Αθλητισμός

ΑΕΚ: Εξώδικο από Κετσπάγια

ΑΕΚ: Εξώδικο από Κετσπάγια
Ο Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά και οι δύο βοηθοί του στην ΑΕΚ απέστειλαν εξώδικη διαμαρτυρία στην "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ ζητώντας να τους καταβληθούν τα οφειλόμενά τους.

​O πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, μαζί με τους δύο βοηθούς του, Σόσο Τσέντια και Μιχάλη Μιχαήλ ακολούθησαν τη νομική οδό και κι απέστειλαν εξώδικη διαμαρτυρία στην Ένωση μέσα στην εβδομάδα. 

Σύμφωνα με τη “Live Sport” ζητούν να τους καταβληθούν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2016 τα χρήματα των συμβολαίων τους. Συγκεκριμένα στον Γεωργιανό τεχνικό εμφανίζονται οφειλές 194.000 ευρώ και στους δύο συνεργάτες του 98.318 ευρώ και 95.518 ευρώ αντίστοιχα. Όπως αναφέρουν και οι τρεις στο εξώδικο, «σε εκτέλεση των συμβάσεων παρείχαμε κανονικά και προσηκόντως τις υπηρεσίες μας ως και την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016, οπότε μας ενημερώσατε διά του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς για την απόφασή σας να τερματίσετε τη συνεργασία μας, ήτοι να λυθούν οι μεταξύ μας συμβάσεις συνεργασίας. Ενώ εμείς σας ξεκαθαρίσαμε ότι δεν προτιθέμεθα να εγκαταλείψουμε την ομάδα καθώς η βούλησή μας ήταν να συνεχίζουμε να εκτελούμε τα συμβατικά μας καθήκοντα, εσείς μας δηλώσατε ότι η διοίκηση της ομάδας έχει λάβει την απόφαση της περί λύσης της συνεργασίας μας και την ίδια ημέρα εκδώσατε ανακοίνωση στον Τύπο…». 

Και προστίθεται μεταξύ άλλων ότι: «Επειδή δυνάμει του άρθρου 5 της από 6 Ιουνίου 2016 σύμβασης εργασίας που συνάψατε με τον πρώτο από εμάς (σ.σ. Κετσπάγια) ισχύουν τα εξής: “Στην περίπτωση που το συμβόλαιο λυθεί με πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ οποτεδήποτε και πριν την οριζόμενη κατά τα ανωτέρω ημερομηνία λήξης αυτού, η αποζημίωση που θα καταβάλει η ΠΑΕ ΑΕΚ στον προπονητή ανέρχεται στο σύνολο των μηνιαίων μισθών και δόσεων που απομένουν μέχρι την συμβατική λήξη του συμβολαίου. Η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει να καταβάλει την ως άνω αποζημίωση εντός δύο μηνών από τη λύση του συμβολαίου κατά των ανωτέρω”…». 

Το ίδιο αναφέρεται στις συμβάσεις και των δύο συνεργατών του Κετσπάγια (για καταβολή όλων των μισθών ως τη λήξη του συμβολαίου), με το εξώδικο να αναφέρει ότι: «Επειδή έχει παρέλθει ικανό χρονικό διάστημα από τη λύση των εν λόγω συμβάσεων εργασίας, ωστόσο εσείς παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας, δεν έχετε τηρήσει τα συμφωνηθέντα με αποτέλεσμα να μας οφείλετε μέχρι σήμερα τα κάτωθι ποσά… (σ.σ. βλέπε παραπάνω)». 

Και κλείνει σημειώνοντας: «Διαμαρτυηρόμαστε εντονότατα για την παράνομη συμπεριφορά σας, σας καλούμε όπως καταβάλετε νομιμοτόκως τα παραπάνω οφειλόμενα σε εμάς ποσά το αργότερο μέχρι τις 15/12/2016 στους υποδειχθέντες κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας τραπεζικούς λογαριασμούς, άλλως σας δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε να προβούμε στα νόμιμα χωρίς άλλη αναβολή, επιφυλασσόμενοι να ασκήσουμε και κάθε άλλο νόμιμο δικαίωμα για την αποκατάσταση κάθε θετικής κι αποθετικής ζημίας μας».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments