Αθλητισμός

Ψάχτηκε με Εντουάρντο ο ΠΑΟΚ…

Ψάχτηκε με Εντουάρντο ο ΠΑΟΚ…
Ψάχτηκε με Εντουάρντο ο ΠΑΟΚ…

Ένα ηχηρό όνομα έπεσε στο τραπέζι του ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες για την θέση του επιθετικού, ενός παίκτη με εντυπωσιακό βιογραφικό που υπό άλλες συνθήκες θα απασχολούσε πολύ πιο σοβαρά τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Εντουάρντο Ντα Σίλβα, ο Βραζιλιάνος με την εντυπωσιακή πορεία σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Άρσεναλ και Σαχτάρ Ντόνετσκ, έμεινε αιφνιδιαστικά ελεύθερος από τους Ουκρανούς το απόγευμα της Παρασκευής και η κίνηση αυτή δημιούργησε αρκετούς λογικούς συνειρμούς.

Κι αυτό γιατί ο Λούμπος Μίχελ γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη από την θητεία του στην Σαχτάρ, ενώ πρόκειται για ένα πολύ γνωστό όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, που κάθε άλλο παρά ανενεργός είναι, αφού φέτος μετρούσε 19 συμμετοχές με την φανέλα της Σαχτάρ σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το SDNA, ο 33χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός προτάθηκε και εξετάστηκε από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο κρίθηκε ότι δεν είναι αυτό που ψάχνει ο Δικέφαλος του Βορρά αυτή την στιγμή. Ανασταλτικοί παράγοντες -εκτός από την ηλικία του- ήταν το βεβαρημένο ιατρικό του παρελθόν, αλλά και η μέτρια φόρμα του την φετινή περίοδο, με τους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ να εκτιμούν ότι ο Εντουάρντο δεν θα μπορούσε να ανεβάσει άμεσα επίπεδο την ομάδα.

Ο Εντουάρντο έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Αυστραλίας, όμως αυτή τη στιγμή το πιο πιθανό σενάριο τον θέλει να επιστρέφει στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον έκανε γνωστό στο ευρωπαϊκό στερέωμα και του έδωσε την δυνατότητα να φορέσει την φανέλα της Άρσεναλ.

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments