Ζώδια: love tips 10/12 Σάββατο | Pagenews.gr
Pagenews Team 10 Δεκεμβρίου 2016, 14:30 10 Δεκεμβρίου 2016, 14:30

Κριός
Δεν θα χάνετε χρόνο σε επιφανειακές διαφορές και αυτό αρέσει στους άλλους. Είναι η συνταγή της επιτυχίας. Χρησιμοποιείτε την ενέργειά σας εποικοδομητικά και θα βγείτε χρόνο να χαλαρώσετε και να βρείτε ισορροπία.

Ταύρος
H βεβαιότητά σας είναι εποικοδομητική. Πείτε στους γύρω σας ότι έχετε ανάγκη να συζητήσετε για να προχωρήσετε μπροστά. Θα μπορέσετε να διορθώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες. Η υγεία σας εξαρτάται από το τι τρώτε. Σκεφθείτε το.

Δίδυμοι
Θα επικεντρωθείτε στην στρατηγική και στις πράξεις σας για να διατηρήσετε τους στόχους σας. Είναι καιρός να βρείτε τον δρόμο σας ξανά. Θα είστε σε καλή φόρμα αν περάσετε χρόνο μιλώντας με τα κοντινά σας άτομα χωρίς να αντιμετωπίζετε προβλήματα.

Καρκίνος
Μην πιέζετε τον εαυτό σας για να υιοθετήσετε έναν ρόλο που δεν είναι καλός για εσάς. Η αυθεντικότητά σας είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας σήμερα. Η ενέργειά σας είναι καλή και θα μπορείτε να διώξετε το άγχος μέσα από την σωματική άσκηση.

Λέων
Μην δημιουργείτε ανησυχίες που δεν υπάρχουν. Η ευκολία στις σχέσεις σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την άσχημη διάθεση. Θα πρέπει να χαλαρώσετε. Θα είναι σωστό να αφιερώσετε χρόνο στην χαλάρωση και να βρείτε ξανά τον σωστό δρόμο για εσάς.

Παρθένος
Θα κερδίσετε αν έχετε πιο ευρεία οπτική στον κόσμο και θα σας είναι δύσκολο να ανεχτείτε τα στενόμυαλα άτομα. Θα είναι καλό να βρείτε χρόνο να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα. Είστε κουρασμένοι και δεν πρέπει να το αρνείστε.

Ζυγός
Θα πρέπει να μάθετε περισσότερα πριν πάρετε μια απόφαση που σας αφορά. Θα ωφεληθείτε από τις πλανητικές αλλαγές που θα ενισχύσουν το ηθικό σας και θα σας οδηγήσουν στην σωστή κατεύθυνση.

Σκορπιός
Θα βρείτε τον δρόμο σας και θα μπορέσετε να συζητήσετε κάποια πράγματα ώστε να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη. Θα αναζητήσετε ελευθερία και θα αισθάνεστε καλύτερα. Θα πρέπει να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

Τοξότης
Οι απαιτήσεις των άλλων εξαντλούν την ενέργειά σας. Μην ταλαιπωρείστε. Είστε ανάμεσα στην δράση και την απάθεια και τελικά χρησιμοποιείτε τα αποθέματά σας. Περιορίστε τον ενθουσιασμό σας.

Αιγόκερως
Τα ταλέντο σας ως μεσολαβητής θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τις διαμάχες γύρω σας. Η υπερβολική συμπεριφορά σας σάς ωθεί σε εξάντληση. Χαλαρώστε ή βρείτε χρόνο μετά για να ηρεμήσετε.

Υδροχόος
Η δίψα σας για ζωή σας οδηγεί σε έντονες απολαύσεις και τώρα είναι καιρός να γευθείτε την ζωή στο έπακρο. Το ηθικό σας θα κάνετε την διαφορά και θα μπορέσετε να αναπληρώσετε τον ύπνο που σας λείπει. Θα πρέπει να βρείτε χρόνο να τρώτε κανονικά.

Ιχθύες
Έχετε την τάση να είστε χαλαροί σήμερα. Η ικανότητά σας να προσαρμόζεστε θα σας φέρει τύχη. Θα είστε ανήσυχοι και πιο ευάλωτοι όσον αφορά τους γύρω σας. Δεν κοιμάστε αρκετά.

Πηγή: astro-live.gr

TAGS: