Ζώδια

Η επιρροή της νέας Σελήνης στον Αιγόκερω και το ζώδιό σου

Η επιρροή της νέας Σελήνης στον Αιγόκερω και το ζώδιό σου
‘‘Μην ξεχνάς ότι ο ατομικός σου χάρτης αποκαλύπτει πολύ περισσότερα στοιχεία για σένα και τις μελλοντικές τάσεις στην ζωή σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου’’.

ΚΡΙΟΣ Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον δέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα φιλοδοξίας, με τις προσδοκίες και την επιτυχία σου, τα επιτεύγματα, την αναγνώριση, τη φήμη και το κύρος. Είναι δείκτης της καριέρας σου και φανερώνει την ταυτότητα σου μέσα στην κοινωνία και την δημόσια εικόνα σου. Έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε τάξη θέματα που σχετίζονται με τα παραπάνω και να οργανώσεις ή να σχεδιάσεις την δράση σου για το επόμενο διάστημα. Μπορεί να μην αισθάνεσαι την έμπνευση ή την ζωντάνια και να θεωρείς ότι ζεις επαναληπτικά και χωρίς νόημα, αλλά τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

ΤΑΥΡΟΣ Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον ένατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, με τα μακρινά ταξίδια ή τις διαδρομές μεγάλης διάρκειας, με την φιλοσοφία της ζωής, την θρησκεία, τα ήθη, και το κοινωνικό δίκαιο.Η περίοδος σου φέρνει φόρτο, όχι μόνο εργασίας αλλά και σε καθημερινότητα, κάτι που μπορεί να σε κουράσει. Όμως αυτό που ξυπνάει μέσα σου είναι δυνατό και δημιουργικό. Έχεις πολλά σχέδια και σκέψεις για να υλοποιήσεις και σφίζεις από ιδέες και επιθυμίες. Είναι η ώρα να αφήσεις την τεμπελιά και την βραδύτητα, να βάλεις αθλητικά παπούτσια και να τρέξεις προς τα όνειρά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον όγδοο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα μετασχηματισμού, αναγέννησης, των κοινών πόρων με τον σύντροφο και με το σεξ. Στα παραπάνω θέματα γίνεται ένα καινούργιο ξεκίνημα, αν και ακόμη ο σύντροφος μπορεί να έχει το πάνω χέρι ή να θέτει εμπόδια, καθυστερήσεις και περιορισμούς. Είναι κατάλληλη περίοδος για να εστιάσεις σε δημιουργικά σχέδια, ακόμη και αν σου φαίνονται περίεργα ή πως δεν έχουν πιθανότητες πραγματοποίησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον έβδομο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συνεργασιών και συνεταιρισμών, με τις επιχειρήσεις και τους φανερούς εχθρούς, με τις γραπτές ή προφορικές δεσμεύσεις, τις νομικές υποθέσεις, τις μηνύσεις και τους αντιπάλους. Αυτή την περίοδο αρχίζει μια σειρά από νέες εξελίξεις που ανανεώνουν και μεταμορφώνουν την σχέση σου με τον σύντροφο ή με τον συνεργάτη σου. Μην κλείσεις συμφωνίες ακόμη οριστικές, αλλά εξέτασε με σοβαρότητα καινούργιες προτάσεις ή σε προσωπικό επίπεδο νέες γνωριμίες. Κατάλληλη περίοδος να δώσεις προσοχή στην υγεία σου και να ενισχύσεις τις αντοχές και την ανθεκτικότητά σου.

ΛΕΩΝ Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον έκτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα καθημερινότητας, με τις συνθήκες, την προσέγγιση και την συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο και τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους και τους εργοδότες σου. Επίσης, ο οίκος σχετίζεται με τα θέματα της υγείας σου. Η περίοδος τονίζει ότι χρειάζεται να δώσεις προσοχή στα παραπάνω θέματα καθώς μπορεί να έχεις φτάσει σε κάποιο σημείο υπερβολικής κούρασης ή εξάντλησης. Επίσης είναι κατάλληλο διάστημα να θέσεις όρια και να ασκήσεις έλεγχο στις επιθυμίες σου και στα παιδιά σου, αν έχεις. Οι επικοινωνίες και οι ειδήσεις που θα έχεις αυτό το διάστημα μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες, αλλά μην προχωρήσεις σε συμπεράσματα, αν πρώτα δεν έχεις διασταυρώσει τις πηγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον πέμπτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα δημιουργικότητας, ψυχαγωγίας, με τις ερωτικές σχέσεις, την διασκέδαση, το ρίσκο και την χαρούμενη πλευρά της ζωής. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να μπορέσεις να ασχοληθείς με την αισθηματική σου ζωή και να γευτείς αυτά που επιθυμείς ή που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Ανανέωση, με πρακτικό τρόπο για την σχέση σου μέσα από ευχάριστες και ζωντανές συζητήσεις και εμπειρίες ή μια νέα γνωριμία για εσένα που είσαι χωρίς σχέση, αλλά σε ενδιαφέρει να ξεκινήσεις κάτι.

ΖΥΓΟΣ Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον τέταρτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συναισθηματικής ασφάλειας, προσκόλλησης, ενστίκτου και ιδιωτικής ζωής. Η περίοδος εγκαινιάζει έναν κύκλο εξελίξεων που αφορούν στο σπίτι σου και σε θέματα της οικογένειας σου. Είναι διάστημα που γίνονται κάποια ξεκαθαρίσματα και αυτά είναι η αρχή ώστε να μπει μια καλύτερη βάση και να μοιραστούν πιο σωστά οι ρόλοι. Θέματα ακίνητης περιουσίας θα σε απασχολήσουν και ευνοούνται κινήσεις αγοραπωλησίας. Μην υπογράψεις βέβαια ακόμη γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον τρίτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα αντίληψης, σκέψης και επικοινωνίας και δείχνει το τρόπο που επικοινωνείς και έρχεσαι σε επαφή και διάλογο με το άμεσο περιβάλλον σου. Η περίοδος σε κάνει να βλέπεις τους ανθρώπους πιο ψυχρά και υπολογιστικά και να προσπαθείς να διακρίνεις ποιος και σε τι σου είναι χρήσιμος. Γειώνεσαι και κινείσαι πρακτικά και ρεαλιστικά, με αποτέλεσμα να μπορέσεις μέσα σε αυτόν τον σεληνιακό κύκλο να υλοποιήσεις μικρά σου σχέδια και όνειρα και να ξεκαθαρίσεις σχέσεις που δεν σε ωφελούν πλέον.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον δεύτερο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο, με τις αξίες, την αυτοεκτίμηση του, τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Η περίοδος σε φέρνει αντιμέτωπο με την ανάγκη σου να εδραιώσεις καταστάσεις και να αισθανθείς ότι υπάρχει η ασφάλεια που χρειάζεσαι και ότι θα συνεχίσει να υπάρχει και στο μέλλον. Θέλεις αυτή την φορά να φυτέψεις κάτι που θα βγάλει καρπούς και θα παραμείνει. Ο Κρόνος από το ζώδιό σου σε έχει βοηθήσει σίγουρα να ωριμάσεις και να αλλάξεις το ανάλαφρο σκεπτικό σου και τώρα σου δίνει τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι για να επενδύσεις σε κάτι αξιόλογο ή να κάνεις μια σοβαρή δέσμευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον πρώτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα προσωπικότητας, εμφάνισης και σώματος. Είναι μια σημαντική νέα Σελήνη αυτή για σένα και σε βοηθά να αλλάξεις σταδιακά και με τον δικό σου ρυθμό βέβαια ό,τι δεν σε βοηθά πλέον να εξελιχθείς και να ικανοποιηθείς. Η περίοδος σε φέρνει αντιμέτωπο με κάποιες παρανοήσεις που θα οδηγήσουν όμως σε ξεκαθαρίσματα εντός του σεληνιακού μήνα και τα οποία κυρίως σχετίζονται με την οικογένεια ή με την καριέρα σου. Όπως και να έχει η περίοδος ουσιαστικά σε βοηθά να ανανεωθείς και να επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον δωδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα φαντασίας, με τις ψυχικές σου ικανότητες, την πνευματικότητά σου και το υποσυνείδητο. Έχει στενή σύνδεση με οτιδήποτε είναι κρυφό, τα μυστικά, το παρασκήνιο και τους κρυφούς σου εχθρούς. Η περίοδος σε βάζει σε διαδικασία ενδοσκόπησης και περισυλλογής με στόχο και να βρεις τον εαυτό σου, αλλά και να μπορέσεις να προετοιμάσεις με ησυχία και συγκέντρωση τα σχέδιά σου για το άμεσο μέλλον. Ψυχολογικά μπορεί να βαρύνεις λίγο, αλλά δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα, αν σκεφτείς πως αυτό που χρειάζεσαι στην παρούσα φάση δεν είναι τόσο ανέφικτο όσο νομίζεις.

ΙΧΘΥΕΣ Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συλλογικής δραστηριότητας στο ευρύτερο πλαίσιο της κοινωνίας και την ένταξη σου σε ομάδες με ανθρώπους, που φέρουν παρόμοιες ιδέες και αντιλήψεις. Επίσης, ο οίκος αυτός μιλάει για τους φίλους σου και τις σχέσεις που έχεις με αυτούς. Η περίοδος σε κάνει να θέλεις να αρχίσει κάτι καινούργιο στην ζωή σου και αναζητάς το επόμενο ενδιαφέρον για να αφιερωθείς. Δεν θέλεις απλά μια αλλαγή, θέλεις κάτι που να σε απορροφήσει αλλά να υπάρχει και πρακτικό αποτέλεσμα και όφελος μέσα από αυτό. Εμπόδια και περιορισμοί στην καριέρα σου μπορεί να σε ρίχνουν, να σε εκνευρίζουν και να σε κουράζουν, αλλά η δύναμη αυτής της νέας Σελήνης μπορεί να σε κάνει να υπομείνεις τα πάντα, εφόσον βέβαια αυτό που γίνεται έχει πρακτικό και ουσιαστικό αποτέλεσμα.

www.astropedia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments