Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 12/12 έως 18/12/2016 | Pagenews.gr
Pagenews Team 10 Δεκεμβρίου 2016, 14:42

Κριός: 21 Μαρτίου – 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια
Σε σχέση: Η εβδομάδα αυτήφέρνει άγχος, γκρίνια και εντάσεις με το άλλο σου μισό πάνω σε θέματα καθημερινότητας που θα επηρεάσουν το καλό κλίμα που υπάρχει στη σχέση σου. Ωστόσο, το κλειδί για να αποφύγεις γρήγορα τα μαύρα σύννεφα είναι η θετική επικοινωνία και η αισιόδοξη σκέψη. Μην αφήνεις το άγχος σου να σε καταβάλει και προσπάθησε όσο μπορείς να έχεις μια διαλλακτική στάση απέναντι στο ταίρι σου, γιατί η αμυντική συμπεριφορά δε θα σε βοηθήσει, αλλά θα οξύνει ακόμα περισσότερο τα πνεύματα.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα διαπιστώσεις πως κάποιες καταστάσεις στον ερωτικό σου τομέα δεν προχωρούν όπως θα ήθελες, είτε σε επίπεδο προσεγγίσεων, είτε σε επίπεδο μιας γνωριμίας σε εξέλιξη.Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ανασφάλειες σου θα έχουν κάνει έντονα την εμφάνιση τους. Η λέξη υπομονή βέβαια δεν σου είναι καθόλου άγνωστη και αν την επιστρατεύσεις, θα δεις πως σύντομα θα βγεις από αυτή την περίεργη φάση και τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Ταύρος: 21 Απριλίου – 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας
Σε σχέση: Βρίσκεσαι πλέον σε ετοιμότητα προκειμένου να επικεντρωθείς στην ερωτική σου ζωή και να περάσεις αυτή την περίοδο όσο πιο ευχάριστα μπορείς με το άλλο σου μισό. Η εβδομάδα αυτή φέρνει διασκέδαση, ευτυχή γεγονότα και νέα ξεκινήματα που θαανανεώσουν τη σχέση σου. Θα δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για περάσεις ρομαντικές στιγμές με το αγαπημένο σου πρόσωπο και να απολαύσετε τον έρωτα σας.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να ξεκλέψεις λίγο χρόνο και να απομακρυνθείς από τις υποχρεώσεις και τα άγχη της καθημερινότητας για να διασκεδάσεις και να περάσεις ευχάριστες στιγμές παρέα με φιλικά σου πρόσωπα. Θα γίνεις το επίκεντρο του θαυμασμού από πολλά άτομακάτι που θα τονώσει κατά πολύ την αυτοπεποίθησή σου και θα σου δώσει έναν αέρα ξεγνοιασιάς. Ευνοείται επίσης ένας νέος έρωτας που μπορεί να προκύψει κατά την διάρκεια κάποιας μετακίνησης.

Δίδυμος: 21 Μαΐου – 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη
Σε σχέση: Τονίζεται αυτή την εβδομάδα η ανάγκη σου για τρυφερά λόγια και κινήσεις αγάπης. Σε έχουν κουράσει τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, εσύ το μόνο που επιθυμείς είναι ηρεμία στη σχέση σου αυτή την περίοδο. Παρά το γεγονός πως θα σε διακατέχει μελαγχολική διάθεση, θα μπορέσεις να βρεις την ηρεμία που θες μαζί με το άλλο σου μισό, που από την πλευρά του θα προσπαθήσει να κατευνάσει τις ανησυχίες σου και να σου υπενθυμίσει πως οι φόβοι σου δεν έχουν υπόσταση.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις έντονα την επιθυμία να δημιουργήσεις μια σχέση με σταθερές προοπτικές. Δενθααπέρριπτες βέβαια μια περαστική περιπέτεια, καλό θα ήταν όμως να μην ασχοληθείς με πρόσωπα που δεν μπορούν να σου προσφέρουν το κάτι παραπάνω και να επικεντρωθείς εκεί που επιτάσσουν οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου.

Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σπαθιά
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα λαμβάνεις δώρα σε συναισθηματικό αλλά και υλικό επίπεδο που θα σε κάνουν να πετάς από τη χαρά και θα τροφοδοτήσουν την αισιοδοξία σου. Απολαμβάνεις παρέα με το ταίρι σου βόλτες, διασκεδάσεις και ευχάριστες εξόδους, ενώ η επικοινωνία σας θα είναι πιο φλογερή, ευχάριστη και παιχνιδιάρικη. Προς το τέλος της εβδομάδας θα σου γίνει μια πρόταση που δεν περιμένεις και θα φέρει ευτυχία στη σχέση σου.

Χωρίς σχέση: Την εβδομάδα αυτή αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις, χαρές και νέες ερωτικές γνωριμίες. Θα υπάρξουν εκδηλώσεις ερωτικού ενδιαφέροντος που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Αυτή η επιτυχία σε επίπεδο θαυμασμού και φλερτ θα τονώσει έντονα την αυτοπεποίθηση σου αφού θα έχεις μπροστά σου πολύ ελκυστικές και αξιόλογες περιπτώσεις ενδιαφερομένων προσώπων.

Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι
Σε σχέση: Οι εντάσεις και τα απρόβλεπτα γεγονότα δε θα λείψουν αυτή την εβδομάδα. Εκεί που νομίζεις πως φτάνεις σε ασφαλές έδαφος, ο εκνευρισμός και οι ρήξεις θα τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια σου, παράλληλα όμως μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, ο ερωτισμός θα είναι έντονος και θα επιδιώξεις να ανανεώσεις ριζικά το δεσμό σου και να θέσεις νέες βάσεις. Αν θέλεις να πετύχεις κάτι τέτοιο, πρέπει να κόψεις αρρωστημένες και κυκλοθυμικές συμπεριφορές και να είσαι πιο ειλικρινής απέναντι στο ταίρι σου.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να αποφύγεις τα ερωτικά μπλεξίματα στον επαγγελματικό σου χώρο. Θα σου είναι δύσκολο βέβαια να αντισταθείς σε ένα φλερτ που μπορεί να ξεκινήσει σε χώρο εργασίας και ηπρόκλησηαυτή μπορεί να σε εξιτάρει με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ξεκολλήσεις. Πρόσεχε πώς κινείσαι γιατί μπορεί οι επιλογές σου να ζημιώσουν την φήμη σου ή την σχέση σου με συναδέλφους με αποτέλεσμα να γίνεις αντικείμενο αρνητικών σχολιασμών.

Παρθένος: 23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός
Σε σχέση: Η επιτακτική ανάγκη της εβδομάδας είναι να αφεθείς σε αυτά που επιθυμεί η καρδιά σου, ξεπερνώντας τα εμπόδια που εσύ δημιουργείς με τη συμπεριφορά σου.Οι αντιλήψεις σου περί έρωτα και σχέσεων θα αλλάξουν και αυτή η αλλαγή θα συμβάλλει στην καλυτέρευση του δεσμού σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, ανέλαβε τις ευθύνες που σου αναλογούν και προσπάθησε να διορθώσεις τα λάθη σου.

Χωρίς σχέση: Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με ένα ξαφνικό έρωτα που έρχεται στο δρόμο σου ή με μια απρόβλεπτη εξέλιξη σε σχέση με ένα άτομο που γνωρίζεις από τα παλιά ή έχεις γνωρίσει πρόσφατα και σου αρέσει, βγάζοντας σε έξω από τα νερά σου και προκαλώντας σου νευρικότητα. Ωστόσο το όλο κλίμα που θα διαμορφωθεί σε ωθεί να αποτινάξεις ανασφάλειες και φοβίες για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να ζήσεις έναν νέο έρωτα.

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Βέρα
Σε σχέση:Θα βρεθείς στην αρχή ενός σημαντικού κύκλου στη σχέση σου, έχεις ήδη θέσει τις βάσεις, έχεις κάνει τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και η επισημοποίηση της σχέσης σου φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέγια ναπεράσεις επιτέλους σε μια πιο βαθιά κατάσταση με τον ταίρι σου. Θα υπάρξουν ευτυχή γεγονότα που θα γλυκάνουν την καρδιά σου και θα σε κάνουν να αισθανθείςτην απόλυτη συναισθηματική ικανοποίηση.

Χωρίς σχέση: Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην αισθηματική σου ζωή που πρόκειται να ικανοποιήσει την βαθιά σου επιθυμία για δέσμευση και συντροφικότητα. Πλέον είσαι σε θέση να δεχτείς στη ζωή σου έναν έρωτα που θα αποδειχτεί φλογερός και θα αλλάξει τη ζωή ριζικά. Πολύ πιθανό βέβαια να ανοίξει ξανά ένα κεφάλαιο από το παρελθόν σου. Αν ανοίγει επειδή πρέπει να κλείσει σωστά αυτή τη φορά ή για να εξελιχθεί, αυτό είναι κάτι που θα το φανερώσει ο χρόνος.

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι
Σε σχέση: Η εβδομάδα αυτή υπόσχεται έντονο πάθος, αυξημένη σεξουαλικότητα και γοητεία. Το ερωτικό πάθος στη σχέση σου θα αναθερμανθεί και θα βρεις νέους τρόπους ικανοποίησης στον σεξουαλικό τομέα. Σε γενικές γραμμές αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει ερωτική αναγέννηση και θα ακούσεις λόγια που θα συνοδεύονται από τις ανάλογες πράξεις ενισχύοντας την εμπιστοσύνη με το άλλο σου μισό.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα δε θα λείψουν οι στιγμές διασκέδασης. Η ερωτική σου γοητεία θα είναι άκρως ενισχυμένη, κάτι που θα σε βοηθήσει πολύ να προσελκύσεις νέα φλερτ και να ξεκινήσεις μια καινούργια ερωτική σχέση. Αν επιλέξεις να μπεις σε μια σχέση, αυτή θα χαρακτηρίζεται από έντονο ερωτικό πάθος και σε καμία περίπτωση δε πρόκειται να βαρεθείς. Από την άλλη, αν ήδη σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο, θα περάσεις μια περίοδο που θα εκδηλωθούν έντονα συναισθήματα που ζητούν να βρουν διέξοδο.

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα το πάθος και τα δυνατά συναισθήματα κυριεύουν την ερωτική σου ζωή και ανοίγονται ευκαιρίες για να νιώσεις βαθιά ολοκλήρωση στη σχέση σου, να τα βρεις με το άλλο σουμισό αν μαλώσατε το προηγούμενο διάστημα και να αναθερμάνετε την σχέση σας. Το ταίρι σου θα σε κάνει να αισθανθείς ασφάλεια και θα εκτιμήσεις ειλικρινείς εκδηλώσεις τρυφερότητας που θα ανταποδώσεις με γενναιοδωρία.

Χωρίς σχέση: Είτε ενδιαφέρεσαι γιακάποιο πρόσωπο ή ακόμα αναζητάς τον έρωτακαι στις δύο περιπτώσεις οι εξελίξεις θα είναι υπέρ σου και θα βρεθείς να απολαμβάνεις γεγονότα που σου δίνουν ευτυχία, βαθιά ικανοποίηση και αναπτερώνουν την ελπίδα σου. Φιλικά πρόσωπα θα παίξουν βοηθητικό ρόλο στην εξέλιξη μιας ερωτικής κατάστασης με άμεσο ή έμμεσο τρόπο.

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα
Σε σχέση: Αυτό το επταήμερο φέρνει θετική ενέργεια και ενισχύονται τα συναισθήματα με το άλλο σου μισό. Η επικοινωνία σας θα γίνει πιο τρυφερή και ρομαντική, παρέα θα περάσετε ατελείωτες ώρες να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας, πώς θα θέλατε να είστε και τι προσδοκίες έχει ο καθένας από αυτή την σχέση. Σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις ένα βήμα που θα βοηθήσει την σχέση σου να περάσει σε ένα άλλο επίπεδο και να εξελιχθεί.

Χωρίς σχέση: Η εβδομάδα αυτή υπόσχεται ευτυχή γεγονότα στον έρωτα, πρόοδο και εξέλιξη των ερωτικών σου υποθέσεων και πραγματοποίηση μιας έντονης επιθυμίας. Το πρόσωπο που εδώ και καιρό μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου, πλέον σου ανοίγει τα χαρτιά του και σου δίνει το πάτημα για να έρθεις πιο κοντά του.

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι
Σε σχέση: Θα δημιουργηθεί αυτή την εβδομάδα το κατάλληλο πεδίο για να έρθεις τόσοσυναισθηματικά όσο και σωματικά πιο κοντά με το ταίρι σου. Όμως ελλοχεύει ο κίνδυνοςνα βγουν στην επιφάνεια ζήλιες, κτητικές διαθέσεις και απαιτήσεις που θα φέρουν γκρίνιες και ίντριγκα και γενικά ένα κλίμα μεγάλων εντάσεων. Κάποιες κρυφές επιθυμίες ίσως θέσουν σε κίνδυνο την σταθερότητα του δεσμού σου.

Χωρίς σχέση: Ο έρωτας αυτή την εβδομάδα παίρνει φωτιά και σε παρασέρνει σε αμαρτωλές καταστάσειςόπου το πάθος χτυπάει κόκκινο. Θα σε ελκύσει το απαγορευμένο, ενώ κρυφές σχέσεις που δε πρέπει να αποκαλυφθούν θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και θα σε οδηγήσουν στην ικανοποίηση των πιο σκοτεινών επιθυμιών σου. Ωστόσο αν θέλεις να επενδύσεις συναισθηματικά, κράτα μικρό καλάθι και μην στηρίζεσαι σε κολακευτικά λόγια που δεν συνοδεύονται από ανάλογες πράξεις.

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά
Σε σχέση: Οι διαφορές και τα προβλήματα εξομαλύνονται αυτή την εβδομάδα και η αγάπη στη σχέση σου αποδεικνύεται δυνατή. Έρχεσαι ξανά πιο κοντά με το άλλο σου μισό, ενδυναμώνετε τον έρωτα σας και ανανεώνετε το δεσμό σας με ποικίλους τρόπους. Τα τρυφερά λόγια δίνουν και παίρνουν, ενώ το γενικό κλίμα της εβδομάδας συμβάλλει καθοριστικά στο να περάσετε όσο πιο ρομαντικά και ευχάριστα τις επόμενες ημέρες σε ό,τι κι αν κάνετε.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα ο έρωτας σου χαμογελά και σου δείχνει την θετική του όψη, φέροντας στην ζωή σου ομορφιά, πάθος και ρομαντισμό. Θα σε χαρακτηρίζει μια αθεράπευτα ρομαντική διάθεση που θα βρει αντίκρισμα στο πρόσωπο ενός νέου ατόμου που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπά ξανά δυνατά. Η ερωτική σου ζωή γίνεται πιο πλούσια με πιο πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

ΠηγήL astropedia.gr