Ζώδια

Χώρισες και τον/η θες πίσω; Το ζώδιο του/της έχει τη λύση!

Χώρισες και τον/η θες πίσω; Το ζώδιο του/της έχει τη λύση!
Θες να γυρίσει πάλι πίσω σε σένα; Φέρ’τον/την πίσω, ακολουθώντας τις αστρολογικές μας συμβουλές…

​Θες να γυρίσει σε σένα και το προσπαθείς; Δοκίμασες τα πάντα νομίζεις; Στρατηγικές, αδιαφορία, τυχαίες συναντήσεις, ξύπνημα αναμνήσεων και τίποτα δεν έπιασε; Δεν σκέφτηκες ότι όλοι οι άνθρωποι θέλουν διαφορετική προσέγγιση; Εμείς σου έχουμε την λύση… στο πιάτο!

Διάβασε το ζώδιο του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει και μάθε τι πρέπει να κάνεις για να γυρίσει πίσω σε σένα!

ΚΡΙΟΣ: Κατ’ αρχήν να σε ενημερώσουμε, ότι έχει ήδη προχωρήσει παρακάτω. Παρ’όλ’αυτά μπορεί να το έκανε για λόγους πείσματος και εγωισμού, γι’αυτό μην τα παρατήσεις! Αρχικά αδιαφόρησε! Αν όμως κάνει αυτός κίνηση δείξε απόλυτα διαθέσιμος και πρόθυμος. Μετά αδιαφόρησε ξανά. Μην του μιλάς για την προσωπική σου ζωή, έχε αυτοπεποίθηση σε κάθε σας επαφή και μην επιβεβαιώσεις ποτέ αν έχεις προχωρήσει ή όχι. Το κόλπο «σκωτσέζικο ντουζ» στον Κριό, πάντα πιάνει! Να το ξέρεις! 

ΤΑΥΡΟΣ: Εύκολα γυρνά πίσω ο Ταύρος, αφού αγαπά τη συνήθεια και δεν θέλει να αλλάξει τη ροή της μέχρι τώρα ζωής του. Το tipείναι ένα: Πρέπει να κερδίσεις την απόλυτη εμπιστοσύνη του. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που χωρίσατε, πείσ’τον ότι δεν θα υφίσταται πια αυτός ο λόγος και μπορεί να στηριχτεί πάνω σου! Συμβουλή: Στον Ταύρο μην διστάσεις να «ρίξεις τα μούτρα σου». 

ΔΙΔΥΜΟΣ: Εύκολη υπόθεση μεν, δεν σου εγγυόμαστε τη μονιμότητα δε! Με λίγα λόγια, ο Δίδυμος εύκολα θα πει «ναι» σε μια δεύτερη προσπάθεια μαζί σου, ακόμα κι αν έχει προχωρήσει. Το πρόβλημα είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις για πόσο θα κρατήσει. Ένα μήνυμα, τηλεφώνημα, καφές κτλ και λίγα… κουνήματα, αρκούν για να τον ξαναγυρίσεις πίσω. Το θέμα είναι όμως να σιγουρευτείς ότι όντως ξαναείστε μαζί και το πισωγυρισμά του δεν αφορά μερικές βραδιές πάθους. Δεν το θέλουμε αυτό, έτσι δεν είναι;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα βήματα είναι απλά: Ρίχνεις τον εγωισμό σου, βρίσκεστε ή μιλάτε, του θυμίζεις ΜΟΝΟ τις όμορφες σας στιγμές και αν η κουβέντα πάει στις άσχημες, μετανιωμένος του διαβεβαιώνεις ότι θα κάνεις τα πάντα να μην ξανασυμβούν ποτέ. Κάπως έτσι, ξυπνάς τις αναμνήσεις του για σένα και ταυτόχρονα εξαλείφεις κάθε ανασφάλεια που του δημιούργησε ο χωρισμός σας. Και είναι ξανά δικός σου!

ΛΕΩΝ: Εδώ θέλει στρατηγική, γι’αυτό ετοιμάσου! Παρακάλεσε, ικέτεψε, κάτσε κάτω από το σπίτι του με τις ώρες, στείλ’του λουλούδια, τρέλανε τον στα τηλέφωνα και στα μηνύματα. Τώρα θα μας ρωτήσεις: Έτσι θα γυρίσει πίσω. Όχι σου απαντάμε. Έτσι θα σηκώσει ακόμα πιο πολύ τη μύτη. Όταν όμως μετά από την τόσο έντονη διεκδίκηση, χαθείς ξαφνικά από παντού, θα τρελαθεί! Πίστεψε μας, θα γυρίσει πίσω μόνος του! Σιγουράκι και δοκιμασμένο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θες πίσω ένα Παρθένο; Κατ’αρχήν ας πιάσουμε εσένα πρώτα και μετά αυτόν. Άπαξ και καταφέρεις και γυρίσει σε σένα, συνειδητοποιείς τι έχεις να περάσεις; Πόση γκρίνια, επικριτική και ίσως και σκληρότητα; Τελοσπάντων, αφού θες, διάβασε: Χωρίς εγωισμό αλλά ούτε και με πολλά δραματικά παρακαλετά, ζήτα του να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας, δίνοντας της χρόνο να γίνει τέλεια όπως αυτός θέλει. Μην του πεις ότι τα πράγματα θα γίνουν απλά καλύτερα. Πες του με άπλετη σιγουριά, πως με τον καιρό θα γίνει τ-έ-λ-ε-ι-α!

ΖΥΓΟΣ: Κανόνισε συνάντηση μαζί του να μιλήσετε (δεν θα πει όχι) και ανανεώσου πλήρως εμφανισιακά! Γίνε χάρμα οφθαλμών και βάλε και το αγαπημένο του άρωμα! Φρόντισε να μιλήσετε ήρεμα αλλά και συναισθηματικά. Οι φράσεις κλειδιά που πρέπει να επαναλάβεις συχνά: «Για πάντα μαζί», «Άσ’το πάνω μου!» και «Δεν θα ξανατσακωθούμε ΠΟΤΕ!». Τον έχεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ωπ! Δύσκολα τα πράγματα! Αρχικά να ξέρεις πως μία επανασύνδεση με Σκορπιό, όσο πετυχημένη κι αν είναι, επιφέρει και πολλές εκρήξεις εκδίκησης και μνησικακίας. Αφού σε προειδοποιήσαμε, πάμε παρακάτω. Διεκδίκησε αρχικά μία συνάντηση μαζί του (δεν θα πει εύκολα ναι). Πες του τα πάντα για τη ζωή σου από τότε ποτ χωρίσατε, χωρίς μυστικά και αν μπορέσεις να του τα αποδείξεις κιόλας ακόμα καλύτερα. Ύστερα αφού τον βλέπεις να πείθεται, ανάφερε του ότι είσαι διατεθειμένος να κάνεις ότι θέλει (ακόμα κι αν δεν το κάνεις) και τέλος, επιστράτευσε το πιο λάγνο και ερωτικό σου ύφος, για να του υπενθυμίσεις τις… καυτές σας στιγμές! Αυτά…

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χμμμ… Ο Τοξότης έχει ήδη προχωρήσει, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα σε άλλη σχέση. Σίγουρα όμως ο Τοξότης, ξεπερνάει το χωρισμό πιο εύκολα από τον καθένα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι ειλικρινής. Χύμα όλα! Ούτε εγωισμοί, ούτε στρατηγικές, ούτε τεχνάσματα κτλ. Κι αν θες οπωσδήποτε κάποια συμβουλή στρατηγικής διάβασε: Πείσ’τον ότι η επανασύνδεσή σας, θα είναι κάτι το τελείως διαφορετικό, σαν να είστε μία ολοκαίνουργια σχέση, ότι έχεις πολλά στο μυαλό σου να κάνετε μαζί και έχεις σκοπό η κοινή σας ζωή να είναι γεμάτη περιπέτεια, ταξίδια και αλλαγές. Κι όλα αυτά να τα λες με περίσσιο ενθουσιασμό, φυσικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Αιγόκερως γυρνά πολύ δύσκολα πίσω, για δύο λόγους: Πρώτον, γιατί είναι απόλυτος στο «Τέλος» και έχει την δύναμη να αντιμετωπίσει την απώλεια και τον πόνο αυτής. Δεύτερον, ένα πισωγύρισμα, πολύ πιθανόν να έπληττε την αξιοπιστία του και την σοβαρή του κοινωνική εικόνα. Το πρώτο δεν μας συμφέρει, οπότε ας βασιστούμε στο δεύτερο. Αν η κοινωνική του εικόνα, απαιτεί και εσένα μέσα, θα γυρίσει γονατιστός. Γι’αυτό φρόντισε ακόμα και τώρα που είστε χωρισμένοι να έχεις από κοντά φίλους του, γνωστούς τους, γονείς, αδέρφια, θείους, ξαδέρφια, συναδέλφους κτλ… Θέλει το χρόνο του αλλά θα το κάνει το comebackτου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, ο Υδροχόος θέλει πολύυυυ καιρό προσπάθεια για να γυρίσει. Ενώ είναι της σταθερής σχέσης, ο χωρισμός, ακόμα κι αν τον πληγώνει, έχει ένα αέρα αλλαγής που τον ανανεώνει. Η λύση λοιπόν για να ξαναείστε μαζί είναι μία: Γίνετε 2 καλά φιλαράκια! Φιλαράκια όμως! Τίποτα ερωτικό και καμία… ζήλια σε ότι δεις, όσο κι αν σιγοβράζεις μέσα σου! Με τον καιρό, βγάλε στην επιφάνεια όλα αυτά που του άρεσαν όσο ήσαστε μαζί και απόκρυψε τα-κατά τη γνώμη του-αρνητικά σου. Ε και κάπου εκεί, θα οδηγηθείτε από φιλία, στην επανασύνδεση! 

ΙΧΘΥΣ: Θέλει υπομονή το… εγχείρημα, αλλά πρόκειται για σχετικά εύκολη υπόθεση, αφού το Ψαράκι, εύκολα παρασύρεται στο να πει «ναι» σε ένα πισωγύρισμα, ακούγοντας απλά την ευαίσθητη καρδιά του. Ζήτα του αρχικά συγνώμη για τα λάθη σου και-δεν θα το πιστέψεις-το ίδιο ακριβώς θα κάνει κι αυτός. Μίλα του ποιητικά, με τρυφερότητα και πες του πόσα και τι όνειρα έκανες για σας. Αν όλα αυτά γίνουν και σε ένα απόλυτα ρομαντικό περιβάλλον, το χρυσόψαρο μόλις ξαναμπήκε στη γυάλα σου!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments