Οδηγός Ζωής για το ’17. Ερωτας–Χρήμα σε αφθονία | Pagenews.gr
Pagenews Team 9 Δεκεμβρίου 2016, 14:39

Κριός: Το καινούργιο έτος θα ξεκινήσει με πολύ κόσμο από τα παλιά, να κάνει τις διπλωματικές του κινήσεις, για να σας ξανατραβήξει το ενδιαφέρον. Αν δεν μπορείτε και για τους δικούς σας λόγους, να συγχωρέσετε ή να ξεχάσετε, τότε απλά κοιτάξτε με αισιοδοξία το μέλλον σας και όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.
Money Status: 4//5

Ταύρος: Αυτό το 2016, σας ζόρισε πάρα πολύ. Έχετε πραγματικά την ανάγκη να ξεφύγετε από τους κύκλους που σας στεναχώρησαν και ακόμη πιο μακριά από άτομα, που σας πόνεσαν. Τυχεροί αυτοί που διατήρησαν τους μακροχρόνιους δεσμούς τους, και μέσα στο’17, θα περάσουν σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο.
Money Status: 5/5

Δίδυμοι: Είσαστε το ζώδιο που θα περάσει ομαλά, στο νέο έτος και χωρίς να κουβαλήσει την άσχημη ενέργεια του ’16. Με απλά λόγια σχέσεις και χρήμα, θα κυλήσουν από μπροστά σας, και μέσα στο πρώτο δίμηνο εσείς θα βρεθείτε σε ένα άλλο επίπεδο ζωής και ψυχολογίας. Είσαστε και το ζώδιο, που θα έχει και τους περισσότερους γάμους για το 2017
Money Status: 5/5

Καρκίνος: Εσείς και οι ευαισθησίες σας σίγουρα, δεν μπορείτε να περάσετε στον καινούργιο χρόνο. Πολλά αυτά που έχετε υποστεί και η εμπειρία σας, σας λέει να είστε με όλους πιο μαζεμένοι. Οι σχέσεις που θα εμπιστευτείτε είναι και αυτές, που θα ολοκληρωθούν και σε επίσημο επίπεδο μέσα στον 2017.
Money Status: 3/5

Λέων: Οι έρωτες σας είναι σε πλήρη άνθιση. Αυτό είναι και κάτι που θα συνεχίσει και μέσα στον καινούργιο χρόνο, και ακόμη καλύτερα. Επιπροσθέτως, ζευγάρια που είχαν χωρίσει, αλλά μέσα τους υπάρχει ακόμη η αγάπη, από την πρώτη πανσέληνο του νέους έτους, θα έχουν την ευκαιρία των συναντήσεων και των εξηγήσεων.
Money Status: 4/5

Παρθένος: Η ποικιλία η αισθηματική δεν είναι για εσάς…και γενικότερα για κανένα γήινο ζώδιο. Οι πρώτοι 1 – 2 μήνες του 2017, θα σας βρουν μέσα σε πολλές σκέψεις γύρω από χωρισμό ή επόμενο βήμα, προς δέσμευση. Όλα αυτά που είχατε να δείτε, τα ξέρετε πια, και το μόνο που απομένει είναι οι δικές σας προτάσεις στον άνθρωπο σας.
Money Status: 3/5

Ζυγός: Το σύμπαν είναι… και θα συνεχίσει να είναι υπέρ σας. Αυτό σημαίνει ότι από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες, θα έχετε δει και πρακτικές αλλαγές σε όλα αυτά που σας προβληματίζουν. Τα αισθηματικά επιτέλους θα καταλαγιάσουν, και είναι πιθανόν να υπάρξουν ανακοινώσεις για γάμους – συγκατοικήσεις – εγκυμοσύνη και όχι μόνο. Το χρήμα, θα σας υποστηρίξει σε όλα τα μικρά και μεγάλα σχέδια σας.
Money Status: 4/5

Σκορπιός: Η καρδιά σας είναι κλεισμένη σε μια γυάλα, με όλα αυτά που έχετε περάσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, και σίγουρα έχετε πάρει όλα τα μέτρα για να μην ξαναπληγωθείτε. Μετά τον Φεβρουάριο, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σας δελεάσουν. Μέχρι τότε ασχοληθείτε πιο ενεργά, με τα οικονομικά σας, που χρειάζονται επιτήρηση.
Money Status: 5/5

Τοξότης: Δεν είστε από αυτούς που πάνε με την ροή και την συνήθεια των άλλων. Οι πρώτες εβδομάδες του έτους, θα σας αποδώσουν υλική ασφάλεια που σίγουρα θα σας φτιάξει την ψυχολογία. Αυτό σε επόμενο βήμα, θα σας δώσει και το κίνητρο να εδραιωθείτε καλύτερα στα αισθηματικά σας, σε όποιο στάδιο και να βρίσκεστε.
Money Status: 4/5

Αιγόκερως: Αυτές οι πρώτες 3 εβδομάδες του ΄17, που ακόμη ο Ήλιος σας δίνει την θετική του επιρροή, θα σας αποδώσουν έρωτα, χρήμα και πάνω από όλα την πολυπόθητη ψυχολογική γαλήνη, που τόσο έχετε πια ανάγκη. Τα ζευγάρια που είναι έτοιμα να προχωρήσουν σε περαιτέρω δεσμεύσεις, θα το καταφέρουν και χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Οικονομικές επενδύσεις θα αρχίσουν να αποδίδουν.
Money Status: 4/5

Υδροχόος: Είναι πια θέμα ελάχιστου χρόνου, για να περάσετε από την μετριότητα στην πορεία την θετική, και όπως της είχατε σχεδιάσει μέσα στο μυαλό σας. Αυτοί που είναι μόνοι τους, μέχρι ο Ήλιος να εισέλθει στον ζωδιακό τους οίκο, θα συναντηθούν με το μοιραίο πρόσωπο – έρωτα της ζωής τους. Μεγάλες οι εξελίξεις και στα επαγγελματικά.
Money Status: 5/5

Ιχθείς: Με τόσο καλά αστρολογικά επάνω σας, μόνο τυχεροί μπορείτε να πείτε ότι είστε. Αυτό θα σας δώσει ώθηση, σε υποθέσεις σταματημένων οικονομικών, αλλά και αισθημάτων που μόνο στο προηγούμενο χρονικό διάστημα σας μπέρδεψαν. Πιο ευνοημένοι αυτοί που έχουν επανασυνδεθεί και τώρα κάνουν την προσπάθεια τους, για κάτι περισσότερο.
Money Status: 4/5

πηγή: www.astro-live.gr

TAGS: