θα ενισχύσετε την ερωτική σας ζωή. Δεν θα ανεχτείτε άλλο τα παιχνίδια κάποιων. Η παρατηρητικότητά σας θα σας βοηθήσει να αποφύγετε κάποια λάθη.

Λέων
Διατηρείτε με καλή απόσταση ανάμεσα στα συναισθήματα και την αντίληψη. Το μυαλό σας έχει τον έλεγχο. Μην το παρακάνετε όμως. Φαίνεται ότι δεν είστε τόσο τρυφεροί όπως συνήθως. Σήμερα δεν πρέπει να αισθάνεστε φόβο απέναντι σε όσους δεν έχουν πίστη σε εσάς. Δεν χρειάζεστε την αποδοχή τους.

Παρθένος
Οι ερωτικές συζητήσεις θα πάρουν απρόσμενη τροπή. Θα μάθετε πολλά αν αναζητήσετε. Είναι καιρός να δείξετε τον εαυτό σας όπως είστε πραγματικά Σήμερα θα πρέπει να δοκιμάσετε τις θεωρητικές αρχές σας.

Ζυγός
Θα παρατηρήσετε ότι έχετε πολλές αρχές κοινές με τον/την σύντροφό σας και αυτό θα προκύψει έχοντας διαφορετική προσέγγιση σε κάποιο θέμα. Θα πρέπει να αποφύγετε τις περίπλοκες συζητήσεις σήμερα. Ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε είναι να αποφύγετε τις διαφωνίες.

Σκορπιός
Η πραγματικότητα πρέπει να περιμένει. Θα έχετε την τάση να ονειροπολείτε και θα εξιδανικεύετε την κατάσταση και αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις αμφιβολίες και να καθησυχάσετε τον/την σύντροφό σας. Θα κοιτάξετε προς το μέλλον σήμερα και αυτό θα σας κάνει να χάσετε την συγκέντρωσή σας. Θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες.

Τοξότης
Θα έχετε ενθουσιασμό σήμερα. Θα είστε δεκτικοί στο απρόσμενο και εσείς θέλετε να ξεφύγετε. Αν είστε ελεύθεροι θα έχετε μια συνάντηση- έκπληξη. Θα αισθάνεστε ταλαιπωρημένοι και αυτό είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να χαλαρώσετε. Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας.

Αιγόκερως
Θα έχετε τύχη σήμερα. Τώρα είναι καιρός να αναζητήσετε νέες γνωριμίες. Ο έρωτας και η αρμονία στην ερωτική σας ζωή είναι στο πρόγραμμά σας. Θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά σας. Αυτό θα σας φέρει τύχη. Οι νέες εμπειρίες είναι στον δρόμο σας.

Υδροχόος

Η δύναμη της αποπλάνησης θα είναι έντονη και τα συναισθήματά σας είναι πιο συγχρονισμένα την κατάστασή σας. Το σημαντικό είναι να αφήσετε πίσω σας τους δισταγμούς. Προχωρήστε καθώς δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Οι γύρω σας εκπλήσσονται από τις αντιδράσεις σας σήμερα. Προσπαθήστε να εκφράσετε τις ιδέες σας καθαρά και προσπαθήστε να γίνετε κατανοητοί.

Ιχθύες
Ένα πρόβλημα έρχεται ξανά στην επιφάνεια. Θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι. Θα το ξεπεράσετε αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε και την κατάσταση. Θα έχετε ένα έντονο συναίσθημα ελευθερίας το οποίο θα σας ωθεί προς διασκέδαση. Θα πρέπει να αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις σήμερα.

www.astro-live.gr

TAGS: