Ζώδια

Αστρολογία 27/12: Κρυφές επιθυμίες

Αστρολογία 27/12: Κρυφές επιθυμίες
Το μυαλό σας θα είναι πολύ ανοιχτό στη φαντασία, τα όνειρα και τη συμπόνια στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης, με λίγη προσπάθεια και εστίαση. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος, όταν οι ιδέες ρέουν σαν μαγικό ποτάμι. Μπορεί επίσης να είναι εύκολο να πιαστείτε επάνω στην λαχτάρα και τις φαντασιώσεις σας για τις […]

Το μυαλό σας θα είναι πολύ ανοιχτό στη φαντασία, τα όνειρα και τη συμπόνια στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης, με λίγη προσπάθεια και εστίαση. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος, όταν οι ιδέες ρέουν σαν μαγικό ποτάμι.

Μπορεί επίσης να είναι εύκολο να πιαστείτε επάνω στην λαχτάρα και τις φαντασιώσεις σας για τις κρυφές σας επιθυμίες, αν και είναι δυνατόν να το διοχετεύσετε αυτό σε δημιουργική έκφραση (π.χ., στην ποίηση, το χορό, τη νοσταλγική μουσική, το τραγούδι στο ντους, σε οτιδήποτε!)

Το πιθανό μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να θέλετε τόσο πολύ να φτάσετε σε μια κατάσταση εμπνευσμένης διαίσθησης, μαγικών προοπτικών και αβίαστης επικοινωνίας, που να προτιμάτε να εξαπατηθείτε αντί να πάρετε λιγότερα από αυτά που ελπίζετε. Το να ακούτε με συμπάθεια τα προβλήματα των άλλων μπορεί να είναι εύκολο τώρα, και είναι πιο πιθανό να πάρετε μια συμπονετική απάντηση από τους άλλους για τα δικά σας προβλήματά.

Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να χαράξετε σαφή και αμετακίνητα όρια με τους άλλους, καθώς είστε πιο επιρρεπείς στη συναισθηματική βαρύτητα των άλλων. Είναι τελικά μια στιγμή για αισιοδοξία, ελπίδα, δημιουργικότητα και διαίσθηση, αν και είναι σοφό να κρατήσετε τουλάχιστον το ένα πόδι σας στο έδαφος.

Έχετε δύναμη, ενέργεια, κίνητρα και ενθουσιασμό για να τροφοδοτήσετε τις φιλοδοξίες σας τώρα! Η παγίδα είναι ότι θα πρέπει να προσπαθήσετε για αυτά, δεν θα έρθουν απλώς σε σας. Στραφείτε στις εμπειρίες του παρελθόντος σας και στραφείτε προς τα εμπρός προς το όραμά σας για αυτό που θέλετε.

Αυτό θα σας βοηθήσει να καθοδηγήσετε τις ενέργειές σας και να εστιάσετε τη δυναμική σας ενέργειά προς την κατεύθυνση που θέλετε να πάτε. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σημειώσετε πρόοδος προς ένα στόχο. Ή, ίσως να θέλετε να λάβετε μέτρα για να αφήσετε πίσω τις αναστολές που σας κρατούν πίσω.

Αυτή η διέλευση μπορεί επίσης να σας κάνει πιο ικανούς στο να αναλαμβάνετε ρίσκα και να βρίσκετε το θάρρος να κάνετε πράγματα που διαφορετικά δεν θα τα κάνατε.

Η ανοχή σας στα εμπόδια μπορεί να μειωθεί και θα είναι εύκολο να υποθέσετε ότι ο μόνος τρόπος για να τα ξεπεράσετε είναι με τη χρήση άμεσης βίας.

Αυτό μπορεί να σας βγει σε καλό, αλλά μπορεί και όχι, ανάλογα με το πόσο στα άκρα θα το φτάσετε, οπότε χρησιμοποιήστε τη κρίση σας και μην πετάτε στα σκουπίδια τη διπλωματία σας.

 Πηγή: astroliveyourdestination.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments