Ζώδια

Ζώδια: love tips 10/12 Σάββατο

Ζώδια: love tips 10/12 Σάββατο
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για σήμερα.

ΚριόςΔεν θα χάνετε χρόνο σε επιφανειακές διαφορές και αυτό αρέσει στους άλλους. Είναι η συνταγή της επιτυχίας. Χρησιμοποιείτε την ενέργειά σας εποικοδομητικά και θα βγείτε χρόνο να χαλαρώσετε και να βρείτε ισορροπία.

ΤαύροςH βεβαιότητά σας είναι εποικοδομητική. Πείτε στους γύρω σας ότι έχετε ανάγκη να συζητήσετε για να προχωρήσετε μπροστά. Θα μπορέσετε να διορθώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες. Η υγεία σας εξαρτάται από το τι τρώτε. Σκεφθείτε το.

ΔίδυμοιΘα επικεντρωθείτε στην στρατηγική και στις πράξεις σας για να διατηρήσετε τους στόχους σας. Είναι καιρός να βρείτε τον δρόμο σας ξανά. Θα είστε σε καλή φόρμα αν περάσετε χρόνο μιλώντας με τα κοντινά σας άτομα χωρίς να αντιμετωπίζετε προβλήματα.

ΚαρκίνοςΜην πιέζετε τον εαυτό σας για να υιοθετήσετε έναν ρόλο που δεν είναι καλός για εσάς. Η αυθεντικότητά σας είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας σήμερα. Η ενέργειά σας είναι καλή και θα μπορείτε να διώξετε το άγχος μέσα από την σωματική άσκηση.

ΛέωνΜην δημιουργείτε ανησυχίες που δεν υπάρχουν. Η ευκολία στις σχέσεις σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την άσχημη διάθεση. Θα πρέπει να χαλαρώσετε. Θα είναι σωστό να αφιερώσετε χρόνο στην χαλάρωση και να βρείτε ξανά τον σωστό δρόμο για εσάς.

ΠαρθένοςΘα κερδίσετε αν έχετε πιο ευρεία οπτική στον κόσμο και θα σας είναι δύσκολο να ανεχτείτε τα στενόμυαλα άτομα. Θα είναι καλό να βρείτε χρόνο να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα. Είστε κουρασμένοι και δεν πρέπει να το αρνείστε.

ΖυγόςΘα πρέπει να μάθετε περισσότερα πριν πάρετε μια απόφαση που σας αφορά. Θα ωφεληθείτε από τις πλανητικές αλλαγές που θα ενισχύσουν το ηθικό σας και θα σας οδηγήσουν στην σωστή κατεύθυνση.

ΣκορπιόςΘα βρείτε τον δρόμο σας και θα μπορέσετε να συζητήσετε κάποια πράγματα ώστε να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη. Θα αναζητήσετε ελευθερία και θα αισθάνεστε καλύτερα. Θα πρέπει να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

ΤοξότηςΟι απαιτήσεις των άλλων εξαντλούν την ενέργειά σας. Μην ταλαιπωρείστε. Είστε ανάμεσα στην δράση και την απάθεια και τελικά χρησιμοποιείτε τα αποθέματά σας. Περιορίστε τον ενθουσιασμό σας.

ΑιγόκερωςΤα ταλέντο σας ως μεσολαβητής θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τις διαμάχες γύρω σας. Η υπερβολική συμπεριφορά σας σάς ωθεί σε εξάντληση. Χαλαρώστε ή βρείτε χρόνο μετά για να ηρεμήσετε.

ΥδροχόοςΗ δίψα σας για ζωή σας οδηγεί σε έντονες απολαύσεις και τώρα είναι καιρός να γευθείτε την ζωή στο έπακρο. Το ηθικό σας θα κάνετε την διαφορά και θα μπορέσετε να αναπληρώσετε τον ύπνο που σας λείπει. Θα πρέπει να βρείτε χρόνο να τρώτε κανονικά.

ΙχθύεςΈχετε την τάση να είστε χαλαροί σήμερα. Η ικανότητά σας να προσαρμόζεστε θα σας φέρει τύχη. Θα είστε ανήσυχοι και πιο ευάλωτοι όσον αφορά τους γύρω σας. Δεν κοιμάστε αρκετά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments