Αθλητισμός

Απίστευτα σκηνικά με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Κουρμπέλη – Πώς πήγε να γίνει η μεγάλη αρπαγή μία μέρα πριν το deal

Απίστευτα σκηνικά με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Κουρμπέλη – Πώς πήγε να γίνει η μεγάλη αρπαγή μία μέρα πριν το deal
Τρελό παρασκήνιο πίσω από την «πράσινη» μεταγραφή του Ιανουαρίου. Παραλίγο να χαλάσει και να ντυθεί ο παίκτης στα ερυθρόλευκα! Ο σκύλος έχει το ρεπορτάζ.

Η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού είναι γεγονός και άπαντες στην οικογένεια του «τριφυλλιού» περιμένουν πως και πως να δούνε τον Δημήτρη Κουρμπέλη να αγωνίζεται στα πράσινα. Αυτό σίγουρα δεν θα αργήσει να συμβεί, αφού ο 23χρονος μέσος θα μπει από την αρχή στα βαθιά. Μετά την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών του Ζέκα, ο Πορτογάλος θα χάσει την τετράδα αγώνων με Πλατανιά, Κέρκυρα, Κισσαμικό και ΑΕΚ από τις 5 μέχρι τις 15 Γενάρη και έτσι ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει λύσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής πέρα από τους Ρέις και Λουντ. Για αυτό λοιπόν ο Κουρμπέλης αναμένεται να βρεθεί στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στις 5 Γενάρη, κάτι για το οποίο τον έχει ήδη ενημερώσει ο προπονητής του Παναθηναϊκού στις κουβέντες που είχαν μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Μία συμφωνία που δεν ήταν τόσο εύκολη για τους ανθρώπους της ομάδας. Όπως κυκλοφορεί στην πιάτσα και δη στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον Αστέρα Τρίπολης, για τις διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Κουρμπέλη είχε γνώση ο Ολυμπιακός. Άγρυπνο… μάτι των «ερυθρόλευκων» παρακολουθούσε τις εξελίξεις και επενέβη για να χαλάσει τη μεταγραφή, όπως λένε άνθρωποι από την Τρίπολη.

Σύμφωνα λοιπόν με τους ανθρώπους που έζησαν από κοντά τις διαπραγματεύσεις, μία μέρα πριν το ντιλ ο Αστέρας ενημέρωσε την πλευρά των «πρασίνων» πως έχει πρόταση από τον Πειραιά ύψους 600.000 Ευρώ με τον παίκτη πληρωμένο μέχρι το καλοκαίρι (με τις απολαβές του νέου συμβολαίου) και την ομάδα της Αρκαδίας να τον κρατά στην Τρίπολη μέχρι να λήξει η αγωνιστική σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός όμως ήθελε πολύ τον παίκτη, ο οποίος έτσι και αλλιώς είχε δείξει τα διαπιστευτήριά του στον Αστέρα τα τελευταία 6 χρόνια, έχοντας 103 συμμετοχές και 2 γκολ. Αντί να αποσυρθεί εκ των διαπραγματεύσεων ανέβασε την προσφορά και κατάφερε να εξασφαλίσει στο… νήμα την απόκτησή του. Σημαντικός παράγοντας βέβαια για τη θετική έκβαση της υπόθεσης ήταν αφενός η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, καθώς ήθελε πολύ να κάνει το μεγάλο βήμα (σας έχει ενημερώσει το sportdog για το ψηστηρι Ουζουνιδη), αφετέρου οι πράσινοι δεν θα μπορούσαν να υποστούν τέτοια επικοινωνιακή ήττα σε αυτό το κρίσιμο χρονικό σημείο της αγωνόστιμης του ανοικοδόμησης. Οι…επισκέψεις άλλωστε των οπαδών στο Κορωπί είναι τελευταία στη “μόδα”.

Έτσι λοιπόν ο Παναθηναϊκός στην ουσία πρόλαβε μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού τον ποδοσφαιριστή, κάτι που όπως ειπώθηκε παραπάνω “επικοινωνείται” και από Τρίπολη μεριά.

Πηγή:sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments