Αθλητισμός

Πρίφτης: «Δεν θα αποκτηθεί παίκτης τις επόμενες μέρες»

Πρίφτης: «Δεν θα αποκτηθεί παίκτης τις επόμενες μέρες»
Ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την επικράτηση επί του Λαυρίου τόνισε πως ο Άρης δεν σκοπεύει να αποκτήσει σύντομα κάποιον παίκτη, που θα καλύψει το κενό του Ντέβιν Μαρμπλ.

Μετά το ματς της 12ης αγωνιστικής ο κόουτς Πρίφτης δήλωσε: «Εύχομαι υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο, για να μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε μπάσκετ και ο κόσμος να απολαμβάνει το σπορ για το οποίο έρχεται στο γήπεδο. Το παιχνίδι σήμερα σε συνέχεια των προηγούμενων δείχνει ότι βρισκόμαστε σε μια διαρκή βελτίωση. Αυτό δεν θα σημαίνει τίποτα αν δεν είμαστε σοβαροί και δεν συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Θα ξεκουραστούμε λίγο και θα προετοιμαστούμε για τα σημαντικά παιχνίδια που έχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και την Ελλάδα. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την σοβαρότητά τους και στο Λαύριο γιατί είναι ανταγωνιστική ομάδα».

Για τα ματς του Ιανουαρίου και τη βελτίωση της ομάδας του, ανέφερε: «Ότι έχουμε βελτιωθεί είναι δεδομένο, είναι εικόνα που δεν αλλάζει. Και πιο νωρίς στη χρονιά παίζαμε παιχνίδια που θα ήταν πιο εύκολα, αλλά δεν ήμασταν έτσι. Σίγουρα θα αποτελέσουν τα παιχνίδια που έρχονται μια επιβεβαίωση για το πόσο έχουμε βελτιωθεί, πόσο ανθεκτικοί θα είμαστε και πόσο χαρακτηρα θα δείξουμε».

Στη συνέχεια, για το ότι έδωσε εντολή να μην γίνει επίθεση στο φινάλε του αγώνα, σχολίασε: «Είμαι εναντίον αυτής της κίνησης, δεν χωράει συζήτηση, είναι στο πλαίσιο της σοβαρότητητας και του σεβασμού απέναντι στον αντίπαλο. Δεν αλλάζει κάτι στο τελικό αποτέλεσμα και την εικόνα μας. Δεν είχα δίλημμα. Τι σημαίνει το 100; Και να το πω και αλλιώς. Γιατί να δώσω κίνητρο στον αντίπαλο για μια χαζή κίνηση ενόψει του αγώνα στον β’ γύρο;».

Για την επιστροφή του Έρικ Μπάκνερ, αλλά και τους τραυματισμούς των «κίτρινων», είπε: «Η ομάδα έχει ήδη κάποια προβλήματα. Και ο Τζένκινς παίζει με πρόβλημα στον καρπό, που παραμένει και θα συνεχίσει να το έχει και χρειάζεται διαχείριση. Ο Μούρτος έχει καιρό το πρόβλημα (στον προσαγωγό), αποφασίσαμε να τον ξεκουράσουμε. Ο Μπάκνερ επέστρεψε πιο γρήγορα και έχει πολύ καλή ανταπόκριση, είναι καλός σε αυτό. Και ο ίδιος ήθελε να επανέλθει. Ο Χρηστίδης επέστρεψε με οστικό οίδημα από την Εθνική Εφήβων. Δεν μας αφήνουν αυτοί οι τραυματισμοί να κάνουμε προπόνηση».

Τέλος, σχετικά με το αν θα αποκτηθεί παίκτης στον Άρη, ο Πρίφτης τόνισε: «Δεν θέλω να το αναλύσω, απλώς δεν θα αποκτηθεί κάποιος παίκτης τις επόμενες μέρες. Αργότερα δεν μπορώ να ξέρω τι μπορεί να συμβεί… Δεν βλέπουμε τώρα για κάποια προσθήκη. Τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν από έναν τραυματισμό, μια ήττα και φυσικά υπάρχουν και τα οικονομικά δεδομένα και οι αγωνιστικοί λόγοι. Είναι συνδυασμός πραγμάτων… Πιστεύω ότι η ομάδα θα το διαχειριστεί με το υπάρχουν ρόστερ, έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες και θα συνεχίσουμε έτσι».

Πηγή:sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments