Αθλητισμός

Σερέλης: «Περιμένουμε την επιστροφή του Άρη εμείς οι μπασκετικοί»

Σερέλης: «Περιμένουμε την επιστροφή του Άρη εμείς οι μπασκετικοί»
Ο Χρήστος Σερέλης ως γνήσιος «μπασκετικός» τόνισε πως περιμένει την επιστροφή του Άρη, για να δώσει άλλο χρώμα στην Α1.

​Καλές γιορτές, με υγεία πάνω από όλα και καλή μπασκετική χρονιά. Σήμερα έγινε ωραίο παιχνίδι για τον φίλαθλο, είχε αυξομειώσεις. Ο Άρης είναι σε καλή κατάσταση, εμείς το φοβηθήκαμε λίγο. Αντί να βγάλουμε ενέργεια στην ενέργεια του Άρη, μας παρέσυρε το γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί και να δημιουργήσουμε προβλήματα στον Άρη που βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παίζει πολύ καλά στην άμυνα. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που τον αντιμετωπίσαμε στην άμυνά μας. Ο Άρης παίζει σε ένα μπασκετικό γήπεδο, το καλύτερο στην Ελλάδα, το παιχνίδι έγινε σε μια ωραία ατμόσφαιρα για παιχνίδι τέτοιου βεληνεκούς», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή του Λαυριού μετά το ματς με τους «κίτρινους».

Στη συνέχεια, ο Σερέλης είπε: «Εμείς έχουμε μερικά πολύ σημαντικά παιχνίδια και η αρχή γίνεται με τον Απόλλωνα. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως τις τελευταίες εβδομάδες, θα φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε και δεν θα κινδυνεύσουμε. Τα παιδιά προσπαθούν πολύ» και τόνισε για τον Άρη: 

«Καλή συνέχεια στον Άρη σε όλους τους στόχους που έχει. Είχα έρθει εδώ και είχα πει ότι επέστρεψε, περιμένουμε την επιστροφή του εμείς οι μπασκετικοί ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης, για να δώσει χρώμα στο ελληνικό πρωτάθλημα…».

Αναφορικά με την εντολή του Δημήτρη Πρίφτη να μην γίνει επίθεση στο φινάλε, ανέφερε: «Είναι λίγο δύσκολο για τον προπονητή, αλλά δεν χρειαζόταν αυτή η φάση για να δείξει το ήθος του. Και ο Καββαδάς δεν ήθελε να το κάνει το φάουλ, παρασύρθηκε. Αυτό γίνεται για να δείξουμε σεβασμό. Πριν 15-20 χρόνια δεν γινόταν αυτό. Δεν σημαίνει ασέβεια, αλλά αν είναι να το καθιερώσουμε (και να γίνεται επίθεση) να το τηρούν όλες οι ομάδες».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments