Ζώδια

zodia love tips 9/12 Παρασκευή

zodia love tips 9/12 Παρασκευή
zodia ΚριόςH τύχη θα σας βοηθήσει να σημειώσετε πρόοδο κοινωνικά. Μην χάνετε χρόνο με λεπτομέρειες. Θα είστε σε εξαιρετική φόρμα. Προσέξτε τι τρώτε και θα έχετε περισσότερη ενέργεια. zodia ΤαύροςΘα μπορείτε να επικεντρωθείτε στην αρμονία που αισθάνεστε και να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις με τους φίλους σας. Υπάρχει κίνδυνος για κάποια ατυχήματα σήμερα οπότε να είστε […]

zodia ΚριόςH τύχη θα σας βοηθήσει να σημειώσετε πρόοδο κοινωνικά. Μην χάνετε χρόνο με λεπτομέρειες. Θα είστε σε εξαιρετική φόρμα. Προσέξτε τι τρώτε και θα έχετε περισσότερη ενέργεια.

zodia ΤαύροςΘα μπορείτε να επικεντρωθείτε στην αρμονία που αισθάνεστε και να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις με τους φίλους σας. Υπάρχει κίνδυνος για κάποια ατυχήματα σήμερα οπότε να είστε προσεκτικοί με τις κινήσεις σας.

zodia ΔίδυμοιΗ ειλικρίνειά σας θα είναι εκρηκτική αλλά θα σας βοηθήσει να έρθετε κοντά με ειλικρινή άτομα. Μην προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε λεπτομέρειες που δεν είναι σημαντικές. Είστε νευρικοί γιατί είστε κουρασμένοι. Κάντε ένα διάλειμμα.

zodia ΚαρκίνοςΌλα πηγαίνουν καλά όσο οι άλλοι δεν σας ταλαιπωρούν. Δεν έχετε υπομονή. Η αναποφασιστικότητά σας προέρχεται από την εξάντληση, ειδικά την σωματική. Θα χρειαστείτε ξεκούραση και ισορροπημένη διατροφή.

zodia ΛέωνΟι χαλαρωτικές δραστηριότητες θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε. Οι φιλίες σας είναι στο προσκήνιο σήμερα. Θα είναι καλό να κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και να βοηθήσετε τον εαυτό σας να χαλαρώσει.

zodia ΠαρθένοςΘα βρείτε την ηρεμία που ελπίζετε την προσωπική σας ζωή. Υπάρχει συνέχεια στις συζητήσεις σας. Να είστε προσεκτικοί με την υπερβολή στο φαγητό και το sex. Η ενέργειά σας είναι καλή και ανοδική οπότε διατηρήστε τα αποθέματά σας.

zodia ΖυγόςΘα είναι καλό να είστε επιλεκτικοί με τις παρέες σας. Έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτό είναι καλό. Θα είστε καλή φόρμα αλλά δεν πρέπει να δράτε βάση μόνο των ορμών σας.

zodia ΣκορπιόςΘα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες επαφές. Θα είναι καλή ιδέα να επικεντρωθείτε σε αυτό και στο σπίτι σας. Είστε σε αυξανόμενη φόρμα και μπορείτε να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Θα πρέπει να πίνετε περισσότερα υγρά.

zodia ΤοξότηςΘα είστε κοντά στην αλήθεια. Πείτε την γνώμη σας χωρίς δισταγμό αλλά και χωρίς επιθετικότητα. Είστε σε καλή φόρμα και τα επίπεδα της ενέργειάς σας είναι σταθερά.

zodia ΑιγόκερωςΑν προχωράτε ευθεία θα μπορείτε να βάλετε τις βάσεις για τους στόχους σας. Προχωρήστε. Θα πρέπει να βελτιώσετε την μυική σας δύναμη. Ο αλτρουισμός σας σας οδηγεί. Ξεκουραστείτε και σκεφθείτε τον εαυτό σας περισσότερο.

zodia ΥδροχόοςΘα έχετε πολλά να πείτε σήμερα. Τώρα είναι καιρός να δώσετε απαντήσεις σε ένα δύσκολο ερώτημα. Είστε σε φόρμα, ειδικά όσον αφορά τους μυς σας. Θα είστε πιο χαλαροί και θα έχετε καλύτερα αντανακλαστικά.

zodia ΙχθύεςΟι συζητήσεις με τα κοντινά σας άτομα αρχίζουν και θα πρέπει να προχωρήσετε με τις δραστηριότητές σας. Οι διατροφικές σας συνήθειες χρειάζονται αλλαγές και είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε δίαιτα. Να τρώτε περισσότερα λαχανικά.

πηγή: www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments