Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 11/12 Κυριακή | Pagenews.gr
Pagenews Team 10 Δεκεμβρίου 2016, 17:08

Αν δώσετε περισσότερο χρόνο στον άνθρωπο σας Κριοί, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα δείτε την σχέση σας, να ανθίζει και να σας δίνει αυτό που πραγματικά αξίζετε.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Τοξότης

Η δυναμική σας είναι μεγάλη. Αυτό σημαίνει ότι εσείς σαν Ταύροι, μπορείτε να γοητεύσετε τον άνθρωπο που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Κάντε το .
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Ιχθείς

Οι γενικότερες δημόσιες σχέσεις, που έχετε κάνει Δίδυμοι, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ίσως να έχουν βάλει και τον άνθρωπο σας, σε καθεστώς ζήλιας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Αιγόκερως

Διορθώστε τις απόλυτες σας συμπεριφορές Καρκίνοι, αυτό είναι και κάτι που δεν θα δελεάσει και πολύ νέο κόσμο να σας πλησιάσει, σε προσωπικό επίπεδο.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Λέων

Εσείς οι Λέοντες έχετε πολλά που πρέπει να τακτοποιήσετε στην αισθηματική σας ζωή. Αν δεν το πράξετε άμεσα, ίσως ο άνθρωπος σας το κάνει!
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Ζυγός

Οι Παρθένοι, με τον Ερμή να κάνει γκρίνιες στην Αφροδίτη, το μόνο σίγουρο είναι ότι πιθανόν, να προκληθούν εντάσεις μέσα στα ζευγάρια. Προσοχή.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Παρθένος και Ζυγός

Είναι μια εξαιρετική εποχή για να έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που τους έχετε λείψει και σας έχουν λείψει Ζυγοί. Αυτό είναι άλλωστε και το μυστικό της αγάπης.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Ιχθείς

Σκορπιοί, περιορίστε την ερωτική σας παρόρμηση, καθώς θα δημιουργήσετε ρωγμές μέσα στην σχέση σας. Επίσης επιστροφές από το παρελθόν, είναι στο πρόγραμμα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Παρθένος και Σκορπιός

Εσείς οι Τοξότες δεν χρειάζεται να είστε υπερβολικοί στις δηλώσεις σας. Αυτοί που σας αγαπούν πραγματικά, μπορούν να καταλάβουν τις ανάγκες σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Αιγόκερως

Αιγόκεροι άμεσα κινητοποιηθείτε. Είναι μια εποχή που όλα δείχνουν, ότι πρέπει με τον άνθρωπο σας, να ξεκαθαρίσετε τις εκκρεμότητες στην σχέση σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Ιχθείς

Η διάθεση σας αυτήν την εποχή Υδροχόοι, είναι όπως τα νερά της Χαλκίδας. Μια πάνω μία κάτω. Σκεφτείτε και δείτε τι μπορείτε στο τώρα να περισώσετε.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Παρθένος

Εσείς οι Ιχθείς, έχετε πολλά να περιμένετε από τον άνθρωπο σας και τα δικά σας περιβάλλοντα αυτό το διάστημα. Σκεφτείτε να ανταποκριθείτε στο ανάλογο.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Σκορπιός.

Πηγή: astro-live.gr

TAGS: