Πως επηρεάζουν τις Ελληνικές ομάδες οι αλλαγές στο Τσάμπιονς Λιγκ | Pagenews.gr
Pagenews Team 10 Δεκεμβρίου 2016, 14:57

​Κακά είναι τα μαντάτα για τις Ελληνικές ομάδες, καθώς οι αλλαγές που έρχονται στο Τσάμπιονς Λιγκ, μόνο ευνοϊκές δεν είναι. Κι αυτό, για δύο βασικούς λόγους, που παράλληλα επηρεάζουν και την συμμετοχή μας στους ομίλους του Γιορόπα Λιγκ.

Συγκεκριμένα, με τις τέσσερις πρώτες χώρες να παίρνουν από 4 εισιτήρια για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, χάνονται 5 εισιτήρια για τις υπόλοιπες χώρες. Μέχρι τώρα, οι 3 πρώτες είχαν από 3 ομάδες και η 4η χώρα είχε 2…

Η Ελλάδα, που έχει χάσει το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, λοιπόν, θα έχει ακόμα πιο δύσκολο έργο μέσω των προκριματικών, αφού θα είναι λιγότερες οι υπό διεκδίκηση θέσεις.

Παράλληλα, ερωτηματικό αποτελεί και το από ποια θέση και πάνω, θα έχει κάποια χώρα έστω ένα εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Γιατί μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η Ελλάδα μπορεί να ελπίζει στην επιστροφή της στην 13η θέση από του χρόνου, όμως μπορεί πλέον να μην είναι ούτε αυτό αρκετό!

Τέλος, κακή επιρροή αναμένεται να έχει όλο αυτό και στην διεκδίκηση μίας θέσης στους ομίλους του Γιουρόπα, καθώς, όσο θα αυξάνεται ο ανταγωνισμός στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τόσο πιο δυνατές ομάδες θα αποκλείονται από αυτά και θα βρίσκονται στα προκριματικά του Γιουρόπα!

Πηγή: gazzetta.gr