Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 10/12

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 10/12
Σε σχέση ή free; Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά σου.

Κριός

Είναι από τις λίγες φορές που θα λάβεις σοβαρά υπόψη σου κάποιες κουβέντες φίλων ή ενός συγγενή σου και μπορεί και να συμφωνήσεις κιόλας με την κρίση τους που αφορά στο πρόσωπο που σου αρέσει ή τις δικές σου ενέργειες για να το κατακτήσεις. Το μέτρο κι η υπομονή είναι δύο στοιχεία που οφείλεις να έχεις και εκεί θα δεις ότι χωλαίνεις. Το σύνθημά σου πρέπει να είναι «πήγαινε αργά, για να φτάσεις γρήγορα» στο στόχο σου. Γενικά, μη βιάζεσαι να βγάλεις είτε θετικά είτε αρνητικά συμπεράσματα. Αν είσαι σε σχέση, ίσως το ταίρι σου επισημάνει ότι ένα πρακτικό ή γραφειοκρατικό θέμα πρέπει να κλείσει επειγόντως, που όσο το αναβάλλεις, κινδυνεύει να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ταύρος

Με τη σύνοδο Ήλιου – Κρόνου η συντηρητική σου στάση ξαναέρχεται στην επιφάνεια και καλείσαι να βάλεις μπροστά τη λογική κι όχι το συναίσθημα και να αξιολογήσεις ένα άτομο με βάση το αν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου και μπορεί να προσφέρει μακροπρόθεσμα αυτά που χρειάζεσαι στην ερωτική σου ζωή. Το σεξουαλικό κομμάτι ίσως λειτουργεί άψογα, αλλά αν δεν καλύπτονται κι άλλες ανάγκες σου, αντιλαμβάνεσαι ότι δε θα παραμείνετε μαζί για πολύ. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα σε πιάσει δυσαρέσκεια ή ενοχές, πιθανόν επειδή θα σκεφτείς ότι θα μπορούσες να συμβάλλεις περισσότερο στη βελτίωση της σχέσης σου, αν είχες την οικονομική άνεση, ωστόσο, δεν είναι μόνο τα υλικά που καθορίζουν την ποιότητα.

Δίδυμοι

Η σύνοδος του Ήλιου – Κρόνου απέναντί σου σε εγκαλεί στην τάξη και σου επισημαίνει με αυστηρό τρόπο ότι άλλο οι όποιες επιθυμίες σου κι άλλο η πραγματικότητα. Αναγκάζεσαι να δεις πιο ρεαλιστικά την ερωτική σου κατάσταση και να αναπροσαρμόσεις ενδεχομένως τα κριτήριά σου, όσον αφορά στην επιλογή προσώπων. Το να έχεις σταθερή θέση κι επιδιώξεις και να μην αλλάζεις συνεχώς ανάλογα με τις διαθέσεις σου, είναι δύσκολο, όμως αν τα καταφέρεις, σίγουρα θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν είσαι σε σχέση, ίσως συναντηθείτε με συγκεκριμένα άτομα για επαγγελματικά θέματα ή για να ζητήσετε τη στήριξή τους σε ένα εγχείρημά σας. Μπορεί να σας φανούν διστακτικά ή μετριοπαθή, όμως αν πειστούν, πιθανόν να αλλάξουν στάση.

Καρκίνος

 Σήμερα που είσαι πιο ξεκούραστος/η και ενδεχομένως πιο ήρεμος/η ίσως είναι καλό να βάλεις κάτω κάποια δεδομένα και να ερευνήσεις περισσότερο ένα γεγονός που συνέβη πρόσφατα και σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή. Όσο πιο συναισθηματικά αποστασιοποιημένα και αντικειμενικά δεις τα πράγματα, τόσο πιο ακριβή θα είναι τα συμπεράσματά σου. Αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πάντως κινείται στον εργασιακό σου χώρο, τότε το «πρέπει» θα είναι πιο ισχυρό από το «θέλω» στις αποφάσεις σου. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να τελειώσετε με το ταίρι σου κάποιες δουλειές στο σπίτι, που όλο μεταθέτατε, ακόμα κι αν φάτε όλη την ημέρα και εξαντληθείτε από την κούραση.

Λέων

Ο Ήλιος συναντά τον Κρόνο και σε καλεί να επανεξετάσεις όλες τις επαφές σου, καθώς συνηθίζεις να μαζεύεις γύρω σου άτομα που σε κολακεύουν και σου χαϊδεύουν τα αφτιά κι όχι αυτά που σου λένε κατά πρόσωπο την αλήθεια και σου επισημαίνουν τα λάθη σου. Το ίδιο ισχύει και για τις ερωτικές σου επιλογές που πρέπει να συγκεντρώνουν ποιοτικά κι όχι κοινωνικά ή υλικά χαρακτηριστικά. Οφείλεις να καταλάβεις ότι όσο περισσότερο παιδευτείς να κερδίσεις την καρδιά ενός «δύσκολου» προσώπου, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η νίκη σου. Αν είσαι σε σχέση, μια εκδήλωση ή συγκέντρωση ίσως σας φαίνεται βαρετή όμως, αν πάτε, μπορεί να κάνετε ιδιαίτερα χρήσιμες γνωριμίες για το μέλλον σας.

Παρθένος

Καλείσαι να συνδυάσεις δύο αντίρροπες δυνάμεις στα ερωτικά σου και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, καθώς από τη μια ωθείσαι να κάνεις τα ανοίγματά σου και να μην διστάζεις να διεκδικήσεις ό,τι πιστεύεις ότι σου αξίζει, από την άλλη να διατηρήσεις την υπευθυνότητα, την ωριμότητα αλλά και την υπομονή σου, ώστε ό,τι πετύχεις να είναι ικανοποιητικό και να κρατήσει. Αν τα καταφέρεις, θα δεις τους κόπους σου να ανταμείβονται και οι προσπάθειές σου δε θα πέσουν στο κενό. Αν είσαι σε σχέση, με ψυχραιμία και ορθολογισμό θα λυθεί ένα οικογενειακό θέμα που επιμένει να σας ταλαιπωρεί. Επίσης, είναι πιθανό σήμερα να πετάξετε ή να αξιοποιήσετε κάποια παλιά αντικείμενα στο σπίτι.

Ζυγός

Η συνάντηση ή επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο σήμερα θα είναι λίγο προβληματική, καθώς θα διαπιστώσεις ότι δύσκολα θα το κάνεις να ανοιχτεί και να εκφράσει τα συναισθήματά του ή θα κρατά μια επιφυλακτική στάση απέναντί σου. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο χαρακτήρα του ή σε παλιότερες δυσάρεστες εμπειρίες του που του δημιούργησαν αμφιβολίες και κολλήματα. Στο χέρι σου είναι, αν το θέλεις, να το κάνεις να αισθανθεί ασφαλές. Αν είσαι σε σχέση, πολύ πιθανό σήμερα να προσπαθήσετε με το ταίρι σου να λογικέψετε ένα συγγενή ή γνωστό σας γιατί βλέπετε ότι συνεχίζει να έχει την ίδια στάση σε ένα πρόβλημά του και το μόνο που καταφέρνει είναι να ταλαιπωρείται.

Σκορπιός

Είναι πολύ πιθανό να αισθανθείς ότι έχεις κουραστεί με τα μοιραία πάθη και τα «ερωτικά δράματα» στη ζωή σου, γιατί μεν έχουν ένταση, όχι όμως και διάρκεια, οπότε θα καταλήξεις ότι πρέπει να βρεις ένα πρόσωπο που θα έχει σταθερότητα, υπευθυνότητα και θα μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα σου κι ας μην πέφτεις στα πατώματα. Εν τούτοις, άλλο το τι σκέφτεσαι κι άλλο το τι θα κάνεις στην πράξη, αφού «τρέφεσαι» με παθιασμένες καταστάσεις κι ό,τι άλλο το βρίσκεις αδιάφορο. Αν είσαι σε σχέση, με τη συνεχή παρουσία του Κρόνου στον 2ο οίκο σου έτσι κι αλλιώς οικονομικά κινείσαι βάσει πλάνου και σήμερα σίγουρα δεν είναι η μέρα που θα χαλαρώσεις τα λουριά, παρά τις πιέσεις του συντρόφου σου.

Αιγόκερως

 Με τον κυβερνήτη σου, Κρόνο, να κάνει σύνοδο με τον Ήλιο, μπορεί να κάνεις έναν σύντομο απολογισμό στα ερωτικά σου και με ιδιαίτερα ρεαλιστική αντίληψη, θα μετρήσεις τα υπέρ και τα κατά ενός προσώπου που θέλεις. Είναι πολύ πιθανό να καταλήξεις ότι δε σου αξίζει ή να ανακαλύψεις κάποια ελαττώματά του που δεν είχες προσέξει από την αρχή. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην εξαντλήσεις την αυστηρότητα στις αποφάσεις σου, εκτός αν μάθεις ότι είναι δεσμευμένο όπου εκεί οφείλεις να κάνεις το σωστό. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως το ταίρι σου να έχει μια μικρή αδιαθεσία ή να μην προλαβαίνει να τελειώσει κάποιες δουλειές που έχει αναλάβει και να το φροντίσεις ή προθυμοποιηθείς να το βοηθήσεις.

Υδροχόος

Η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου θα σε βοηθήσει αρκετά να προσγειωθείς στην πραγματικότητα καθώς με Αφροδίτη και Άρη στο ζώδιό σου, ίσως έχεις πάρει λίγο «ψηλά τον αμανέ», πιστεύοντας ότι τουλάχιστον στον ερωτικό τομέα δεν έχεις αντίπαλο. Από την άλλη, ενδεχομένως να αλλάξεις άποψη και για ένα πρόσωπο που μεν σου άρεσε, αλλά διαπιστώνεις μέρα με τη μέρα ότι είναι αρκετά συντηρητικό και «μονοκόμματο» σε ιδέες και αντιλήψεις και δε θα μπορούσατε με τίποτα να συνυπάρξετε. Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε με ένα φίλο ή μια φίλη σας απόψε για να συζητήσετε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει και αν μπορείτε θα τον/ην βοηθήσετε.

Ιχθύες

Θα προβληματιστείς αρκετά σήμερα και ίσως σε πιάσουν ενοχές για τη συμπεριφορά σου απέναντι σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει και έχετε έρθει πιο κοντά, πιθανόν γιατί δεν είσαι ξεκάθαρος/η μαζί του για το τι θέλεις. Ενδεχομένως όμως και τα αισθήματά σου να είναι αντικρουόμενα, καθώς μπορεί να το συμπαθείς πολύ αλλά αμφιβάλλεις αν είσαι ερωτευμένος/η. Όπως και να έχει, σύντομα θα πρέπει να καταλήξεις σε μια απόφαση για να μην τρως ούτε τον χρόνο σου, ούτε τον δικό του. Αν είσαι σε σχέση, παρότι δεν έχεις καμία διάθεση, με την προτροπή του συντρόφου σου θα βρεθείς με κάποια άτομα που μπορεί να σε σπρώξουν επαγγελματικά ή να σε γνωρίσουν στους κατάλληλους ανθρώπους.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments