Αθλητισμός

Εκοψε τον Θελίν ο Μελισσσανιδης, δύο σέντερ φορ βλέπει η ΑΕΚ

Εκοψε τον Θελίν ο Μελισσσανιδης, δύο σέντερ φορ βλέπει η ΑΕΚ
Ποιοι είναι οι δύο παίκτες από τους οποίους θα γίνει η τελική επιλογή φορ, τι γίνεται με τον Ατζάρεβιτς

Από τις δύο σίγουρες μεταγραφές θα ξεκινήσει η ΑΕΚ την ενίσχυση της με προοπτική ανάλογα με τις αποχωρήσεις να φτάσει τις τέσσερις ακόμη και πέντε κινήσεις στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η πρώτη είναι αυτή του χαφ που λογικά θα κλείσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα και άνευ συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Ατζάρεβιτς. Ο 26χρονος Σουηδός μέσος είναι ήδη ελεύθερος και η ΑΕΚ δεν έχει κανένα λόγο να καθυστερήσει αφού μπορεί να τον φέρει πολύ πριν την 1 Ιανουαρίου, να ενταχθεί στην ομάδα και να είναι έτοιμος ακόμη και στο πρώτο ματς του Γενάρη, στις 4 του μήνα απέναντι στον Παναιτωλικό…

Η δεύτερη σίγουρη μεταγραφή είναι αυτή του φορ. Η είδηση που προκύπτει είναι πως ο Μελισσανίδης “έκοψε” τον Θελίν αφού παρά τις προσπάθειες δεν υπάρχει φόρμουλα να εγγυηθεί η Μπορντό την παραμονή του για τουλάχιστον ενάμιση χρόνο και ο ηγέτης της ΑΕΚ δεν θέλει έναν παίκτη δανεικό για έξι μήνες αλλά φορ που να υπολογίζεται και για την επόμενη σεζόν.

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει στα χέρια της μία πολύ ενδιαφέρουσα σέντερ φορ που προέκυψε τελευταία από το ταξίδι του Μαϊστόροβιτς με τον Ντε Μπαρτόλο στην Αργεντινή και τις επαφές που έκανε εκεί ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ στο διάστημα της παραμονής του στην Λατινική Αμερική. Πρόκειται για παίκτη έτοιμο να παίξει αλλά και με προοπτικη για το μέλλον χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Εκτός από τον φορ από την Αργεντινή στα υπόψην της ΑΕΚ είναι πάντα και ο Τουράμ, που άφησε θετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ομάδας και στο ματς με την Κέρκυρα. και αυτοί οι δύο φαινεται να είναι οι βασικές επιλογές της Ένωσης για την γραμμή κρούσης.

Ο 25χρονος Τουράμ αγωνίζεται στην Κέρκυρα με τη μορφή δανεισμού από την βραζιλιάνικη Ατλέτικο Μόντε Αζούλ όμως η Ελληνική ομάδα φέρεται να έχει option αγοράς του ποδοσφαιριστή και με δεδομένες τις καλές σχέσεις με την ΑΕΚ μπορεί να βρεθεί φόρμουλα απόκτησης του αν αποφασιστεί γιατί υπάρχουν επιφυλάξεις για το αν ειναι η καταλληλη περίπτωση.

Πηγή: aek365.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments