Ερωτική σελήνη 9-11/12, Ένα σου σημάδι καρτερώ | Pagenews.gr
Pagenews Team 9 Δεκεμβρίου 2016, 14:22

σελήνη – Κριός: Δεν μπορείτε να μένετε άπραγοι, σε όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στην ερωτική σας σχέση. Αυτό ήδη άρχισε να ενοχλεί και τον άνθρωπο σας.
You and Me = Διαδικασίες επανασύνδεσης

σελήνη – Ταύρος: Εσείς και οι εκκεντρικότητες σας είναι αυτά που έχουν πιέσει πάρα πολύ, τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει άμεσα να το διορθώσετε.
You and Me = Βολεμένοι έρωτες

σελήνη – Δίδυμοι: Η καρδιά σας είναι πληγωμένη και σας φαίνεται. Δεν χρειάζεται να ξέρουν οι τρίτοι, τα τρωτά σας σημεία. Άλλωστε εξ ζωδίου και με την πρακτική έννοια του όρου, είστε πολυπρόσωποι.
You and Me = Δοκιμασίες για την αγάπη

σελήνη – Καρκίνος: Βάλτε τον εαυτό σας, πάνω από όλα και όλους. Αυτό είναι και κάτι που θα σας ανεβάσει, και στα μάτια του συντρόφου σας… και όχι μόνο.
You and Me = Προστασία και εμπιστοσύνη

σελήνη – Λέων: Με τον Άρη και κάνει καταπληκτικές όψεις με την Αφροδίτη, θα δοθούν οι ευκαιρίες για να μιλήσετε και να λύσετε τις διαφορές, με τον άνθρωπο σας.
You and Me = Ανοιχτός ορίζοντας

σελήνη – Παρθένος: Η ψυχή σας είναι ακόμη σταματημένη στο παρελθόν. Αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι δεν σας εξυπηρετεί. Χάνετε τον χρόνο σας.
You and Me = Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν

σελήνη – Ζυγός: Εσείς και τα επικοινωνιακά ζόρια, έχετε πάρει διαζύγιο. Δεν θα ανεχτείτε άλλες προβληματικές συμπεριφορές, από κανέναν και ιδίως από τον άνθρωπο σας.
You and Me = Καινούργια συναισθήματα

σελήνη – Σκορπιός: Η συζήτηση την οποία θέλετε να έχετε με τον άνθρωπο σας, καλό θα ήταν να περιμένει για μετά την δύσκολη πανσέληνο, στις 14/12.
You and Me = Απαντήσεις που θα χαροποιήσουν

σελήνη – Τοξότης: Διασκεδάστε και γεμίστε τις μπαταρίες σας, όσο ο Ήλιος σας χαμογελά. Κάτι ανάλογο, θα κάνει και το ταίρι σας, προς εσάς.
You and Me = Θέματα από το παρελθόν

σελήνη – Αιγόκερως: Μην κάνετε τον εαυτό σας θυσία, για κανέναν. Αυτό σημαίνει ότι άμεσα πρέπει να διορθώσετε την ψυχολογία σας, και την φυσικά
και τον τρόπο που σκέφτεστε.
You and Me = Απιστία και χωρισμός

σελήνη -Υδροχόος: Ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ εύκολος. Αυτό σημαίνει, ότι θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο, να έρθετε και πάλι στην ισορροπία σας.
You and Me = Έντονα ερωτικά συναισθήματα

σελήνη – Ιχθείς: Οι υπερβολές είναι κάτι που δεν ταιριάζει στα χαρακτηριστικά σας. Αυτό που λέτε απλά υποστηρίξτε το, με πράξεις και έργα.
You and Me = Περιορίστε τον λόγο σας

πηγή: www.astro-live.gr

TAGS: