Αθλητισμός

Απίστευτη παραδοχή Στιλ για την καριέρα του στον Παναθηναϊκό!

Απίστευτη παραδοχή Στιλ για την καριέρα του στον Παναθηναϊκό!
Ο Άγγλος τερματοφύλακας μίλησε έξω από τα δόντια!

Τι παραδέχτηκε; Πως άξιζε να χάσει τη θέση του βασικού!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στιλ στην κάμερα της Nova:

«Άξιζα να χάσω την θέση του βασικού. Δεν έπαιζα καλά από το παιχνίδι με την Ξάνθη. Όχι λόγω της προσπάθειας, αλλά δεν άξιζα να είμαι βασικός. Στεναχωρήθηκα, αλλά ο αντικαταστάτης μου έκανε καλή δουλειά, ειδικά με τον Πανιώνιο. Άρα η απόφαση του προπονητή ήταν σωστή. Κάποιες φορές πρέπει να κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να βλέπεις τα πράγματα όπως είναι. Αυτό με σόκαρε, αλλά με έκανε να προσπαθήσω σκληρότητα. Ανεξάρτητα από την κατάστασή μου, αυτό που με ενδιαφέρει είναι το συμφέρον της ομάδας. Επανέρχομαι με σκληρή δουλειά για να δείξω αυτά που πρέπει να κάνω», υπογράμμισε αρχικά ο Στιλ.

Για την ήττα από τη Θέλτα τόνισε: «Είχαμε ένα παιχνίδι που δεν κατορθώσαμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αν και το θέμα για τους εμάς, για τον κόσμο, για το σταφ της ομάδας, για όλους… Θα θέλαμε κάτι να μας ανεβάσει. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά, ειδικά από το 4ο λεπτό είχαν πάρει αρνητική τροπή. Δεν είναι θετικό οτι είμαστε μέρος μιας κακής σελίδας του συλλόγου».

Για τα αρνητικά αποτελέσματα στην Ευρώπη επισήμανε: «Στην δεκαετία του 70 φτάσαμε μέχρι τον τελικό, ενώ και σε αυτή του 90 είχαμε καλές πορείες. Πριν από δύο χρόνια πριν βρεθήκαμε στην ίδια θέση, έχοντας έναν βαθμό. Προσπαθούμε να χτίσουμε ξανά αυτή μία τέτοια πορεία και λέω «προσπαθούμε» γιατί είμαι και εγώ μέρος της ομάδας. Δεν είναι οτι δεν έχουμε κάνει κάποια λάθη τακτικής ή δεν προπονούμαστε σκληρά. Όλα έχουν να κάνουν με την απόδοση των παικτών. Οι μεγάλοι παίκτες παίρνουν όλα τα σημαντικά τρόπαια, κάτι που έχει να κάνει με τη στιγμή στην οποία βρίσκονται. Εμείς δεν θα κρύψουμε οτι είμαστε δεύτεροι στο πρωτάθλημα, αλλά το γεγονός οτι περνάμε μία δύσκολη κατάσταση, δεν πετυχαίνουμε τα γκολ που θέλουμε, επηρεάζει αυτά που θέλουμε να πετύχουμε».

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη ανέφερε: «Όταν έρχεται ένας νέος προπονητής αφυπνίζει την ομάδα και δίνει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν. Δεν έχουμε πολλές προπονήσεις μαζί του, αλλά αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε τι θέλει από εμάς. Η νίκη επί του ΠΑΟΚ ήταν σημαντική και παρά το κακό παιχνίδι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Δεν χρειάζεται να επηρεαστούν οι παίκτες από την ήττα με την Θέλτα. Θέλουμε να πάμε στις γιορτές έχοντας κάνει δύο νίκες».

Πηγή:sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments