Τα Tarrot της Φατμά. Οι αδελφές ψυχές συναντιόνται | Pagenews.gr
Pagenews team 26 Δεκεμβρίου 2016, 17:14

Μια κλασσική Ταρώ που δίνει άμεσες απαντήσεις κατά κύριο λόγο σε υποθέσεις δύσκολων υποθέσεων σε σχέσεις – γάμους. Τα 35 φύλλα της, απαντούν για το παρελθόν, το άγνωστο μέλλον αλλά και τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν προσεχώς.

Προβλέψεις για όλους… 2-6 ημερών.

Κριός: Ο Τσαλαπετεινός – Νο 09
– Ο τρόπος σας έχει στεναχωρήσει τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει άμεσα να το διορθώσετε. Οι μέρες σας βοηθούν.
– Αναζητήστε ανθρώπους που σας συμπληρώνουν. Οτιδήποτε άλλο ας κρατηθεί μακριά σας…καλύτερα.

Ταύρος: Η Κυρά του Παλατιού – Νο 10
– Είσαστε σε μια εξαιρετική φάση ζωής, που θα δείτε ότι και τα αισθηματικά σας ζητήματα, θα αρχίσουν σιγά- σιγά να επιλύονται.
– Μπορεί στο τώρα εσείς οι ελεύθεροι να αισθάνεστε ότι κάτι σας λείπει…όμως οι βλέψεις τις μοίρας είναι να σας στείλει σύντομα, μια καινούργια αγάπη.

Δίδυμοι: Το Διαμάντι – Νο 19
– Είσαστε από τα λίγα ζώδια, που αν κάτι δεν τους αρέσει, απλά απομακρύνεστε και δεν δίνεται πια λογαριασμό σε κανέναν
– Όλα δείχνουν να αλλάζουν μέσα σε σχέσεις και γάμους προς το καλύτερο. Αυτό φυσικά θα χρειαστεί και την δική σας προσπάθεια.

Καρκίνος: Το καλλιεργημένο Χωράφι – Νο 29
– Οι εβδομάδες που θα ακολουθήσουν, είναι καταλυτικές για όλα αυτά που επιθυμείτε, να τροποποιήσετε μέσα στην αισθηματική σας ζωή.
– Ακόμη και αυτοί που έχουν χωρίσει θα βρουν τον δρόμο τους, μέσα από μια καινούργια αγάπη. Μην κάνετε και εδώ τα ίδια λάθη.

Λέων: Ο Ανοιχτός Δρόμος – Νο 30
– Οι μέρες είναι διαφορετικές πια. Εσείς μετά από όλα αυτά τα δύσκολα που έχετε περάσει, το μόνο που ζητάτε είναι την ψυχική σας γαλήνη και ισορροπία.
– Μπορεί να είστε λίγο αυταρχικοί, αλλά το μόνο που προσπαθείτε να κάνετε τελικά, είναι να προστατέψετε τον καλό σας εαυτό.

Παρθένος: Ο Κύριος πάνω σε Άλογο – Νο 25
– Υπάρχει κάποιος, που σας έχει μέσα στην ψυχή του και την καρδιά του. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα σας φανερωθεί… και πρακτικά.
– Πολλά αυτά που έχετε αντιμετωπίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, και σίγουρα σας έχουν αποπροσανατολίσει. Όλα θα αλλάξουν.

Ζυγός: Τα Άστρα του Ουρανού – Νο 11
– Οι ερωτικές σκέψεις κάποιου ιδιαίτερου ατόμου, είναι επάνω σας. Αυτό το ξέρετε ήδη. Μέσα στις προσεχείς ημέρες θα έρθουν και οι κοινοποιήσεις.
– Τα ζευγάρια που είχαν απομακρυνθεί από την κοινή τους πορεία, μέχρι να αλλάξει το έτος θα έχουν καταφέρει, να επανενωθούν.

Σκορπιός: Ο Ανοιχτός Ορίζοντας – Νο 20
– Η δυναμική του μυαλού σας, έχει ενθουσιάσει αυτόν τον νέο άνθρωπο που έχει εισέλθει στην ζωή σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα.
– Οι μνήμες από το παρελθόν, θα πρέπει κάποια στιγμή να διαγραφούν. Βάλτε τις προτεραιότητες σας και ακολουθήστε την καρδιά σας.

Τοξότης: Ο Σβηστός Πυρσός – Νο 04
– Θα πρέπει μέσα στο μυαλό σας, να κάνετε κάποια πρακτικά ξεκαθαρίσματα. Πιθανόν να έχετε μπλέξει την καρδιά σας, και στο τώρα να έχει κάνει λάθη.
– Μην πιστεύετε ότι σας λένε. Κρατήστε τα φίλτρα σας πυκνά. Χαμογελάστε και απλά περάστε όμορφα, αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Αιγόκερως: Η Βίβλος της Ζωής – Νο 27
– Μπορεί να αισθάνεστε μόνοι σας, όμως το μόνο σίγουρο, είναι οτι αυτό δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ ακόμη. Νέες γνωριμίες, στο καθοδόν.
– Οι άνθρωποι που είναι γύρω σας, θα σας δείξουν την αληθινή τους αγάπη. Αυτό που απομένει είναι να κάνετε κάτι ανάλογο.

Υδροχόος: Οι Συμμαχίες – Νο 35
– Εσείς και ο δύσκολος σας χαρακτήρας, το μόνο που μπορείτε να κάνετε αυτές τις όμορφες ημέρες είναι να δείξετε το καλό σας πρόσωπο.
– Όσοι είναι χωρισμένοι θα έχουν σημαντικές επικοινωνίες και συναντήσεις με άτομο που ανήκει στο παρελθόν σας, το πρόσφατο.

Ιχθείς: Αισθηματικός Διάλογος – Νο 24
– Πολλά τα λάθη που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, και καλείστε να τα διορθώσετε.
– Αυτοί που έχουν χωρίσει, θα δουν διπλωματικές – έμμεσες επικοινωνίες από τον πρώην σύντροφο τους, που θέλει να τους προσεγγίσει.

Πηγή:astro-live.gr