Ζώδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/12-1/1 από τον Κώστα Λεφάκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/12-1/1 από τον Κώστα Λεφάκη
Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 26 Δεκεμβρίου 2016 έως 1 Ιανουαρίου 2017 για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

KριόςΗ εβδομάδα των Χριστουγέννων σας φέρνει ευχάριστες δραστηριότητες, έστω και αν ο χρόνος δεν σας φαίνεται αρκετός. Θα επιβραβευθούν οι πιο προνοητικοί από εσάς και όσοι είχατε την δυνατότητα να κλείσετε εκκρεμότητες που σας απασχόλησαν τόσο στην εργασία όσο και στη διαχείριση των οικονομικών σας. Αυτήν την εβδομάδα, η Σελήνη και οι φάσεις της, οδηγούν τις αντίπαλες δυνάμεις σε αδυναμία και μπορείτε να προασπιστείτε καλύτερα τα επαγγελματικά και οικονομικά σας συμφέροντα. Αισθηματικά φανείτε δημιουργικοί στην εκδήλωση των προθέσεων και συναισθημάτων σας.Tip Οργανωθείτε καλύτερα, διακρίνετε τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας και προετοιμάστε την επόμενη κίνηση ή δραστηριότητά σας.

ΤαύροςΣτα πρακτικά θέματα επιβάλλεται υπομονή καθώς η εορταστική περίοδος φέρνει κάποιες καθυστερήσεις και επιβραδύνσεις. Στα προσωπικά και κοινωνικά σας μπορείτε να λειτουργήσετε ελεύθερα, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες αλλά και να διασκεδάσετε. Φροντίστε να απέχετε από διαμάχες, ιδιαίτερα αν αυτές επηρεάζουν το οικονομικό σας συμφέρον. Σε αυτόν τον τομέα κάποιος θα προσπαθήσει να σας παραπλανήσει, λόγω δικών του προσωπικών σκοπιμοτήτων.Tip:Φροντίστε περισσότερο τις ανάγκες σας και να είστε προσεκτικοί με αυτά που μπορούν να σας παρασύρουν σε λάθος εκτιμήσεις και ενέργειες.

ΔίδυμοιΗ περίοδος των Χριστουγέννων δημιουργεί απρόοπτες καταστάσεις στο περιβάλλον σας γι αυτό φροντίστε να είστε προσεκτικοί σε λόγια και ενέργειες. Μην επεμβαίνετε σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν και χαλιναγωγήστε λίγο τον παρορμητισμό σας. Πολλά θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που επιλέγετε να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας αλλά και να προωθήσετε τα συμφέροντά σας. Εκμεταλλευτείτε τα χαρίσματα της προσωπικότητάς σας και απαλλαγείτε από συναναστροφές που σας αγχώνουν και σας κρατούν άδικα σε αναμονή. Tip:Έχετε τον τρόπο να περάσετε τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά αυτήν την εβδομάδα εφαρμόστε ένα εορταστικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων, χωρίς να θίγετε σοβαρά θέματα.

ΚαρκίνοςΈχετε κάνει πολλή δουλειά αλλά δεν είναι οι γιορτές, η κατάλληλη περίοδος για να την παρουσιάσετε ή να διεκδικήσετε το μερίδιο της επιτυχίας σας. Η εορταστική αυτή εβδομάδα φέρνει εκνευρισμό, φροντίστε λοιπόν να διοχετεύσετε την ενεργητικότητά σας σε άλλους τομείς. Μη φοβάστε, τίποτα δεν θα πάει χαμένο. Κοινωνικά η περίοδος παρουσιάζει ενδιαφέρον και καλό θα είναι να αποδεχτείτε τις προτάσεις και προσκλήσεις που θα σας απευθυνθούν, έστω και αν οι διαθέσεις σας δεν ανταποκρίνονται σε αυτές.Tip: Να αφήσετε τον εαυτό σας να απολαύσει τις γιορτές και να μην επηρεάζεστε από καταστάσεις και ανθρώπους που φροντίζουν να σας ανησυχούν.

ΛέωνΟι κρυφές σας σκέψεις και επιθυμίες ας παραμείνουν κρυφές για τις γιορτές και ας φανερωθούν τις γιορτινές νύχτες, όταν οι στιγμές θα είναι κατάλληλες. Παρά τις δηλώσεις για το αντίθετο, το περιβάλλον σας δείχνει να μην κατανοεί τις θέσεις σας και να λειτουργεί επικριτικά για τη στάση σας απέναντί του. Μην περάσετε όμως στο αντίθετο άκρο. Φανείτε διπλωμάτες, υπερασπιστείτε τις απόψεις σας, έστω κι αν κάτι τέτοιο απαιτεί να εξηγήσετε δύο και τρεις φορές το ίδιο πράγμα. Διαλέξτε όμως και ένα δώρο για τον εαυτό σας, ό , τι σας αρέσει και απολαύστε το χωρίς ενδοιασμούς.Tip: Οι διαθέσεις σας επηρεάζονται έντονα από γεγονότα τα οποία ούτε ελέγχετε, ούτε προβλέπετε. Λειτουργήστε με σύνεση και όχι παρορμητικά.

ΠαρθένοςΙδιαίτερα πολυάσχολη εβδομάδα, συνεπώς πρέπει να φροντίσετε για πολλούς και πολλά. Ιεραρχήστε λοιπόν προτεραιότητες, δώστε σαφείς οδηγίες, επιβλέψτε εξελίξεις και τα πράγματα θα λειτουργήσουν με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί και σας καθησυχάζει. Η εορταστική περίοδος σας υποχρεώνει να βαδίσετε σύμφωνα με τα δεδομένα της στιγμής και να αποφύγετε υποσχέσεις που, εκ των πραγμάτων θα είναι δύσκολο να τηρηθούν. Οι πολλές μετακινήσεις δεν σας εξυπηρετούν, φροντίστε λοιπόν να τις αποφύγετε και να απολαύσετε την εορταστική ατμόσφαιρα γύρω σας. Tip Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις αλλά και απέναντι σε εκείνους που θεωρούν ότι έχουν δικαίωμα να επεμβαίνουν κατά το δοκούν στη ζωή σας.

ΖυγόςΠρακτικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Η εορταστική εβδομάδα και η διάθεσή σας να τα προλάβετε όλα, σας επιφυλάσσει πολύ τρέξιμο για όλο το διάστημα. Δημόσιο, τράπεζες και γραφειοκρατία αλλάζουν το πρόγραμμά σας τις εργάσιμες ημέρες και δημιουργούν εστίες έντασης και εκνευρισμού. Βασιστείτε στην νοημοσύνη και διπλωματία σας, προβάλλετε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας και δείξτε αντοχή στις απαιτήσεις της οικογένειας ή της σχέσης σας. Tip: Κρατήστε τους άλλους σε απόσταση ασφαλείας και μην φανερώνετε τις προθέσεις και το πρόγραμμά σας, σε άτομα ακατάλληλα και επιρρεπή σε σχόλια.

ΣκορπιόςΙδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά προβλέπεται η εβδομάδα για εσάς και όχι απαραίτητα με το ταίρι σας. Η εορταστική περίοδος δημιουργεί ρευστές καταστάσεις γύρω σας και πολλοί άνθρωποι δείχνουν να σας έχουν ανάγκη. Ένας καλός λόγος δεν σας κοστίζει τίποτα, ενώ εκτιμάται ιδιαίτερα από εκείνους που έχουν χάσει την αυτοπεποίθησή τους. Ένα μικρό θέμα υγείας συγγενούς ή άλλου ανθρώπου μπορεί να σας απασχολήσει έντονα, αλλά όχι επικίνδυνα. Tip Όλα φαίνεται να σας επηρεάζουν και να σας δημιουργούν ένταση. Φροντίστε την ηρεμία σας και αφήστε κάποια πράγματα στην τύχη τους.

Τοξότης

Με κάποιο τρόπο γίνεστε και πάλι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Προσέξτε όμως, έχουμε Ήλιο στον Αιγόκερω και τα πράγματα πρέπει να ακολουθήσουν την τάξη και όχι την φαντασία ή την επιθυμία. Τα λόγια και οι ενέργειές σας πρέπει να στηρίζουν την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας. Η εορταστική διάθεση επηρεάζει την κρίση αλλά και τη μνήμη σας. Όσοι οδηγείτε ή ασχολείστε με μηχανήματα φροντίστε να είστε προσεκτικοί. Μην ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, γιατί διασπάται η προσοχή σας, αλλάζει η διάθεσή σας και συνεπώς, δημιουργείτε και πάλι εκκρεμότητες.Tip Τα καλέσματα της εποχής σας δίνουν χαρά, φροντίστε λοιπόν να την μοιραστείτε με όσους αγαπάτε και σας ενδιαφέρουν.

ΑιγόκερωςΠαραξενεύεστε που κάποιοι άνθρωποι δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους και δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους. Η εορταστική εβδομάδα φέρνει τον Ήλιο στο ζώδιό σας και επιβάλλει να είστε προνοητικοί και περισσότερο προσεκτικοί σε συνεργασίες, οικονομικές δοσοληψίες και δεσμεύσεις που δεν εξασφαλίζονται γραπτώς. Μια είδηση από αγαπημένο πρόσωπο θα σας χαροποιήσει και θα ενεργοποιήσει την αισιοδοξία σας. Οικονομικά, τα έξοδα είναι μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας. Tip Έχετε περισσότερα πλεονεκτήματα τώρα και θα πρέπει να τα εκμεταλεύτείτε, χωρίς απερισκεψία και χωρίς βιασύνη.

ΥδροχόοςΥπολογίστε τα υπέρ και τα κατά ενός σχεδίου σας, βελτιώστε τις σχέσεις σας στο περιβάλλον στο οποίο κινείστε, ζητήστε βοήθεια από άτομα που εμπιστεύεστε και προχωρήστε σε ό,τι σχεδιάζετε. Η εορταστική εβδομάδα με Αφροδίτη στο ζώδιό σας, πολλαπλασιάζει τις ασχολίες σας. Μη χάνετε πολύτιμο χρόνο ασχολούμενοι με θέματα άνευ σημασίας και ουσίας. Κοινωνικά, επιλέξτε εσείς τις συναναστροφές σας και δημιουργείστε ένα δικό σας, ευχάριστο και γιορτινό περιβάλλον.Tip Μείνετε σταθεροί στις επιδιώξεις σας και φροντίστε να καλλιεργήσετε εποικοδομητικές σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και πελάτες.

ΙχθύεςΤα στάσιμα νερά δεν ήταν ποτέ κατάλληλα για σας. Ιδιαίτερα αυτήν την εορταστική εβδομάδα, αν δεν υπάρχουν ενδιαφέροντα γεγονότα, μπορείτε να τα δημιουργήσετε μόνοι σας και με επιτυχία. Μπορείτε να πλησιάσετε ανθρώπους, να ανιχνεύσετε προθέσεις, να ορίσετε την περιφέρεια των δραστηριοτήτων σας και να κάνετε μια κίνηση καλής θέλησης προς το σύντροφό σας. Θα εκπλαγείτε από το θετικό αντίκτυπο των ενεργειών σας και από το πόσο είχατε παραπλανηθεί από τη στάση του στο παρελθόν.Tip Φροντίστε να είστε συνεπείς και ουσιαστικοί με εκείνους που σας βοήθησαν ή σας συμπαραστάθηκαν στο παρελθόν. Οι καλές πράξεις είναι το διαβατήριο για το μέλλον.

πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments