Αθλητισμός

Τρεις μεταγραφές και «παράθυρο» Τζαβέλλα στην ΑΕΚ

Τρεις μεταγραφές και «παράθυρο» Τζαβέλλα στην ΑΕΚ
Την απόκτηση τουλάχιστον τριών παικτών αποφάσισαν Μελισσανίδης και Μαϊστόροβιτς στην ΑΕΚ. Αϊντάρεβιτς και άλλος για τα χαφ, γερή υποψηφιότητα φορ από Αργεντινή και πιθανότητα για Τζαβέλλα.

​Ειλημμένη απόφαση αποτελεί πλέον η μεταγραφική ενίσχυση στην ΑΕΚ. Μετά τη συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στα Σπάτα και την παρουσίαση του πλάνου από τον τεχνικό διευθυντή, αποφασίστηκε η ενίσχυση με τουλάχιστον τρεις παίκτες: ενός κεντρικού χαφ, ενός φορ και πιθανώς ακόμη 2-3 παικτών.

Για τη θέση του χαφ ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς που μένει ελεύθερος από την Έρεμπρο είναι σε πρώτο πλάνο και η υπόθεση προχωρά. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» υπάρχει σκέψη και για άλλον παίκτη (τον οποίο έχει ήδη εντοπίσει ο Μαϊστόροβιτς), αλλά είναι σε συνάρτηση με την αγωνιστική κατάσταση του Αντρέ Σιμόες και το χρόνιο πρόβλημα του Πορτογάλου στον αχίλλειο.

Σε ό,τι αφορά στον σέντερ φορ, η λύση του Ισαάκ Θελίν υποχωρεί, καθώς πέρα από τις δυσκολίες που υπάρχουν στην απόκτησή του από την Μπορντό, στην ΑΕΚ δεν θέλουν δανεικό, αλλά μόνιμη λύση. Στο στόχαστρο είναι ένας επιθετικός από την Αργεντινή (όπου ταξίδεψε πρόσφατα ο Μαϊστόροβιτς και παραμένει ο Ντε Μπαρτόλο), ενώ πάντα στη λίστα είναι ο Τουράμ της Κέρκυρας.

Από εκεί και πέρα, θα γίνει σίγουρα μια ακόμη μεταγραφή, πιθανώς και άλλες μία ή δύο, με υποψήφιες θέσεις του αμυντικού, του αριστερού μπακ και του εξτρέμ. Για τη θέση του στόπερ αλλά και του αριστερού μπακ έγινε κουβέντα για τον Γιώργο Τζαβέλλα, όμως το θέμα αυτό θα προχωρήσει μόνο αν λυθεί το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει περιοριστικός όρος να γίνει η μεταγραφή.

Ασφαλώς θα υπάρξουν και αποχωρήσεις, που μπορεί να φτάσουν και τις πέντε! Ήδη Πλατέλλας και Βάργκας είναι σαφές πως δεν είναι στα πλάνα και ίσως φύγουν ακόμη και το Γενάρη, ειδικά αν φέρουν πρόταση.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments