Ζώδια: Το ερωτοσκόπιο της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου | Pagenews.gr
Pagenews Team 10 Δεκεμβρίου 2016, 17:01

Κριός : Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, ότι είστε το πιο ερωτικό και παθιασμένο ζώδιο του κύκλου. Το δύσκολο, στην εν λόγω περίπτωση είναι ότι τα συντροφικά σας ταίρια, έχουν μια μόνιμη ανασφάλεια για την αποκλειστικότητα σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Ταύρος: Ότι και να σας πουν, αυτό το χρονικό διάστημα και ότι και να ακούσετε μην δώσετε σημασία. Ερμής και Άρης, δημιουργούν κουτσομπολιά και υπερβολές. Μην δώσετε παραπάνω βαρύτητα, σε εντάσεις και παρεξηγήσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Δίδυμοι : Όλα ευτυχώς πια τρέχουν όπως τα είχατε σκεφτεί. Αυτό είναι και κάτι που σας έχει κάνει να αισθάνεστε πολύ καλύτερα ψυχολογικά, αλλά και να σκέφτεστε παραπάνω τι θα γίνει με το ταίρι σας, και την ταλαιπωρημένη σχέση σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Καρκίνος: Είσαστε διαφορετικοί από όλους τους άλλους, σε υποθέσεις αγάπης. Αυτό είναι και κάτι…. που δεν πρέπει κανείς να το ξεχνάει, και πόσο μάλλον το αγαπημένο σας. ταίρι. Τι επόμενες ημέρες, θα έχετε αισθηματικά δώρα να περιμένετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Λέων: Το να κοιτάτε και μόνο να κριτικάρετε, δεν θα σας βγάλει πουθενά. Μιλήστε με τον άνθρωπο σας, και δείτε τι και ποιος, είναι αυτός τελικά που σαμποτάρει την αγάπη σας. Αυτοί που είναι μόνοι, μέχρι την αλλαγή του ζωδίου, θα έχουν ειδήσεις από το παρελθόν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Παρθένος: Τα καλά νέα, θα έρθουν μέσα από ανακοινώσεις που θα σας κάνει ο σύντροφος σας, για κάποια δική του υπόθεση που μέχρι τώρα τον φρέναρε, από το περάσει σε κάτι πιο επίσημο και δεσμευτικό με εσάς. Αναμείνατε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Ζυγός: Είστε σε αναζήτηση νέας σχέσης. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο ακόμη, αλλά με τόσο καλά αστρολογικά το μόνο βέβαιο είναι ότι, μέχρι να φύγει το 2016, εσείς θα έχετε προτάσεις και απλά θα επιλέξετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Σκορπιός : Ο Χειμώνας, έχει μπει έντονα και αυτό σας κάνει να έχετε μια πολλή καλύτερη ψυχολογία, την οποία έχετε περάσει και στον άνθρωπο σας. Αφιερώστε όμως και σχετικό χρόνο, για την υπόλοιπη κοινωνική και οικογενειακή σας ζωή.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Τοξότης: Όλα τα φώτα και τα σέβη του ζωδιακού κύκλου, είναι πάνω σας και σας προσφέρουν, όλα αυτά που έχετε ζητήσει και στα αισθηματικά και στα οικονομικά σας. Οι μέρες, είναι πολύ δυνατές και για όσους ψάχνουν και έναν καινούργιο σύντροφο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Αιγόκερως: Διαφοροποιηθείτε από τα πλήθη, και μην δίνετε τον εαυτό σας όπου σας τον ζητάνε. Με την Αφροδίτη και τον Άρη, να κάνουν καλές όψεις πάνω σας, εσείς άνετα μπορείτε να βρείτε τον άνθρωπο που θέλετε, ή να τον ξαναβρείτε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Υδροχόος: Η δουλειά και οι κοινωνικές υποχρεώσεις σας, έχουν δεσμεύσει τον χρόνο. Αυτό είναι και κάτι που σας απομακρύνει, από τον σύντροφο σας, που ίσως και να σας έρθει με αρκετά παράπονα, για την φυσική σας παρουσία.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Ιχθύς : Αν δεν θέλετε να περάσατε τον υπόλοιπο χρόνο σας, με ακατάλληλα άτομα, τότε απλά δηλώστε το και απομακρυνθείτε άμεσα. Ο κυβερνήτης σας, μέχρι να λήξει το έτος σας δίνει νέες γνωριμίες που είναι πιο κοντά στα δικά σας δεδομένα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5.

Πηγή: astro-live.gr

TAGS: