Αθλητισμός

Επανέρχεται η Παρί για Κουτίνιο με… πακτωλό εκατομμυρίων!

Επανέρχεται η Παρί για Κουτίνιο με… πακτωλό εκατομμυρίων!
Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να επανέλθει γερά στο κόλπο της απόκτησης του Φιλίπε Κουτίνιο από τη Λίβερπουλ, καθώς ετοιμάζεται να καταθέσει σχεδόν διπλάσια πρόταση από εκείνη του καλοκαιριού!

Οι Παριζιάνοι προσπάθησαν το καλοκαίρι να αποκτήσουν τον 24χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό αλλά η πρόταση ύψους 22 εκατομμυρίων λιρών δεν ήταν αρκετή να κάμψει την αντίσταση της Λίβερπουλ.

Ο Ουνάι Έμερι, όμως, φαίνεται πως θέλει διακαώς τον μάγο του λιμανιού και η ομάδα του είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 40 εκατομμυρίων λιρών για να ικανοποιήσει την επιθυμία του.

Φυσικά, ο Γιούργκεν Κλοπ κάθε άλλο παρά θέλει να δει έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του να αποχωρούν από τους «κόκκινους» και θα κάνει τα πάντα να τον κρατήσει, αν και οι άνθρωποι της Λίβερπουλ θεωρούν ότι το προσεχές καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό ο παίκτης να φύγει για… άλλες πολιτείες.

Εκτός της Παρί, η οποία πριν λίγες ημέρες απέκτησε και τον Τζούλιαν Ντράξλερ από την Βόλφσμπουργκ, ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Κουτίνιο έχουν δείξει και η Μπάγερν Μονάχου με την Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα, μάλιστα, με το περιβάλλον του παίκτη -όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ- ο Νεϊμάρ έχει πει ότι ο Κουτίνιο είναι ανοιχτός στη μετακόμισή του στη Βαρκελώνη, αλλά οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι για να δουν πώς και αν θα κινηθούν για την απόκτησή του 24χρονου Βραζιλιάνου.

πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments