Αθλητισμός

Περιμένει «δώρο» από Πεσκάρα ο Παναθηναϊκός

Περιμένει «δώρο» από Πεσκάρα ο Παναθηναϊκός
Πολύ ευχάριστα ήχησε στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Πεσκάρα για τον Κριστιάν Λεντέσμα και περιμένουν να διαπιστώσουν αν όντως υπάρχει υπαρκτό ζήτημα.

Εκτός των ενισχύσεων που περιμένει ο Μαρίνος Ουζουνίδης εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Λυμπερόπουλος. θα αρχίσει άμεσα τις διαδικασίες προκειμένου το «τριφύλλι» να απεμπλακεί από τα υψηλά συμβόλαια παικτών των οποίων δεν υπολογίζει ο προπονητής της ομάδας.

Αυτή η διαδικασία μόνο εύκολη δεν είναι ειδικότερα αυτή την εποχή, οπότε οποιοδήποτε ενδιαφέρον ομάδων για τους ποδοσφαιριστές της «μαύρης λίστας» όχι μόνο είναι καλοδεχούμενο, αλλά αποτελεί… δώρο Χριστουγέννων. 

Σε αυτό το πλαίσιο οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» άκουσαν πολύ ευχάριστα το ενδιαφέρον της Πεσκάρα για τον Κριστιάν Λεντέσμα, όπως το αποκάλυψε ο Ιταλός ρεπόρτερ και από τους πλέον αξιόπιστους, Αλφρέντο Πεντουλά και πλέον μένει να φανεί αν όντως ο Αργεντινός αμυντικός χαφ είναι στα μεταγραφικά πλάνα του ιταλικού συλλόγου. 

Ανάλογη είναι η κατάσταση και για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο που δεν πρόκειται να συνεχίσει επίσης στον Παναθηναϊκό, αλλά η περίπτωσή του είναι πιο περίπλοκη, αφού ο Κολομβιανός έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Κάλιαρι, σε ένα πολύ ακριβό deal για τους «πράσινους».

πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments