Lifestyle

“Βρήκα τον Τζορτζ Μάικλ, νεκρό στο κρεβάτι”

“Βρήκα τον Τζορτζ Μάικλ, νεκρό στο κρεβάτι”
Ο Φάντι Φάουαζ, ήταν ο τελευταίος σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ και ο άνθρωπος που τον βρήκε νεκρό, στο σπίτι του.

Ο Φάντι Φάουαζ, ήταν ο τελευταίος σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ και ο άνθρωπος που τον βρήκε νεκρό, στο σπίτι του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter.

«Αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Το να βρίσκεις τον σύντροφό σου να έχει πεθάνει ειρηνικά στο κρεβάτι το πρωί… Δεν θα πάψεις ποτέ να μου λείπεις..ΧΧ.», έγραψε ο Φάντι.


Όπως δηλώνει, στην Daily Telegraph, οι δυο τους είχαν σχεδιάσει να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα και ο Τζορτζ Μάικλ περίμενε με ανυπομονησία τις γιορτές. Ο Φάουαζ, κομμωτής στο επάγγελμα, ξεκίνησε να βγαίνει με τον ποπ σταρ αμέσως μετά τον χωρισμό του με τον Κένι Γκος. 

Αν και τα αίτια θανάτου του δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν τον εθισμό του Τζορτζ Μάικλ στην ηρωίνη.Όπως δήλωσε ο Φαντί Φαουάζ, κομμωτής πολλών διάσημων καλλιτεχνών και όχι μόνο, ήταν εκείνος που τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του, στο σπίτι του στο Όξφορντσαϊρ, στο Λονδίνο.

«Όλα ήταν πολύ περίπλοκα τον τελευταίο καιρό. Η κατάστασή του ήταν περίπλοκη. Όμως, ο Τζορτζ περίμενε πώς και πώς τα Χριστούγεννα. Κι εγώ το ίδιο. Είχαμε κανονίσει να πάμε για φαγητό. Πήγα από το σπίτι του να τον ξυπνήσω, αλλά είχε ήδη “φύγει”, ξαπλωμένος γαλήνια στο κρεβάτι του. Δεν ξέρουμε ακόμη τι συνέβη», δήλωσε στη Daily Telegraph.

Ωστόσο, επισήμανε πως η κατάστασή του ήταν «περίπλοκη». Ο διάσημος τραγουδιστής είχε βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με τον εθισμό του στην ηρωίνη. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν λόγω υπερβολικής δόσης. «Διακομίστηκε στα Επείγοντα αρκετές φορές. Έκανε χρήση ηρωίνης. Νομίζω πως από θαύμα έζησε τόσο πολύ», αναφέρει άνθρωπος που γνώριζε το ιστορικό, στην Telegraph.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments