Αθλητισμός

Στον ΠΑΟΚ η Κολοντζίσκα

Στον ΠΑΟΚ η Κολοντζίσκα
Την απόκτηση της Καταρζίνα Κολοντζίσκα ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Η έμπειρη 31χρονη αθλήτρια είναι διεθνής με την Εθνική Πολωνίας από το 2008, αγωνίζεται ως εξτρέμ ενώ μπορεί να παίξει και στη θέση του ίντερ.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή για το τμήμα του Δικεφάλου, με την εν λόγω αθλήτρια να έχει πάρει μέρος και στο Παγκόσμιο του 2013.Η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ:

Το γυναικείο τμήμα του χάντμπολ του ΑΣ ΠΑΟΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με την 31χρονη Πολωνή αθλήτρια, Καταρζίνα Κολοντζίσκα.

Η νέα παίκτρια του Δικεφάλου είναι αριστερόχειρας και αγωνίζεται στις θέσεις του εξτρέμ και του ίντερ ενώ έχει παραστάσεις από το κορυφαίο ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.

Στο παρελθόν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Πολωνίας. Με την Εθνική Ομάδα της χώρας της βρέθηκε στην 4η θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξήχθη στη Σερβία το 2013.

Ο έφορος του τμήματος, Δημήτρης Χασεκίδης, μίλησε στο acpaok.gr λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής:

«Η κίνηση αυτή ισχυροποιεί το γυναικείο χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Ευχόμαστε στην αθλήτρια υγεία και πολλές επιτυχίες με το Σύλλογό μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Ιβάν Σαββίδη και τον Πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ, κ. Αθανάσιο Κατσαρή».

Την πρώτη της δήλωση σαν παίκτρια του Δικεφάλου έκανε και η Κολοντζίσκα στο acpaok.gr:

«Είναι μία διαφορετική κατάσταση για μένα καθώς πρώτη φορά θα αγωνιστώ εκτός Πολωνίας. Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με ιστορία. Ελπίζω να καταφέρω να φανώ αντάξια των προσδοκιών και να πετύχω τους στόχους που έχει θέσει ο Σύλλογος. Στόχος μας να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments