Αθλητισμός

Γι΄ αυτό του τα σκάει χοντρά ο Γιαννακόπουλος!

Γι΄ αυτό του τα σκάει χοντρά ο Γιαννακόπουλος!
Το τριπλό κέρδος από τη νίκη με τη Γαλατά κι ο άσος του "τριφυλλιού" που έδωσε απαντήσεις. Ποιος έχασε δύο εύκολα καρφώματα, αλλά οι οπαδοί τον αποθέωσαν;

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε κανένα πρόβλημα για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γαλατά και κατάφερε να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές νίκες και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Μάλιστα, η αποψινή του νίκη έχει κάτι παραπάνω από μία ουσία. Δεν είναι μόνο ότι πήρε τους δύο βαθμούς, είναι ότι έτσι ξεχνάει τη πολύ κακή εμφάνιση και ήττα με την Μπαρτσελόνα.

Είναι επίσης ότι πάει με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, ενώ τέλος αξίζει να τονίσουμε ότι κόντρα στους Τούρκους, πάτησαν στα πόδια τους ο Μάικ Τζέιμς και ο Κένι Γκάμπριελ.

Ο Τζέιμς, που έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του, δεν ήταν καλός στο ματς με την Μπαρτσελόνα, ωστόσο σήμερα έδειξε γιατί τον περίμενε τόσο καιρό ο Παναθηναϊκός και γιατί επίσης το αφεντικό της ομάδας του δίνει του κόσμου τα χρήματα.

Είναι ο παίκτης που έλειπε από το Τριφύλλι και ο οποίος μόλις βρεθεί στο 100%, σίγουρα θα μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερα στον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Γκάμπριελ από την πλευρά του, έκανε την πρώτη του πολύ καλή εμφάνιση με τα χρώματα του Παναθηναϊκού και θα ήταν ακόμη καλύτερα τα πράγματα για τον Αμερικάνο, αν δεν αστοχούσε σε δύο πολύ εύκολα καρφώματα που του παρουσιάστηκαν.

Ευτυχώς γι’ αυτόν, όμως, έκανε στη συνέχεια ένα εντυπωσιακό κάρφωμα και μάλιστα ανάποδο και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments