«Παράθυρο» στην ΑΕΚ ακόμη και για δυο επιθετικούς | Pagenews.gr
Pagenews Team 25 Δεκεμβρίου 2016, 16:06

Η ΑΕΚ έχει ήδη αποκτήσει ένα σέντερ μπακ, έχει ήδη φέρει στην Αθήνα εδώ και καιρό ένα κεντρικό χαφ και συνεχίζει… Θέλει ενίσχυση, γίνεται προσπάθεια να διορθωθούν τα λάθη του παρελθόντος και ακόμη έχουμε μέλλον… Εκτός των άλλων το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι και επιθετικό. Η ομάδα έχει πρόβλημα στο γκολ, καθώς δεν έχει πάρει πολλά πράγματα ως τώρα από παίκτες που υπολόγιζε… Το μεταγραφικό βάρος που έχει πέσει στον Μαϊστόροβιτς είναι τώρα η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Από την αρχή είναι γνωστό πως η ΑΕΚ ψάχνει για έναν επιθετικό αξίας που να μπορεί να παίζει και μόνος του στην κορυφή και περιφερειακός επιθετικός με άλλον σέντερ φορ.

Δεν αποκλείεται όμως στην ΑΕΚ να προχωρήσουν από τώρα στην απόκτηση δυο παικτών για την επιθετική γραμμή. Να έρθει δηλαδή και ένας σέντερ φορ και ένα δεξί εξτρέμ. Δεδομένο βέβαια είναι το ότι θα αποκτηθεί παίκτης που να μπορεί να παίζει τόσο εξτρέμ όσο και ως δεύτερος επιθετικός (βλέπε Περέιρα Ντίας). Όμως και το σενάριο να γίνουν μεταγραφές δύο παίκτες έχει βάση και μπορεί να γίνει πράξη.

Για να πάρει η ΑΕΚ όμως και καθαρό σέντερ φορ και εξτρέμ πρέπει να συμβούν κάποια πράγματα… Μέσα σε αυτά δεν είναι ο Χρήστος Αραβίδης! Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει να κάνει με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ο Αραβίδης δεν υπολογίζεται πλέον και είτε θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ τώρα, είτε το καλοκαίρι μένοντας ως τότε στον «πάγο».

Η απόκτηση και φορ και εξτρέμ έχει να κάνει με το μέλλον στην ομάδα ενός εκ των Αλμέιδα ή Πέκχαρτ. Αν η ΑΕΚ θεωρήσει ευκαιρία κάποιον καθαρό ακραίο επιθετικό (όπως για παράδειγμα ο Μπαχούι που παίζει κυρίως εξτρέμ και από τις δύο πλευρές) και τον αποκτήσει, μπορεί να φέρει και καθαρόαιμο φορ έχοντας εξασφαλίσει παράλληλα ότι θα λυθεί η συνεργασία με έναν εκ των Αλμείδα ή Πέκχαρτ. Ο τεχνικός διευθυντής είναι σε διαρκή επικοινωνία με όλες τις πλευρές και προσπαθεί να κλείσει και να διευθετήσει όλα τα (πολλά) ανοιχτά ζητήματα. Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται σύντομα. μέσα στις επόμενες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση η απόκτηση ενός παίκτη με χαρακτηριστικά όπως ο Περέιρα Ντίας παραμένει το πιο πιθανό σενάριο.

πηγή: aek365.com