Αθλητισμός

Δείτε το «έγκλημα» με τον σοβαρό τραυματισμό του Χάκετ που κανείς δεν πρόσεξε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το «έγκλημα» με τον σοβαρό τραυματισμό του Χάκετ που κανείς δεν πρόσεξε! (ΒΙΝΤΕΟ)
Πώς θα μπορούσαν στον Ολυμπιακό να αποφύγουν τη σοβαρή ζημιά με τον Αμερικανό; Ποιος έκανε λάθος και τι δείχνει το βίντεο, πριν ακριβώς ξαπλώσει στο παρκέ;

Ο Ντάνιελ Χάκετ είναι ο μεγάλος άτυχος για τον Ολυμπιακό, καθώς τραυματίστηκε ένα λεπτό πριν το τέλος του ματς με την Ούνιξ Καζάν και τα αποτελέσματα των εξετάσεών του ήταν πολύ άσχημα.

Ο ακτινολογικός έλεγχος που υποβλήθηκε ο 29χρονος διεθνής, έδειξε πως υπέστη εκτεταμένη ρήξη οπισθίων μηριαίων και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες!

Ο Ιταλός τραυματίστηκε στην άμυνα, όταν στην προσπάθεια του να μαρκάρει τον Λάνγκφορντ, γλίστρησε και έκανε σπαγκάτο, με αποτέλεσμα να κάτσει στο παρκέ. Ωστόσο, ο Χάκετ φαίνεται να είχε νιώσει κάποια «τσιμπήματα» στο συγκεκριμένο σημείο, λίγα δευτερόλεπτα πριν.

Αν δείτε το βίντεο παρακάτω (37.18’’) στην επίθεση του Ολυμπιακού, πριν ακριβώς από τον τραυματισμό του, ο Ιταλός μόλις δίνει την μπάλα, πιάνει το πόδι του και στέκεται για λίγο, ενώ το παιχνίδι συνεχίζεται. Η στάση του σώματός του και η αντίδρασή του, δείχνουν πως είχε ήδη αισθανθεί κάποιες ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο, ωστόσο κανείς δεν τον είδε. Ούτε από τον πάγκο, ούτε ο Σφαιρόπουλος ούτε και ο ίδιος.

Δεν επιτρέπεται για την εμπειρία του Χάκετ, να συνεχίζει να παίζει, σε ένα τόσο χαλαρό παιχνίδι, ενώ ήδη έχει πονέσει. Αν είχε σταματήσει αμέσως, δεν αποκλείεται να είχε αποφύγει την θλάση και η ζημιά να ήταν λιγότερη!

Πηγή:sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments