Ζώδια

Τα Tarrot της Φατμά. Οι αδελφές ψυχές συναντιόνται

Τα Tarrot της Φατμά. Οι αδελφές ψυχές συναντιόνται
Τα Tarrot της Φατμά. Οι αδελφές ψυχές συναντιόνται

Μια κλασσική Ταρώ που δίνει άμεσες απαντήσεις κατά κύριο λόγο σε υποθέσεις δύσκολων υποθέσεων σε σχέσεις – γάμους. Τα 35 φύλλα της, απαντούν για το παρελθόν, το άγνωστο μέλλον αλλά και τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν προσεχώς.

Προβλέψεις για όλους… 2-6 ημερών.

Κριός: Ο Τσαλαπετεινός – Νο 09 – Ο τρόπος σας έχει στεναχωρήσει τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει άμεσα να το διορθώσετε. Οι μέρες σας βοηθούν.– Αναζητήστε ανθρώπους που σας συμπληρώνουν. Οτιδήποτε άλλο ας κρατηθεί μακριά σας…καλύτερα.

Ταύρος: Η Κυρά του Παλατιού – Νο 10– Είσαστε σε μια εξαιρετική φάση ζωής, που θα δείτε ότι και τα αισθηματικά σας ζητήματα, θα αρχίσουν σιγά- σιγά να επιλύονται.– Μπορεί στο τώρα εσείς οι ελεύθεροι να αισθάνεστε ότι κάτι σας λείπει…όμως οι βλέψεις τις μοίρας είναι να σας στείλει σύντομα, μια καινούργια αγάπη.

Δίδυμοι: Το Διαμάντι – Νο 19– Είσαστε από τα λίγα ζώδια, που αν κάτι δεν τους αρέσει, απλά απομακρύνεστε και δεν δίνεται πια λογαριασμό σε κανέναν– Όλα δείχνουν να αλλάζουν μέσα σε σχέσεις και γάμους προς το καλύτερο. Αυτό φυσικά θα χρειαστεί και την δική σας προσπάθεια.

Καρκίνος: Το καλλιεργημένο Χωράφι – Νο 29– Οι εβδομάδες που θα ακολουθήσουν, είναι καταλυτικές για όλα αυτά που επιθυμείτε, να τροποποιήσετε μέσα στην αισθηματική σας ζωή.– Ακόμη και αυτοί που έχουν χωρίσει θα βρουν τον δρόμο τους, μέσα από μια καινούργια αγάπη. Μην κάνετε και εδώ τα ίδια λάθη.

Λέων: Ο Ανοιχτός Δρόμος – Νο 30– Οι μέρες είναι διαφορετικές πια. Εσείς μετά από όλα αυτά τα δύσκολα που έχετε περάσει, το μόνο που ζητάτε είναι την ψυχική σας γαλήνη και ισορροπία.– Μπορεί να είστε λίγο αυταρχικοί, αλλά το μόνο που προσπαθείτε να κάνετε τελικά, είναι να προστατέψετε τον καλό σας εαυτό.

Παρθένος: Ο Κύριος πάνω σε Άλογο – Νο 25 – Υπάρχει κάποιος, που σας έχει μέσα στην ψυχή του και την καρδιά του. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα σας φανερωθεί… και πρακτικά.– Πολλά αυτά που έχετε αντιμετωπίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, και σίγουρα σας έχουν αποπροσανατολίσει. Όλα θα αλλάξουν.

Ζυγός: Τα Άστρα του Ουρανού – Νο 11– Οι ερωτικές σκέψεις κάποιου ιδιαίτερου ατόμου, είναι επάνω σας. Αυτό το ξέρετε ήδη. Μέσα στις προσεχείς ημέρες θα έρθουν και οι κοινοποιήσεις.– Τα ζευγάρια που είχαν απομακρυνθεί από την κοινή τους πορεία, μέχρι να αλλάξει το έτος θα έχουν καταφέρει, να επανενωθούν.

Σκορπιός: Ο Ανοιχτός Ορίζοντας – Νο 20– Η δυναμική του μυαλού σας, έχει ενθουσιάσει αυτόν τον νέο άνθρωπο που έχει εισέλθει στην ζωή σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα.– Οι μνήμες από το παρελθόν, θα πρέπει κάποια στιγμή να διαγραφούν. Βάλτε τις προτεραιότητες σας και ακολουθήστε την καρδιά σας.

Τοξότης: Ο Σβηστός Πυρσός – Νο 04– Θα πρέπει μέσα στο μυαλό σας, να κάνετε κάποια πρακτικά ξεκαθαρίσματα. Πιθανόν να έχετε μπλέξει την καρδιά σας, και στο τώρα να έχει κάνει λάθη.– Μην πιστεύετε ότι σας λένε. Κρατήστε τα φίλτρα σας πυκνά. Χαμογελάστε και απλά περάστε όμορφα, αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Αιγόκερως: Η Βίβλος της Ζωής – Νο 27 – Μπορεί να αισθάνεστε μόνοι σας, όμως το μόνο σίγουρο, είναι οτι αυτό δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ ακόμη. Νέες γνωριμίες, στο καθοδόν.– Οι άνθρωποι που είναι γύρω σας, θα σας δείξουν την αληθινή τους αγάπη. Αυτό που απομένει είναι να κάνετε κάτι ανάλογο.

Υδροχόος: Οι Συμμαχίες – Νο 35– Εσείς και ο δύσκολος σας χαρακτήρας, το μόνο που μπορείτε να κάνετε αυτές τις όμορφες ημέρες είναι να δείξετε το καλό σας πρόσωπο.– Όσοι είναι χωρισμένοι θα έχουν σημαντικές επικοινωνίες και συναντήσεις με άτομο που ανήκει στο παρελθόν σας, το πρόσφατο.

Ιχθείς: Αισθηματικός Διάλογος – Νο 24– Πολλά τα λάθη που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, και καλείστε να τα διορθώσετε.– Αυτοί που έχουν χωρίσει, θα δουν διπλωματικές – έμμεσες επικοινωνίες από τον πρώην σύντροφο τους, που θέλει να τους προσεγγίσει.

Πηγή:astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments