Ζώδια

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/12

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/12
Τα κεφάλια… μέσα!

Κριός

Γενικά«Σκέφτομαι άρα υπάρχω»! Σήμερα οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο το να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις αλλά και τα πράγματα γύρω σου, όπως επίσης να τσεκάρεις την επάρκεια του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου, πριν μείνεις στα… κρύα του λουτρού! Επιπλέον, η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο σε καλεί να καλύψεις ενδεχόμενα κενά ή τυπικές προϋποθέσεις όπου χρειάζεται, ιδιαίτερα αν μετακινηθείς ή ταξιδέψεις.ΕρωτικάΗ Αφροδίτη και ο Άρης στον Υδροχόο αναμένεται να αναδείξουν θέματα φίλων και γνωστών, στα οποία βέβαια θα σου ζητηθεί να συμμετάσχεις, βοηθώντας με τον τρόπο σου. Πρόσεξε όμως μήπως για αλλού ξεκινήσεις και αλλού βρεθείς τελικά!

Ταύρος

Γενικά«Καβούρια στην τσέπη»! Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο λειτουργεί σχεδόν απαγορευτικά σε σχέση με μια σημαντική αγορά ή επένδυση που θέλεις να κάνεις, αφού στην καλύτερη περίπτωση θα αποδειχθεί «λίγη» σε σχέση με τις απαιτήσεις σου. Μάλιστα, το πιο «σοφό» σε αυτήν την φάση θα ήταν να περιορίσεις τα έξοδα σου στα εντελώς αναγκαία, αφού όλο και κάποια έκτακτη υποχρέωση θα προκύψει. Όσον αφορά όμως σε ενδεχόμενες πωλήσεις, έχεις το «πράσινο φώς».ΕρωτικάΤο πιο εύκολο που θα μπορούσε να σου συμβεί σήμερα είναι να παγιδευτείς ή να χρησιμοποιηθείς για να εξυπηρετήσεις οικονομικές σκοπιμότητες ή συμφέροντα. Περιόρισε λοιπόν τις βλέψεις αλλά και το… φιλότιμο σου, πριν «καείς»!

Δίδυμοι

Γενικά «Τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι»! Όσο επιμένεις να νομίζεις ότι δίνοντας προτεραιότητα στις επιθυμίες των άλλων, εξασφαλίζεις και την αποδοχή ή την υποστήριξη τους, δεν πρόκειται να δικαιωθείς. Αντίθετα, η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου θα σου δώσει να καταλάβεις ότι αν δεν βάλεις έγκαιρα τα όρια σου στις απαιτήσεις των άλλων, τότε όσο «χώρο» κι αν τους δώσεις, απλά θα τους ανοίξεις την όρεξη για να απαιτήσουν περισσότερο. Επιπλέον, δεν ευνοείται κάθε είδους συνεργασία ή συμφωνία.ΕρωτικάΑν είσαι σε μια σχέση αναμένεται είτε να «στριμωχτείς» από τις εξελίξεις, είτε να στενοχωρηθείς από τα όσα συμβαίνουν στην ζωή του/της συντρόφου σου. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, φαίνεται να έχουν προτεραιότητα οι… μεγάλες διαφορές ηλικίας!

Καρκίνος

Γενικά«Εργασιακές συνθήκες… γαλέρας»! Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο μπορεί να δυσκολέψει τις εργασιακές σου σχέσεις, προσπάθησε όμως να μην φορτωθείς με ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφήνοντας παράλληλα την εντύπωση ότι είσαι ένα πρόθυμο «θύμα». Επιπλέον, καλό είναι να μην ξεκινήσεις μια δουλειά αλλά να δώσεις προτεραιότητα στην αξιολόγηση και την προετοιμασία σου. Παράλληλα, μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου.ΕρωτικάΜε τόσες ευθύνες και υποχρεώσεις στην πλάτη σου είναι εξαιρετικά αμφίβολο το κατά πόσον θα μπορέσεις να «κλέψεις» χρόνο για τις προσωπικές υποθέσεις σου. Αν όμως υπάρξει κάποια επαφή, φρόντισε να τηρήσεις τα δέοντα μέτρα ασφαλείας.

Λέων

Γενικά «Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες»! Με την σύνοδο Ήλιου-Κρόνου να επισκιάζει οτιδήποτε το ψυχαγωγικό, είναι σκόπιμο να δώσεις προτεραιότητα σε δράσεις που διασφαλίζουν την θέση σου και καλύπτουν τα όποια κενά σου. Αντίθετα αν «ξανοιχτείς» χωρίς να έχεις την κατάλληλη προετοιμασία, ενδέχεται να αποτύχεις στις «εξετάσεις» σου. Επιπλέον, ίσως απογοητευτείς από την συμπεριφορά ή την γενικότερη στάση ενός ατόμου που αγαπάς ή εκτιμάς, δες το όμως σαν μια ευκαιρία να διαπιστώσεις σε ποιους/ες τελικά μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη.ΕρωτικάΟι συνθήκες δεν ευνοούν ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, αφού στην πορεία θα «λουστείς» ποικίλα προβλήματα. Παρ’ όλες τις «προκλήσεις» λοιπόν, είναι προτιμότερο να κάνεις μια «στάση», ξεκαθαρίζοντας πρώτα τι είναι αυτό που ζητάς πραγματικά.

Παρθένος

Γενικά«Αργία μήτηρ πάσης κακίας»! Από την μια πλευρά η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο και από την άλλη ο Άρης στον Υδροχόο σε καλούν να μην αδιαφορήσεις για τα όσα συμβαίνουν στο επαγγελματικό αλλά και το οικογενειακό σου περιβάλλον, προσπαθώντας μάλιστα να καλύψεις ισότιμα αμφότερα τα πεδία. Η διαφορά βέβαια είναι ότι στον επαγγελματικό τομέα έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να πετύχεις τον στόχο σου, ενώ στο σπίτι σου το πιθανότερο είναι να φορτωθείς με άγχη και προβλήματα άλλων.ΕρωτικάΣήμερα οφείλεις να είσαι φειδωλός/η στην έκφραση των συναισθημάτων σου, αφού η ανταπόκριση που περιμένεις δεν θα έρθει. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση ετοιμάσου να διαχειριστείς προβλήματα ή δύσκολες καταστάσεις.

Ζυγός

Γενικά«Γηράσκω αεί διδασκόμενος»! Αν ψάχνεις τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο μπορείς να αξιοποιήσεις την σύνοδο του Ήλιου με τον Κρόνο, αυτός δεν είναι άλλος από την βελτίωση της κατάρτισης σου και τον εμπλουτισμό των γνώσεών σου. Αντίθετα, σε θέματα της καθημερινότητας είναι πιθανό να προκύψουν καθυστερήσεις κι εμπλοκές που ναι μεν θα σε κάνουν πιο σοφό/η αλλά και λιγότερο αποτελεσματικό. Επιπλέον, ενδέχεται να στενοχωρηθείς από την στάση ενός συγγενούς σου.ΕρωτικάΟ συγκεκριμένος τομέας παραμένει ανέγγιχτος από τον… Κρόνο, οπότε μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα, είτε πρόκειται για μια νέα σχέση που ξεκινά, είτε για μια που ήδη «τρέχει». Ίσως μάλιστα να ωφεληθείς στα πλαίσια μιας διεκδίκησης που θα έχει εσένα ως νικητή!

Σκορπιός

Γενικά«Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος»! Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια για να «κρυφτείς» από τις εξελίξεις και τελικά ενδέχεται να «φορτωθείς» με επιπλέον ευθύνες, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Εδώ είναι όμως που θα σου δοθεί η ευκαιρία να θέσεις τα όρια σου απέναντι σε όσα σε ξεπερνούν ή σε επιβαρύνουν πέραν του δέοντος, ξεκινώντας ίσως από κάποια δανεικά κι… αγύριστα που θα σου ζητηθούν! Επιπλέον ευνοούνται οι πωλήσεις αλλά όχι οι αγορές.ΕρωτικάΗ κατάσταση δείχνει –και είναι- αρκετά μπερδεμένη και το κακό είναι πως ούτε η λογική σου είναι ικανή να σε προστατέψει από λάθη ή παγίδες, εκτός βέβαια κι αν μπορείς να «διαβάζεις πίσω από τις γραμμές»!

Τοξότης

Γενικά«Δεύτερη αξιολόγηση»! Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στο ζώδιό σου σε θέλει πιο… σοφό και μετρημένο, προκειμένου να πετύχεις τους δέοντες συμβιβασμούς. Επιπλέον σε καλεί να περιορίσεις προς το παρόν τις φιλοδοξίες σου για κάτι «μεγάλο», φροντίζοντας πρωτίστως να καλύψεις τα όποια κενά σου, είτε σε θεωρητικό, είτε σε πρακτικό επίπεδο. Αυτός εξ άλλου είναι και ο πιο σωστός τρόπος για να «κτίσεις» το μέλλον σου. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να εκτεθούν οι αδυναμίες σου ή να κριθείς αυστηρά για μια ανεπάρκεια σου.ΕρωτικάΟι ευχάριστες στιγμές δεν θα λείψουν αλλά έχοντας την τάση να παίρνεις τα πράγματα πιο σοβαρά από όσο είναι στην πραγματικότητα, μπορεί να καταλήξεις σε αποφάσεις που υπαγορεύονται κυρίως από την ανασφάλειά σου και για τις οποίες σύντομα θα μετανιώσεις!

Αιγόκερως

Γενικά«Η ώρα της δικαίωσης»! Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο θα σου δώσει την δυνατότητα να πετύχεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα ξεκαθαρίζοντας «την ήρα από το στάρι», με μόνη προϋπόθεση να εξασκήσεις πλήρως τα διοικητικά σου καθήκοντα. Επιπλέον, μπορεί να ξεδιαλύνεις πράγματα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο. Από την άλλη πλευρά, οφείλεις να επιδείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου, μπαίνοντας αν χρειαστεί σε κάποιο πρόγραμμα.ΕρωτικάΤο κύρος σου μπορεί να έλξει ένα πρόσωπο που δείχνει πρόθυμο να «υποταχθεί» στις προθέσεις σου με αντάλλαγμα την παροχή υπηρεσιών και παρότι κάτι τέτοιο δεν είναι ξένο με την νοοτροπία σου, δεν παύει να χαρακτηρίζεται από ένα συναισθηματικό έλλειμμα.

Υδροχόος

Γενικά«Συλλογική ευθύνη»! Δείχνεις έτοιμος/η να επωμιστείς τα βάρη μιας προσπάθειας για το κοινό καλό, ίσως όμως θα ήταν σκόπιμο να περιμένεις μέχρι να διαμορφωθούν καταλληλότερες συνθήκες, αφού στην παρούσα φάση το πιθανότερο είναι να πασχίσεις χωρίς να δικαιωθείς για τους κόπους σου. Επιπλέον, η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο σε καλεί, είτε να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο» στις φιλικές σου σχέσεις, είτε να συμπαρασταθείς σε έναν φίλο ή μια φίλη που περνά δύσκολα.ΕρωτικάΤο να είσαι το «μήλον της Έριδος» μεταξύ διαφόρων διεκδικητών είναι βέβαια κάτι κολακευτικό, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να συνδυαστεί και με καταστάσεις ή πρακτικές, που έχουν πολλά… κενά στην ηθική τους!

Ιχθύες

«Τα προβλήματα πηγαίνουν σε εκείνους/ες που τα αντέχουν»! Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις ευθύνες σου κι από αυτήν την άποψη οφείλεις να φερθείς με επαγγελματισμό περιορίζοντας το ενδεχόμενο κάποιου λάθους που μπορεί να σου στοιχίσει. Από την άλλη πλευρά, καλό θα ήταν να θέσεις έγκαιρα τα όρια σου, ώστε να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες ή τα καθήκοντα που του αναλογούν.ΕρωτικάΌσο κι αν θες να διατηρήσεις την διαφάνεια στην προσωπική σου ζωή, αυτές τις ημέρες θα σου είναι κάπως δύσκολο, αφού ακόμη κι αν εσύ κάνεις οτιδήποτε προς αυτήν την κατεύθυνση, δεν ισχύει το ίδιο και για τους άλλους.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments