Διεθνή

Συνετρίβη ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος με 91 επιβαίνοντες στη Μαύρη Θάλασσα

Συνετρίβη ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος με 91 επιβαίνοντες στη Μαύρη Θάλασσα
Οι ομάδες έρευνας και διάσωσης που αναπτύχθηκαν στην περιοχή, εντόπισαν τα συντρίμια του σε παραθαλάσσια περιοχή, κοντά στο παραθεριστικό θέρετρο του Σότσι, ενώ αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια του δυστυχήματος.

Ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος με 91 επιβαίνοντες, συνετρίβη στις ακτές του Σότσι, στη Μαύρη Θάλασσα.

Το ρωσικό αεροσκάφος μετέφερε 83 επιβάτες και 8 άτομα πλήρωμα, ενώ ανάμεσα στους επιβαίνοντες ήταν και η περίφημη στρατιωτική μουσική μπάντα Αλεξάντροφ, η οποία ήταν προγραμματισμένο να δώσει συναυλία σε ρωσική βάση της Συρίας. 

Πρόκειται για ένα μεταγωγικό αεροπλάνο τύπου Τουπόλεφ (TU-154) το οποίο, αμέσως μετά την απογειωσή του από το Άντλερ, που βρίσκεται κοντά στο θέρετρο του Σότσι και ενώ πετούσε πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ. 

Το αεροσκάφος είχε, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κατεύθυνση την επαρχεία Λαττάκεια της Συρίας, ενώ πηγές αναφέρουν πως το ρωσικό μεταγωγικό εξαφανίστηκε, καθώς επιχειρούσε ελιγμούς πάνω από ρωσικά ύδατα.

Οι ομάδες έρευνας και διάσωσης που αναπτύχθηκαν στην περιοχή για τον εντοπισμό του αγνοούμενου αεροσκάφους, εντόπισαν τα συντρίμια του σε παραθαλάσσια περιοχή, κοντά στο παραθεριστικό θέρετρο του Σότσι, ενώ αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια του δυστυχήματος.

πηγή: skai.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments