Αθλητισμός

Η δήλωση της χρονιάς: «Όταν τον πίνουμε, τον πίνουμε μόνοι μας»

Η δήλωση της χρονιάς: «Όταν τον πίνουμε, τον πίνουμε μόνοι μας»
Λίγο πριν φύγει το 2016, ο Ντίνος Καλαμπάκος έκανε τη δήλωση της χρονιάς σχολιάζοντας την ήττα του Κόροιβου από τον ΠΑΟΚ, στην Αμαλιάδα. Τι είπε αναφερόμενος στη διαιτησία.

Η χρονιά φεύγει και εμείς ψάχνουμε την καλύτερη δήλωση του 2016: το ψάξιμο σταματά, καθώς ο Ντίνος Καλαμπάκος την χάρισε, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα του Κοροίβου με τον ΠΑΟΚ.

Ο κόουτς του Κοροίβου θέλησε να εκφράσει τα παράπονά του για τη διαιτησία και χρησιμοποίησε έναν ιδιαίτερο τρόπο: «Γενικά, δεν είμαι μίζερος και δεν γκρινιάζω. Όταν τον πίνουμε, τον πίνουμε μόνοι μας. Το σημερινό, όμως, με την διαιτησία ήταν λίγο κακό. Τιμωρείς μία ομάδα που είναι πιο κακή, πιο κοντή. Σταματάς το ρυθμό. Δεν κλείσαμε καλά το 2016. Δεν πειράζει».

Πάντως, το ρεσιτάλ του Καλαμπάκου δεν σταμάτησε εκεί. Στην αρχική του τοποθέτηση στάθηκε στον Κεμ Μπράουν που έπαιξε για τελευταία φορά, σήμερα (26/12), με την φανέλα του Κοροίβου: «Όλη η χαρά του αθλήματος είναι στην καμπούρα μας. Παλέψαμε. Εδώ και 15 μέρες είχαμε ταλαιπωρηθεί με τον κοντό που έλεγε “φεύγω, δεν φεύγω”. Σήμερα, δυστυχώς, δεν μας έκανε δώρο γιατί ήταν πολύ κακός».

Με τρομερό τρόπο, ο Έλληνας κόουτς σχολίασε και την τελευταία, άστοχη επίθεση της ομάδας του: «Ο Μπράουν έκανε αρχικά την καμινάδα. Τα παιδιά του ΠΑΟΚ έκαναν λάθος, ο Μιλουτίνοβιτς έμεινε μόνος τους, αλλά πέτυχε τον φωτογράφο. Δεν ήμασταν ιδιαίτερα τυχεροί».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments