Αθλητισμός

Φουλάρει για τρεις μεταγραφές τον Γενάρη η ΑΕΚ

Φουλάρει για τρεις μεταγραφές τον Γενάρη η ΑΕΚ
Τα μεταγραφικά ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης στη χθεσινή συνάντηση Δημήτρη Μελισσανίδη και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς με την ΑΕΚ να αναμένεται να κινηθεί για τρεις παίκτες τον Ιανουάριο.

Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», ο Δημήτρης Μελισσανίδης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά που έχει κάνει ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς πάνω στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ιανουαρίου. Αυτό που φέρεται να έχει αποφασιστεί είναι η ΑΕΚ να προχωρήσει σε τουλάχιστον τρεις μεταγραφικές κινήσεις, με τις δύο σίγουρες μεταγραφές να είναι αυτή του χαφ και εκείνη του επιθετικού. Ωστόσο, δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να κινηθεί και για περισσότερες λύσεις, ενισχύοντας και την αμυντική της γραμμή.

Προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή αποτελεί το θέμα του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα και η ΑΕΚ αναμένεται να επιταχύνει τις διαδικασίες για την απόκτησή του, με τον παίκτη να έχει μείνει ελεύθερος από την Έρεμπρο. Όμως, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Μαϊστόροβιτς να έχει εντοπίσει μάλιστα τον ποδοσφαιριστή τον οποίο θέλει.

Όσον αφορά τον επιθετικό, σύμφωνα με την «Ώρα» η περίπτωση του Ισαάκ Θελίν της Μπορντό πάει πίσω αφού οι «Γιρονδίνοι» δεν επιθυμούν να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού. Έτσι, η ΑΕΚ στρέφεται σε περίπτωση επιθετικού από την Αργεντινή, όπου πρόσφατα βρέθηκε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς μαζί με τον Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο. Στην Ένωση θέλουν να αποκτήσουν φορ και για την επόμενη σεζόν και μία περίπτωση που έχει εντοπιστεί στη Λατινική Αμερική ίσως απασχολήσει πολύ σοβαρά.

Στη συνάντηση Μελισσανίδη – Μαϊστόροβιτς έπεσε στο τραπέζι και το θέμα του Τζαβέλλα, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό. Πάντα υπάρχει η σκέψη να γίνει κίνηση για τον Έλληνα αμυντικό, εφόσον μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, αλλά πρώτα θα πρέπει να εξετάσουν διεξοδικά όλες τις παραμέτρους. Πάντως στη λίστα υπάρχουν και δύο περιπτώσεις αμυντικών από το εξωτερικό, καθώς ο Ζοζέ Μοράις έχει ζητήσει την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής μετά την αποχώρηση του Λέσκοτ.

Επιπλέον συζήτηση έγινε και για πιθανές αποχωρήσεις από το ρόστερ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι την πόρτα της εξόδου μπορούν να δουν μέχρι και πέντε παίκτες, ανάλογα πάντα και με την ενίσχυση του ρόστερ, ενώ κουβέντα έγινε και για τον Ζοζέ Μοράις. Εκεί ο Μαϊστόροβιτς εξέφρασε την στήριξή του στον Πορτογάλο τεχνικό, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να συμφωνεί επίσης πως ο Πορτογάλος δουλεύει με σύγχρονο τρόπο και μεθοδικά.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments