Πολιτική

Στην Κόρινθο την Τετάρτη ο Τζανακόπουλος

Στην Κόρινθο την Τετάρτη ο Τζανακόπουλος
Το πρόγραμμα της επίσκεψης.

Την Κόρινθο επισκέπτεται την Τετάρτη ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε ξενοδοχείο της πόλης, στις 12:00 το μεσημέρι και το απόγευμα, στις 6:00, θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Εμπορικό Επιμελητήριο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πόλη, θα επισκεφθεί ακόμη το νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου θα συναντηθεί τόσο με τους εργαζόμενους, όσο και με τη διοίκηση, το δημαρχείο, όπου θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους, τους δημοτικούς συμβούλους και το δήμαρχο, αλλά και την αντιπεριφέρεια, όπου θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους, τους φορείς της αντιπεριφέρειας και τον αντιπεριφερειάρχη.

Τέλος, θα επισκεφθεί το Εργατικό Κέντρο, όπου θα έχει συνάντηση με τους εκεί φορείς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Τζανακόπουλου στην πόλη της Κορίνθου έχει ως εξής:

09:30 – Νοσοκομείο Κορίνθου – συνάντηση με την διοίκηση του νοσοκομείου και με τους εργαζόμενους11:00 – Επίσκεψη στο δημαρχείο – Συνάντηση με δήμαρχο, δημοτικούς συμβούλους και εργαζόμενους12:00 – Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο ΕΦΥΡΑ13:30 – Επίσκεψη στην αντιπεριφέρεια – Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη, τους φορείς της αντιπεριφέρειας και τους εργαζόμενους15:00 – 17:00 Γεύμα – Ανάπαυση17:30 – Εργατικό Κέντρο – Συνάντηση με τους εκεί φορείς18:30 – Εμπορικό Επιμελητήριο – Συνάντηση με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου19:00 – Ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Εμπορικό Επιμελητήριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments