Αθλητισμός

Τσαντίστηκε; Μακάρι!

Τσαντίστηκε; Μακάρι!
Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου εξηγεί το γιατί όλα αυτά που συμβαίνουν και οδήγησαν τον Μελισσανίδη σε ένα τρόπον τινά MEA CULPA, μπορούν να λειτουργήσουν ευεργετικά για την ΑΕΚ. Περιμένοντας τα λόγια του να γίνουν πράξεις και ο θυμός του να είναι πραγματικός!

Συντάσσεις ένα κείμενο, αναφέρεις κάποιες καταστάσεις οι οποίες είναι αδύνατο να αντικρουστούν καθώς ακολουθούνται και υποστηρίζονται από γεγονότα και θα ακούσεις ως ανταπάντηση (από λίγους ευτυχώς που έχουν αργή ως και καθόλου σκέψη ή απλώς αρέσκονται στο να στοχοποιούν και να υβρίζουν) ότι “ε ρε Αδαμίδη που θέλετε. Εσείς είστε το κακό της ΑΕΚ”.

Όχι φίλοι μου. Ακριβώς επειδή δεν θέλουμε κανέναν Αδαμίδη ή σαν και αυτόν σε ρόλο εντολοδόχου και ανάξιου της θέσης, ακριβώς επειδή τον Μελισσανίδη περιμέναμε γνωρίζοντας ότι και τους τρόπους έχει αλλά και το χρήμα διαθέτει για να υποστηρίξει μια διαφορετική ΑΕΚ από αυτή που βλέπαμε (και βλέπουμε), γι αυτό προκύπτουν και οι απαιτήσεις.

Ζητάς και απαιτείς από κάποιον για τον οποίο γνωρίζεις ότι μπορεί να δώσει. Και είναι νορμάλ, λογικό και υγιές να περιμένεις περισσότερα, όταν όλοι γνωρίζουμε τις συγκυρίες. Όταν όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι ενεργοποιήθηκε ένας μεγιστάνας μέσω διαδικασίας πτώχευσης. Όταν ουδείς μπορεί να αγνοήσει ότι πήρε την ΑΕΚ στο… ζερό, μέσω ενός ιστορικού γεγονότος το οποίο εις τον αιώνα τον άπαντα θα αντιμετωπίζεται ως μαύρη σελίδα. Και ας ήταν αναπόφευκτη αφού άλλος ενδιαφερόμενος δεν υπήρξε.

ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΕΓΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ……επέλεξε να πάρει την ομάδα καθαρή αρνούμενος να πληρώσει τα χρέη που άφησαν άλλοι πίσω τους. Δεν είδα κάποιον άλλον να εμφανίζεται με διάθεση να “στάξει” πάνω από 35 εκατ. ευρώ για να “καθαρίσει” τις βρωμιές που άφησαν πίσω τους οι προηγούμενοι. Ουδείς εμφανίστηκε κύριοι, ουδείς! Και με συγκεκριμένο όραμα μάλιστα: ΓΗΠΕΔΟ.

Επειδή λοιπόν η αδικία είναι αυτή που πρωτίστως σιχαίνομαι στη ζωή, αλλά παντού τη βλέπω γύρω μου, αντιμάχομαι όσους στηριζόμενοι στην ομολογουμένως προβληματική εικόνα του ποδοσφαιρικού τμήματος, ρίχνουν ανάθεμα και ανεδαφικά κατηγορώ στον Μελισσανίδη για το θέμα του γηπέδου. Στο πρότζεκτ δηλαδή για το οποίο είναι απόλυτα διαπιστωμένο και αληθές ότι έχει (σε συνεργασία με τους επικεφαλής της προσπάθειας σε τεχνικό επίπεδο) κάνει ότι είναι δυνατό για να μπει επιτέλους σε μια σειρά.

Με υπομονή και ψυχραιμία μάλιστα, απέναντι σε ανθρώπους (όπως ο δήμαρχος Βασιλόπουλος) που σκοπό της ζωής τους έχουν βάλει να μην αποκτήσει η ΑΕΚ την ποδοσφαιρική έδρα της στην προσφυγική γειτονιά της. Να στερηθεί αυτό που δικαιούται στο δικό της οικόπεδο, το οποίο μάλιστα η συγκεκριμένη δημοτική αρχή επιχείρησε να σφετεριστεί.

Η ΤΣΑΝΤΙΛΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ……και η εμμέσως πλην σαφώς παραδοχή των δικών του λαθών, είναι ένα καλό νέο για την ΑΕΚ. Αρκεί να ακολουθηθούν από έργα οι υποσχέσεις του για ενίσχυση της ομάδας, προφανώς με παίκτες καλύτερους από τους υπάρχοντες. Επίσης το “αυτοί που πρέπει να μείνουν, θα μείνουν” είναι μια υπόσχεση που ξεπερνά το θυμό του για τον Αραβίδη, τουλάχιστον για όσους θέλουν να βλέπουν πιο μακριά από τη μύτη τους.

Αυτοί που πρέπει να μείνουν και γύρω τους να οικοδομηθεί η νέα ΑΕΚ, είναι ποδοσφαιριστές όπως ο Μάνταλος και ο Γιόχανσον, τα συμβόλαια των οποίων εκπνέουν το καλοκαίρι του 2018. Παίκτες με χαμηλές αποδοχές και σημαντικά μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία από αυτές. Αν ο Μελισσανίδης δεν δράσει άμεσα, το ερχόμενο καλοκαίρι θα απομένουν μόλις 6 μήνες για διαπραγμάτευση μαζί τους καθώς το Γενάρη του 2018, θα υπογράψουν όπου τους δώσουν περισσότερα.

Εν κατακλείδι… Θύμωσε ο Μελισσανίδης; Το είδε όντως αλλιώς, με διάθεση να ισχυροποιήσει την ΑΕΚ πατώντας στα καλά μαντάτα που έρχονται για το γήπεδο; Μακάρι! Χρειάζονται δράσεις και αποφάσεις. Στοχευμένες κινήσεις και περισσότερο χρήμα. Είναι αυτός που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, να την αντιστρέψει πλήρως. Αρκεί να το έχει αποφασίσει. Αρκεί να έχει πραγματικά θυμώσει.

πηγή:sport24.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments