Αθλητισμός

Ανοίγει ο δρόμος της ΑΕΚ για Ισνάλντο

Ανοίγει ο δρόμος της ΑΕΚ για Ισνάλντο
Ο 22χρονος εξτρέμ ξεκαθάρισε στη Νιούελς ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο με την ομάδα του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2017, με την ΑΕΚ κοιτάει «διακριτικά» την περίπτωση του σύμφωνα με δημοσίευμα της "Live Sport".

​Ο Εουγκένιο Ισνάλντο είχε απασχολήσει την ΑΕΚ, απ’ το περασμένο καλοκαίρι αλλά οι μεγάλες απαιτήσεις της Νιούελς δεν προχώρησαν το ενδιαφέρον σε γάμο. Έτσι, ο παίκτης παρέμεινε στην ομάδα της Αργεντινής, αλλά δεν πήγαν τα πράγματα έτσι όπως θα ήθελε ο ίδιος, αφού την εφετινή χρονιά βρίσκεται στην σκιά του Μάξι Ροντρίγκες και έχει αγωνιστεί σε εννιά αγώνες, μόνο μια φορά σαν βασικός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Live Sport” αυτός είναι και ο λόγος, που έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει απ’ την ομάδα της Νιούελς, είτε τώρα τον Γενάρη, είτε το καλοκαίρι με την λήξη του συμβολαίου του και με την ΑΕΚ να κοιτάει διακριτικά την περίπτωση του.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι κλήθηκε πρόσφατα ο Ισνάλντο να συζητήσει με τους ανθρώπους της Νιουέλς για πιθανή ανανέωση του συμβολαίου. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε την όποια συζήτηση για ανανέωση, αλλά έκανε σαφές στην ομάδα του, την δεδομένη αποχώρηση του, προτείνοντας καλύτερα να αποχωρήσει τώρα τον Γενάρη, για να εισπράξει ένα ποσό η ομάδα και να μην ζημιωθεί τόσο πολύ, στο σενάριο να φύγει σαν ελεύθερος το καλοκαίρι.

Πηγή: aek1924.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments