Αθλητισμός

Έφερε τον Ουότερς και τρελαίνει με τις ατάκες του: “Αυτά θα κάνει με τον Σπανούλη, εκεί υπερέχει από Μάντζαρη και Γκριν”!

Έφερε τον Ουότερς και τρελαίνει με τις ατάκες του: “Αυτά θα κάνει με τον Σπανούλη, εκεί υπερέχει από Μάντζαρη και Γκριν”!
Η καλύτερη ανάλυση για τον Αμερικανό που βρίσκεται με το 1,5 πόδι στον Ολυμπιακό και πώς μπορεί να αξιοποιηθεί στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ!

Ως έναν ιδανικό πλέι μέικερ, που μπορεί να γίνει ο καλύτερος δημιουργός του Ολυμπιακού μετά τον Σπανούλη, χαρακτήρισε τον Ντομινίκ Ουότερς σε συνέντευξή του στον SportDog ο Άρης Λυκογιάννης.

Ο Έλληνας προπονητής, που έφερε για πρώτη φορά τον Αμερικανό άσο στην Ελλάδα για λογαριασμό του Κολοσσού, σχολίασε ακόμα ότι δεν είναι καλύτερος του Χάκετ στην άμυνα, αλλά μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τους Μάντζαρη και Γκριν στη δημιουργία φάσεων.

Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν έχει δοκιμαστεί ξανά, για καιρό, σε παρόμοιο επίπεδο, χαρακτηρίζοντάς τον ως μία συνεπή λύση από τις επιλογές που κυκλοφορούν.

Κύριε Λυκογιάννη, ποια είναι η άποψή σας για την επιλογή τού Γουότερς από τον Ολυμπιακό;

“Είναι πολύ ισορροπημένος παίκτης, πάρα πολύ καλός στη δημιουργία. Θέλει περισσότερο να πασάρει την μπάλα και λιγότερο να σκοράρει, ένας ιδανικός πλέι μέικερ. Μπορεί και τις τέσσερις πάσες όσον αφορά το πικ εν ρολ, κι αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν του. Αρκετά αξιόπιστος σουτέρ, ενώ και αμυντικά είναι συνεπής. Οι ικανότητές του βέβαια δεν έχουν δοκιμαστεί σε αυτό το επίπεδο, πέρα από ένα μικρό διάστημα στην Ολίμπια Λουμπλιάνας. Εγκεφαλικά και διανοητικά έχει το επίπεδο να τα καταφέρει στον Ολυμπιακό. Όσον αφορά το αθλητικό κομμάτι, μένει να το δούμε. Έχει τα στοιχεία, την ποιότητα και τη σοβαρότητα, αλλά δεν είναι ο παίκτης που μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ολυμπιακό”.

Τι είχατε ξεχωρίσει όταν τον φέρατε στην Ελλάδα πριν από μερικά χρόνια;

“Ο Ολυμπιακός παίρνει έναν παίκτη με διαφορετικά στοιχεία από εκείνα του Χάκετ. Δεν θα παίξει σκληρά στην άμυνα, αλλά μπορεί να γίνει μετά τον Σπανούλη ο καλύτερος δημιουργός. Ούτε ο Μάντζαρης ούτε ο Γκριν είναι τόσο καλοί επιθετικά. Για αυτό πιστεύω ότι ο Ουότερς θα είναι σημείο αναφοράς στο να δημιουργηθούν φάσεις στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ξέρει την ελληνική Λίγκα πολύ καλά και αυτός είναι ένα επιπλέον συν. Είναι καλός χαρακτήρας, θα εγκληματιστεί γρήγορα. Από τις επιλογές που κυκλοφορούν, αποτελεί μία συνεπή λύση”.

Πηγή:sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments