Αθλητισμός

Έτσι τους «ντόπαρε» ο Σαββίδης στο ξενοδοχείο – Τα μηνύματα που έστειλε για την… επόμενη γκέλα

Έτσι τους «ντόπαρε» ο Σαββίδης στο ξενοδοχείο – Τα μηνύματα που έστειλε για την… επόμενη γκέλα
Τελικά, όπως φάνηκε και με την εικόνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Σλόβαν Λίμπερετς, ο… εγκλεισμός των ποδοσφαιριστών στο «Μακεδονία Παλλάς» έφερε τα… επιθυμητά αποτελέσματα.

​Σε αυτό, μεγάλο ρόλο έπαιξε ο Ιβάν Σαββίδης. Το ότι ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του Βορρά, από το βράδυ της Κυριακής όποτε και ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από τη Λεωφόρο μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης, στάθηκε σαν… πατέρας δίπλα στους ποδοσφαιριστές και δεν τους… έτριξε τα δόντια όπως περίμεναν οι περισσότεροι βάσει των όσων είπε μετά το ματς με τον Ατρόμητο στους Μίχελ και Ίβιτς αλλά και βάσει του χαρακτήρα του, ήταν το… κλειδί της μεταμόρφωσης των «ασπρόμαυρων» προς το καλύτερο.

Η δήλωση του Φερνάντο Βαρέλα μετά το τέλος του αγώνα με τη Λίμπερετς, δεν ήταν τυχαία. «Ήταν καλό που μείναμε στο ξενοδοχείο, γιατί είχαμε χρόνο, συζητήσαμε πολύ και άδειασε το κεφάλι μας από αρκετά πράγματα. Πρώτη φορά μου συμβαίνει στην καριέρα μου. Στην Ρουμανία δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, η συμπεριφορά των ιδιοκτητών προς τους παίκτες είναι πιο άσχημη. Όμως εδώ, κάθισε ο ιδιοκτήτης μαζί μας, μας μίλησε ανοιχτά και αυτό μας ανέβασε το ηθικό» είπε ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Όμως, ο Βαρέλα είπε και κάτι άλλο, όταν ρωτήθηκε για την επίσκεψη του Σαββίδη στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν μπορώ να σας πω τι μας είπε, αλλά ήταν καλά πράγματα. Είναι λογικό να έρχεται στα αποδυτήρια ο πρόεδρος της ομάδας. Είναι ο άνθρωπος που έχει την ευθύνη. Αυτός που πληρώνει έχει την ευθύνη, όταν κάτι δεν πάει καλά, αν ξεφύγουν τα πράγματα να τα βάλει στη θέση τους. Είναι θετικό που τον έχουμε δίπλα μας και μας προστατεύει είτε στα θετικά είτε στα αρνητικά».

Η στάση λοιπόν του Σαββίδη, εκτιμήθηκε από όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που επιπλέον κατάλαβαν πως δεν είχαν περιθώρια για μία ακόμα γκέλα, με τον κόσμο της ομάδας να βρίσκεται στα… όριά του. Σίγουρα έπαιξε και αυτό τον ρόλο του, με τους παίκτες να συζητούν και χθες μεταξύ τους πως δεν πρέπει με την απόδοσή τους από εδώ και πέρα, η κατάσταση να επιστρέψει σε αυτή που ήταν μετά τα παιχνίδια με Ατρόμητο, Τρίκαλα και Παναθηναϊκό.

Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει και η δήλωση του Στέφανου Αθανασιάδη. «Δεθήκαμε περισσότερο αυτές τις μέρες που ήμασταν στο ξενοδοχείο. Έλειπε από την ομάδα αυτή η ενότητα. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι» είπε ο Κλάους, με πολλούς να μεταφράζουν τη δήλωσή του ως «μπηχτή» για τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Ανεξάρτητα πάντως για το αν όντως ο Αθανασιάδης είχε στο μυαλό του τον Τζαβέλλα ή όχι όταν έκανε αυτή τη δήλωση, η ενότητα στα αποδυτήρια είναι το νούμερο ένα «θέλω» του Ιβάν Σαββίδη, που αυτές τις ημέρες όπου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και άκουσε και διάβασε πολλά…

Μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα πάντως, στα αποδυτήρια ήταν έντονο το αίσθημα της ανακούφισης για τη νίκη – πρόκριση και την συμπαράσταση που είχαν οι ποδοσφαιριστές από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, όμως όλοι γνωρίζουν πως εάν η νίκη επί της Λίμπερετς δεν έχει συνέχεια, ούτε ο Ιβάν Σαββίδης ούτε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα έχουν την ίδια στάση το προσεχές διάστημα.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments