Αθλητισμός

Θα πάθει καρδιακό ο “Αναστό” αν δεν ενισχυθεί ο Άρης στην άμυνα!

Θα πάθει καρδιακό ο “Αναστό” αν δεν ενισχυθεί ο Άρης στην άμυνα!
Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει ήδη προχωρήσει σε συζητήσεις με τον Θόδωρο Καρυπίδη ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

Η ατάκα του Νίκου Αναστόπουλου, στην Κρατική τηλεόραση: «η καρδιά μου έφυγε από τη θέση της και επανήλθε. Δεν πάει άλλο όμως αυτή η κατάσταση», δευτερόλεπτα αφότου ο διαιτητής είχε σφυρίξει λήξη στο νικηφόρο παιχνίδι με τα Χανιά, είναι χαρακτηριστική.Και μπορεί μετά, στη συνέντευξη Τύπου, να απέφυγε να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας στα μετόπισθεν, όπου και εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα στον κύκλο των δέκα αγώνων που έδωσε ο Αρης μέχρι σήμερα, στον αντίποδα όμως ήδη έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με τον Θόδωρο Καρυπίδη ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

Είναι δεδομένο ότι ο Αρης θα «ψωνίσει» σε συγκεκριμένες θέσεις, οι οποίες «φωνάζουν» για ενίσχυση εδώ και μήνες. Ηδη γίνονται συζητήσεις με έναν ξένο κεντρικό αμυντικό κι έναν «κόφτη», που θα αποκτηθεί προκειμένου να δέσει την άμυνα με το κέντρο. Είναι προφανές πλέον ότι ο Αντρέου δεν υπολογίζεται από τον αλενατόρε, ο οποίος έχει να τον χρησιμοποιήσει (βασικό) σε αγώνα Πρωταθλήματος από τον Κισσαμικό. Δεν αποκλείεται μάλιστα να λυθεί το συμβόλαιό του προκειμένου να αδειάσει η θέση ξένου. Το γεγονός ότι ο Αρης βρέθηκε σε θέση… κυνηγού στα έξι από τα δέκα παιχνίδια, παίρνοντας αγχωτικά αποτελέσματα, λέει πολλά. Γι’ αυτό και το διάστημα της διακοπής, πέρα από τις όποιες κινήσεις ενίσχυσης προκύψουν, ο Αναστόπουλος θα δουλέψει συστηματικά με την αμυντική λειτουργία, αν και τα περισσότερα λάθη που έχουν γίνει προήλθαν από ατομικές επιπόλαιες ενέργειες και αντιδράσεις, που επίσης πρέπει να προβληματίσει.

Παράλληλα, συζητήσεις έχουν γίνει και μ΄ έναν εξτρέμ τα χαρακτηριστικά του οποίου ταιριάζουν στη φιλοσοφία και τα «θέλω» του προπονητή. Συγκεκριμένα, έχει ζητήσει έναν εξτρέμ με επιθετικές αρετές που θα έχει καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Πολλά θα εξαρτηθούν πάντως και από τις αποδεσμεύσεις που επρόκειτο να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα από ομάδες της μεγάλης κατηγορίας.

ΠΗΓΗ: Metrosport.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments