Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 9/12

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 9/12
​ΚΡΙΟΣΗ Σελήνη από χθες βρίσκεται στο ζώδιό σου και η διάθεσή σου να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο στην ερωτική σου ζωή ενισχύεται, ενώ η αυτοπεποίθηση, η δυναμική προσωπικότητα κι έντονη σεξουαλικότητά σου δεν θα αφήσουν ασυγκίνητο το αντίθετο φύλο. Πολλοί και πολλές θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να σε πλησιάσουν για να σε γνωρίσουν καλύτερα, […]

​ΚΡΙΟΣΗ Σελήνη από χθες βρίσκεται στο ζώδιό σου και η διάθεσή σου να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο στην ερωτική σου ζωή ενισχύεται, ενώ η αυτοπεποίθηση, η δυναμική προσωπικότητα κι έντονη σεξουαλικότητά σου δεν θα αφήσουν ασυγκίνητο το αντίθετο φύλο. Πολλοί και πολλές θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να σε πλησιάσουν για να σε γνωρίσουν καλύτερα, γι’ αυτό αν είσαι μόνος/η, είναι η κατάλληλη ημέρα για μια έξοδο με ανοιχτές όλες τις προοπτικές. Αν είσαι σε σχέση, μια ένταση μπορεί να υπάρξει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, η οποία όμως μπορεί να εκτονωθεί με άλλο τρόπο, αν αφήσετε στην άκρη εγωισμούς και πείσματα και βγάλετε όλη την έξαψή σας στο ερωτικό πεδίο.

ΤΑΥΡΟΣ Θέλεις να κλείσεις όλες τις εργασιακές σου υποχρεώσεις για να μην έχεις τίποτα να σε αγχώνει το σαββατοκύριακο, ώστε να κάτσεις να το απολαύσεις. Μια απρόσμενη γνωριμία ή κρούση όμως από άτομο που κινείται στον ίδιο χώρο, ενδεχομένως να σε βγάλει τελείως έξω από το πρόγραμμά σου και κάθε καλή σου πρόθεση να παραμείνεις απερίσπαστος/η στο έργο σου θα πετάξει, αφού θα αρχίσεις να κάνεις διάφορες πονηρές σκέψεις στο μυαλό σου. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου θα επιμείνει να τελειώσετε κάποιες δουλειές νοικοκυριού ή άλλες, που συνεχώς αναβάλετε κι αυτό μπορεί να γίνει αιτία καβγά μεταξύ σας, καθώς θα νιώθεις αρκετά κουρασμένος/η για το οτιδήποτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ Η μέρα είναι ιδανική για να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και γενικώς να αφήσεις ντέρτια και καημούς σπίτι. Όσον αφορά σε έναν έρωτα που δε βλέπεις να ανταποκρίνεται, μάλλον πρέπει να αρχίσεις να τον ξεχνάς και να πας για άλλες… πολιτείες. Αν μη τι άλλο, ευκαιρίες για γνωριμίες θα έχεις, δεν αποκλείεται μάλιστα η αρχή να γίνει απόψε όπου ένας φίλος ή φίλη θα παρουσιάσει στην παρέα ένα νέο πρόσωπο που θα σου τραβήξει την προσοχή. Αν είσαι σε σχέση ωστόσο, θα προτιμήσεις να βρεθείς απόψε με κάποια άτομα που ξέρεις ότι σας δένουν κοινές αντιλήψεις, χωρίς το ταίρι σου για να ξεφύγεις λίγο από τα καθιερωμένα, άλλωστε μπορείς κάλλιστα να αφιερώσεις την αυριανή μέρα σε αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Θα είσαι στα πάνω σου σήμερα και δε θα βλέπεις την ώρα και τη στιγμή να περάσει η μέρα και να ξεκινήσει το σαββατοκύριακο. Κι έχεις κάθε λόγο να νιώθεις έτσι, αφού βλέπεις ότι οι μετοχές σου ανεβαίνουν και «σκάνε» διάφορα φλερτ και προτάσεις που σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και σου φτιάχνουν τη διάθεση. Αν μάλιστα επιταχύνεις τους ρυθμούς σου και λειτουργήσεις αυθόρμητα και χωρίς πολύ σκέψη, ίσως το να αποδεχτείς μια πρόκληση τελικά σου να σου βγει σε καλό. Αν είσαι σε σχέση, μάλλον στο σπίτι θα θέλεις να μείνεις και να περάσεις με το ταίρι σου ένα χουχουλιάρικο βράδυ σε αντίθεση με αυτό που προτιμούσε να πάτε, έστω και για λίγο, κάπου έξω γι’ αυτό θα είναι δυσαρεστημένο.

ΛΕΩΝΑν δεν καταφύγεις σε υπερβολές ή αρχίσεις και γίνεσαι αντιφατικός/η, τότε θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν αυτό το διάστημα για να πετύχεις κάτι αξιόλογο στην ερωτική σου ζωή. Για σήμερα, ωστόσο, φρόντισε να κρατήσεις όσο το δυνατόν τον αντικειμενισμό σου για ένα πρόσωπο που σου αρέσει και μην επιμένεις από εγωισμό και προσπαθείς να επιβάλλεις την άποψή σου, μόνο και μόνο επειδή κάποια άτομα από το περιβάλλον σου διαφωνούν με την επιλογή σου. Αν είσαι σε σχέση, με φωνές και νεύρα δε θα καταφέρεις να αλλάξεις γνώμη στο σύντροφό σου για ένα θέμα που έχετε άλλη οπτική. Απλά πες ό,τι έχεις να πεις κι άσε τον να το επεξεργαστεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΑρκετή ενέργεια θα έχεις σήμερα και δε θυμίζεις σε τίποτα τον συνεσταλμένο εαυτό σου, ενώ δεν αποκλείεται σε κάποια φάσεις να σου βγει και μια επιθετικότητα κυρίως αν αρχίσεις να υποψιάζεσαι ότι ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε έρθει κοντά, δεν στα λέει και πολύ… καλά. Δε θα διστάσεις να του ζητήσεις εξηγήσεις κι αν διαπιστώσεις ότι είχες δίκιο, τότε μάλλον θα διακόψεις κάθε επαφή μαζί του. Άλλωστε από προτάσεις έχεις αρκετές και δε θέλεις να ξοδεύεις το χρόνο σου. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να συνειδητοποιήσεις ότι τις τελευταίες μέρες έχετε χαλάσει παραπάνω χρήματα απ’ όσα υπολογίζατε και αν δεν κάνετε άμεσα το κουμάντο σας κινδυνεύετε τις γιορτές να ξεμείνετε τελείως.

ΖΥΓΟΣ Η Σελήνη στον Κριό σε αναγκάζει να πάρεις άμεσες πρωτοβουλίες στα ερωτικά σου, διατηρώντας, ωστόσο, το απαράμιλλο στυλ σου και την διπλωματική σου συμπεριφορά. Απλά πρέπει να πιέσεις τις καταστάσεις λίγο παραπάνω και να φανεί το ενδιαφέρον σου για ένα πρόσωπο που σου αρέσει γιατί με τις πολλές αβρότητες το μπερδεύεις και δεν ξέρει αν το θέλεις ερωτικά ή φιλικά. Αν το χειριστείς με τη γνωστή σου μαεστρία, η επιτυχία δε θα αργήσει να έρθει. Αν είσαι σε σχέση, κάτι που είχατε κανονίσει με το ταίρι σου ενδέχεται να αναβληθεί και τελικά να μείνετε μέσα απόψε αλλά δε θα στενοχωρηθείς καθόλου, αφού έτσι κι αλλιώς ήθελες να μείνετε για λίγο μόνοι οι δυο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η σημερινή μέρα θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεκουραστείς και να μαζέψεις δυνάμεις, και παρότι υπάρχει μέσα σου μια ανησυχία, όσον αφορά στην έκβαση μιας ερωτικής σου υπόθεσης, θα παραμείνεις αισιόδοξος/η, καθώς πιστεύεις ότι αν θέλεις κάτι πάρα πολύ δεν υπάρχει περίπτωση να μην το αποκτήσεις. Οπότε, το μόνο που σου μένει είναι να αντισταθείς στην ανυπομονησία που σε διακατέχει ώρες – ώρες και να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή να «χτυπήσεις». Αν είσαι σε σχέση, μια κόπωση ή μικροενόχληση που θα είναι προσωρινή θα σας κρατήσει μέσα, όμως είναι και μια καλή ευκαιρία να σκεφτείτε ότι δεν πρέπει να πέφτετε με τα μούτρα σε ό,τι καταπιάνεστε και να χάνετε το μέτρο.

ΤΟΞΟΤΗΣΓεμάτο/η ζωντάνια και καλή διάθεση σε βρίσκει η Παρασκευή και θα κάνεις ό,τι μπορείς για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ παρέα με φίλους και αγαπημένα σου άτομα. Το κέφι και η παιχνιδιάρικη διάθεσή σου, θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις τις θετικές εντυπώσεις όχι μόνο των γύρω σου, αλλά κι ενός ατόμου που σου αρέσει εδώ και καιρό, το οποίο ίσως κάνει το βήμα να σε πλησιάσει και να σου το εκφράσει. Αν όμως δε δεις κίνηση από την πλευρά του, μη διστάσεις να το προσεγγίσεις εσύ. Αν είσαι σε σχέση, η ενέργεια σε συνδυασμό με τον έντονο ερωτισμό σου σίγουρα θα κάνει το ταίρι σου να ξεχάσει οτιδήποτε το απασχολεί για να απολαύσετε μαζί ένα συναρπαστικό βράδυ. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΤο ηθικό σου είναι ακμαιότατο κι όσο περνά η μέρα η ζωντάνια κι η διάθεση να τα παρατήσεις όλα και να κάνεις ό,τι σου αρέσει θα μεγαλώνει. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κανονίσεις μια έξοδο για το βράδυ, αφού διαισθάνεσαι ότι κάτι καλό πάει να γίνει στα ερωτικά σου και πρέπει να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου να αρχίσουν να συμβαίνουν πράγματα, που σίγουρα δε θα γίνει αν είσαι δουλειά και σπίτι. Ένα φλερτ πάντως σήμερα θα σε αναστατώσει (με την καλή έννοια). Αν είσαι σε σχέση, είσαι αποφασισμένος/η να μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να μπει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, ούτε καν την οικογένεια γιατί όσο καλή πρόθεση κι αν υπάρχει, στο τέλος μόνο μπερδέματα γίνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΜια καινούργια γνωριμία σε ένα μέρος που συχνάζεις ή μέσω του περιβάλλοντός σου μπορεί να «σκάσει» από το πουθενά σήμερα και να εξάψει το ενδιαφέρον σου. Ωστόσο δε θα χρειαστεί να κάνεις ιδιαίτερη προσπάθεια να μάθεις διάφορα για το συγκεκριμένο πρόσωπο, αφού θα είναι ανοικτό βιβλίο και μόλις πιάσετε την κουβέντα θα σου μιλήσει για διάφορα προσωπικά του θέματα χωρίς δισταγμούς. Αυτό θα σε ενθουσιάσει περισσότερο από οτιδήποτε και θα εκτιμήσεις την ειλικρίνειά του. Αν είσαι σε σχέση, έχεις καταλάβει ότι το ταίρι σου επηρεάζεται από τη γνώμη κάποιων ανθρώπων γύρω του, κάτι που σε ενοχλεί ιδιαίτερα, οπότε σήμερα δε θα αντέξεις και θα κάνεις μια νύξη. 

ΙΧΘΥΕΣ Ελκύεις σήμερα και θα το διαπιστώσεις, αφού με το ξεχωριστό σου στυλ αρκετοί/ες θα στρέψουν τα βλέμματά τους πάνω σου, όπου κι αν πας. Υπάρχει περίπτωση μάλιστα κάποιος/α να μη μείνει μόνο στο κοίταγμα αλλά να είναι πιο τολμηρός/η και να σε πλησιάσει για να σε γνωρίσει περισσότερο. Αν σου αρέσει, μην το σκεφτείς πολύ και άδραξε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια πιο στενή επαφή. Αν όχι, φρόντισε με σαφήνεια να το κάνεις να καταλάβει ότι δεν ενδιαφέρεσαι, όσο κι αν επιμείνει. Αν είσαι σε σχέση, για να απολαύσετε ένα όμορφο βράδυ με το σύντροφό σου καλό θα ήταν να αποφύγετε οποιαδήποτε συζήτηση που αφορά σε έξοδα, λογαριασμούς και υποχρεώσεις.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments