Oι προβλέψεις εβδομάδας 26/12 ως 1/1/2017, με ένα τραγούδι για κάθε ζώδιο | Pagenews.gr
Pagenews Team 27 Δεκεμβρίου 2016, 14:07

​Η εβδομάδα-μεταίχμιο ανάμεσα στο 2016 και το 2017 είναι εδώ, γεμάτη γεγονότα, εξελίξεις, χαρούμενο γιορτινό κλίμα αλλά και αλλαγές! Οι πλανήτες σκοπεύουν να μας χαρίσουν δυνατές συγκινήσεις και ευχάριστα ξαφνιάσματα, ενώ η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 29 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Αιγόκερου έρχεται για να μας κάνει να δομήσουμε τη ζωή μας πάνω σε σταθερές βάσεις!

Προβλέψεις εβδομάδας 26 Δεκεμβρίου 2016 ως 1 Ιανουαρίου 2017 με ένα τραγούδι
Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Ώρα να γυρίσεις σελίδα…

Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 29 του μήνα στο 1ο δεκαήμερο του Αιγόκερου. Το νέο αυτό φεγγάρι το οποίο και θα μας επηρεάζει για 28 ολόκληρες μέρες, μας βοηθά να συγκροτήσουμε τη ζωή μας πάνω σε γερά θεμέλια, αλλάζοντας στόχους και κυνηγώντας όνειρα, τα οποία και θα θελήσουμε να κάνουμε πραγματικότητα. Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί,Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, θα κάνουν σπουδαίες αλλαγές στη ζωή τους!
Δίας αντίθεση με Ουρανό: Ο τολμών νικά!

Στις 26 Δεκεμβρίου κορυφώνεται μία σημαντική όψη, η οποία θα μας απασχολήσει και κατά την διάρκεια του 2017 και η επιρροή της είναι σημαντική και αρκετά έντονη! Ο ευεργέτης Δίας από το ζώδιο του Ζυγού θα βρεθεί σε αντίθεση με τον επαναστάτη Ουρανό, φέρνοντας σπουδαίες αλλαγές στη δομή των σχέσεων! Πολλοί θα θελήσουν την ανεξαρτησία τους, άλλοι θα έχουν μία ξαφνική γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή τους, ενώ το περίεργο, το αλλόκοτο και το απρόβλεπτο, θα είναι τα στοιχεία που θα κυριαρχήσουν ιδιαίτερα στον τομέα των αισθηματικών. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν από αυτή την όψη είναι η εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Όλα τα ζώδια όμως θα τολμήσουν αυτό τον καιρό αλλαγές σε κάποιον τομέα της ζωής τους.
Ο Ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω και τα τρυφερά μηνύματα από το παρελθόν.

Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτή την εβδομάδα σχηματίζει και σημαντικές όψεις με τον Ποσειδώνα αλλά και τον Άρη! Στις 27 του μήνα το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα, φέρνει εκφραστικότητα, συγχώρεση, συναίσθημα και επικοινωνίες που θα αγγίξουν μία ευαίσθητη χορδή στην καρδιά αρκετών ανθρώπων. Λίγες μέρες αργότερα, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρημας παρακινεί να πάρουμε αποφάσεις, που ως τώρα αναβάλαμε! Τα ζώδια της Γης (Ταύροι,Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του 1ουδεκαημέρου, δέχονται τη μεγαλύτερη επιρροή από αυτές τις όψεις.
Κυνήγησε τα όνειρά σου και… δε θα χάσεις!

Φυσικά, αυτή την εβδομάδα παρατηρούμε ότι ο Ήλιος που έχει περάσει στο ζώδιο τουΑιγόκερου, βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (στις 27/12) και σε εξάγωνο με τον Άρη από τους Ιχθύες (στις 31/12). Οι τελευταίες μέρες της χρονιάς λοιπόν, μας ωθούν να κυνηγήσουμε τους στόχους και τα όνειρά μας, βοηθώντας όμως και τους ανθρώπους γύρω μας να νιώσουν καλύτερα! Για μία ακόμα φορά οι ευνοημένοι θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι,Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου.
Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Δεν ξέρω τι να κάνω…

Την Πρωτοχρονιά, ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, μία όψη όχι και τόσο ευχάριστη, γιατί προκαλεί μπέρδεμα, σύγχυση, αλλά και αναβλητικότητα. Σημαντικό είναι να μην αφήσουμε αυτή την ημέρα το συναίσθημα να μας ωθήσει σε κινήσεις και αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσουμε! Τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν αρκετά τις κινήσεις τους αυτή την ημέρα είναι οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου!
Ο Ουρανός θα φέρει περίοδο αλλαγών…

Ένα σημαντικό γεγονός της εβδομάδας είναι ότι ο Ουρανός επανέρχεται σε ορθή φορά στις 29/12. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι εξελίξεις γύρω μας θα είναι πιο γρήγορες, ανατρεπτικές και επαναστατικές… Οι αλλαγές θα προκαλούν έκπληξη, ενώ τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού του 3ου δεκαημέρου (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που βρισκόντουσαν σε μία φάση αναμονής, αυτή την εποχή θα δεχθούν πλέον σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους!

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι
Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά των ζωδίων για την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς, 26 Δεκεμβρίου 2016 ως 1 Ιανουαρίου 2017; Άκουσε το ερωτικό σου τραγούδι για τη νέα εβδομάδα μαζί με την αισθηματική σου πρόβλεψη! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

ΚΡΙΟΣ
«Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθει- Μανώλης Φάμελος»
Με μία Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, αλλά και με τον Ουρανό να επιστρέφει σε ορθή φορά, είσαι σε φάση να κυνηγήσεις πολύ γρήγορα τους στόχους που έχεις θέσει για τη νέα χρονιά! Μπορεί το κλίμα γύρω σου να είναι μπερδεμένο ή οι ευαισθησίες σου να βγαίνουν στην επιφάνεια, όμως οι πρώτες μέρες του χρόνου θα σε βρουν με την δύναμη να αλλάξεις τη ζωή σου!
«Ό,τι ζήσαμε πια είναι σχήμα κλειστό, ό,τι χτίζουμε σκορπάει στον άνεμο. Μα άσε ένα φως ανοιχτό, η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθει. Τα μαλλιά σου όπως λύνεις, μωρό μου μπορεί και το αίνιγμα του κόσμου να λυθεί, ένα αόρατο χέρι μας οδηγεί, η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθει…»

ΤΑΥΡΟΣ
«Γύρνα πίσω στη θέση σου – Γιώργος Μαζωνάκης»
Η χρονιά φεύγει και αισθάνεσαι πλέον ότι οι επιθυμίες σου σε παρακινούν να κάνεις αλλαγές, να συγχωρήσεις, να υποχωρήσεις ή ακόμα και να συμβιβαστείς. Ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω θα σου φέρει αυτή την εβδομάδα μηνύματα και ειδήσεις από άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος! Μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή ή ακόμα και η πραγματοποίηση μίας ερωτικής επιθυμίας από το παρελθόν.
«Δε θέλω άλλο στόμα να πάω να φιλήσω, δε θέλω άλλο σώμα στα χεριά μου ζεστό, δε θέλω άλλο ψέμα για πάντα ν’ αγαπήσω, ας κάνω μόνο λάθη και τίποτα σωστό. Έλα πίσω στη θέση σου, γύρνα πίσω σε μένα, δεν αντέχω στη σκέψη σου, δεν αντέχω κανένα.»

ΔΙΔΥΜΟΣ
«Η μπαλάντα των Χριστουγέννων – Νότης Σφακιανάκης»
Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος και αυτή την εβδομάδα-μεταίχμιο για μία νέα χρονιά, είσαι κάπως μπερδεμένος για το τι θέλεις να κάνεις ή για το τι είναι το σωστό για σένα. Συνάμα, είναι και η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα που σε μπλοκάρει και δε σου επιτρέπει να δεις και πολύ σοβαρά για την ώρα το μέλλον μίας σχέσης! Το κοινωνικό σου περιβάλλον ωστόσο, θα σε βοηθήσει αυτές τις μέρες να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά.
«Να ‘ξερες πόσο μου λείπεις, μες στα φώτα λιώνω, τα Χριστούγεννα δεν είναι για παιδάκια μόνο! Το αχ για μέρες πέταγε και έφτασε σε μένα και μου ‘φερε το γράμμα σου δυο φύλλα μουσκεμένα. Με δάκρυα και χρυσόσκονη με λύπη και με πόνο, μου γράφεις ότι αγαπάς εμένανε και μόνο. Να ‘ξερες πόσο μου λείπεις μες στα φώτα λιώνω, τα Χριστούγεννα δεν είναι για παιδάκια μόνο!»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Ποτέ δεν έφυγες –Αγγελική Ηλιάδη»
Μία Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω δηλώνει ότι έφτασε η ώρα για ένα νέο ξεκίνημα στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Ίσως τώρα πάρεις αποφάσεις για την πορεία ενός δεσμού ή ακόμα και να έχεις μία επανασύνδεση με άτομο του χτες… Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής κινείται ανάδρομος στον Αιγόκερο, στον τομέα των σχέσεών σου, και πολλά από όσα συμβαίνουν τώρα, σχετίζονται άμεσα με το παρελθόν σου!
«Ποτέ δεν έφυγες απ’ τη ζωή μου, απ’ την καρδιά μου, απ’ το κορμί μου. Ποτέ δεν έφυγες απ’ τα όνειρά μου. Εσύ ήσουν πάντα η φωτιά μου. Γύρνα και σβήσ’ τα όλα. Εσύ είσαι παν απ’ όλα! Για ένα πείσμα δε χαλάει μια αγάπη και ποιος δεν κάνει, καρδιά μου, λάθη;»

ΛΕΩΝ
«Γιορτάζω – Θάνος Καλλίρης»
Έφτασε η στιγμή να αλλάξεις σκέψεις, απόψεις, στόχους, αλλά και επιθυμίες… Η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό φέρνει αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεσαι και εκφράζεσαι, ενώ μία νέα γνωριμία μπορεί τώρα να φέρει μία σπουδαία αλλαγή στη ζωή σου! Σημαντικό εξίσου είναι το γεγονός ότι ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή φορά και εσύ τώρα κάνεις σχέδια μεγαλόπνοα!
«Κυλάει η ζωή σαν το νερό φεύγει και βάσανα ένα σωρό έχει τις πίκρες έχω βαρεθεί τόσο θέλω κι εγώ λίγη χαρά να νιώσω, τόσο καιρό περιμένω να ‘ρθει η στιγμή που θέλω. Γιορτάζω, γιορτάζω, μ’ ακούτε που το φωνάζω, θα διασκεδάζω ως το πρωί. Γιορτάζω, γιορτάζω, τις έννοιες στην άκρη βάζω, θα διασκεδάζω ως το πρωί!»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Άλλη μία ευκαιρία – Παντελής Παντελίδης»
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μιλά για ερωτική ανανέωση, την οποία και δέχεσαι αυτή την περίοδο, φίλε μου Παρθένε… Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω και οι όψεις που θα σχηματίσει με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, δηλώνουν ότι ένα σχέδιο ή μία επιθυμία του χτες, που θεωρούσες ότι δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα, βρίσκεται σε φάση σημαντικών εξελίξεων…
«Άλλη μια ευκαιρία, δώστε λίγη αγάπη στον φτωχό, καλέ κυρία, πάω να σ’ αγκαλιάσω και τραβιέσαι, θέλεις και τα κάνεις ή χαλιέσαι; Άλλη μια ευκαιρία, δώστε λίγη αγάπη στον φτωχό, καλέ κυρία, νιώθω απ’ τη ματιά σου πως αγχώθηκες, νιώθω απ’ τον σφυγμό σου σ’ άλλον δόθηκες…»

ΖΥΓΟΣ
Ηλιόπετρα –Σωκράτης Μάλαμας
Με μία αντίθεση Δία-Ουρανού κυνηγάς την τύχη σου και γίνεσαι αρκετά πιο τολμηρός, κάνοντας αλλαγές… Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω δηλώνει ότι αυτή την εποχή αλλάζει η προσωπική σου κατάσταση ή ακόμα παίρνεις και την απόφαση να δεσμευτείς πιο σοβαρά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
«Πλάι μου βαδίζεις σαν δέντρο σκιερό κάτω από έναν ήλιο δίχως ηλικία τα μάτια σου είναι κρήνες ονείρου όπου παν συχνά και ξεδιψάν τα άγρια θηρία. Αλλάζει ο κόσμος όταν φιλιούνται δυο, μεταμορφώνεται, όλα αγιάζουν, ο σκλάβος βγάζει στους ώμους του φτερά, παύεις να είσαι ένας ακόμα ίσκιος.»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Καινούργια αρχή – Έλλη Κοκκίνου»
Η περίοδος της Πρωτοχρονιάς σε βρίσκει με κέφι, ερωτισμό και με την επιθυμία να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, ακόμα και αυτά που δεν τολμούσες ως τώρα να ομολογήσεις! Θα περάσεις καλά αυτή την εβδομάδα, θα έχεις ερωτικές συναντήσεις που θα απολαύσεις… Ωστόσο, δεν είναι η ιδανική περίοδος για να νιώσεις σιγουριά στα ερωτικά!
«Καινούρια αρχή με σένα μαζί, μου δίνεις φτερά, πετάω ξανά. Καινούρια ζωή με σένα μαζί, σου οφείλω πολλά, υπάρχω ξανά. Πάνω που είχα πει πως όλα έχουν τελειώσει και δεν είχα τίποτα να ελπίζω πια κι ό,τι ένιωθα το είχα ξανανιώσει, πάνω εκεί ήρθες κι όλα αλλάξαν ξαφνικά.»

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Με συμπληρώνεις – Χρήστος Χολίδης»
Ο έρωτας εισβάλει απρόσμενα στη ζωή σου, φέρνοντας αλλαγές που δεν πίστευες και δεν περίμενες ποτέ… Σε αυτό συμβάλει η αντίθεση Δία-Ουρανού! Σημαντικό είναι ότι αυτές τις μέρες αναρωτιέσαι, διχάζεσαι αλλά τελικά αποφασίζεις τι είναι σημαντικό για σένα και τι ακριβώς θέλεις για την πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας.
«Το άλλο μισό είναι κάτι σαν ένα χαμένο κομμάτι το ψάχνουνε όλοι, μα το βρήκα μόνο εγώ. Η τρέλα που ζω είναι εκείνη που ανάβει τη φλόγα όταν σβήνει, εδώ είμαι και αντέχω δυνατά να σ’ αγαπώ.»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Τι θα κάνω με σένα – Νίκος Οικονομόπουλος»
Μία Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, δηλώνει ότι φεύγοντας το 2016 πρέπει επιτέλους και εσύ να γυρίσεις σελίδα και να κάνεις μία νέα αρχή, άσχετα αν πίστευες ότι τα πράγματα θα πάνε διαφορετικά… Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου, σου επιβάλει να κάνεις ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν σου και να δεις τις καταστάσεις διαφορετικά!
«Τι θα κάνω με σένα τι θα γίνει με μας, δεν υπάρχω για σένα και ξαφνικά μ’ αγαπάς. Τι θα κάνω με σένα που με ταλαιπωρείς, με ζητάς παθιασμένα και να φεύγεις μπορείς. Θα σου κάνω ό,τι κάνεις και θα δεις, θα τρελαθείς!»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Έτσι ξαφνικά – Αντώνης Ρέμος»
Ο κυβερνήτης σου ο Ουρανός βρίσκεται σε αντίθεση με τον Δία και ναι, υπάρχουν αιφνιδιασμοί που τους χαίρεσαι και τους απολαμβάνεις. Παράλληλα, αυτή την εβδομάδα τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σού αποκαλύπτουν κάποια μυστικά του παρελθόν τα οποία και σου δίνουν απαντήσεις!
«Έτσι ξαφνικά σε είδα απέναντί μου, έτσι ξαφνικά μπήκες στη ζωή μου, έτσι ξαφνικά στάθηκες στην πόρτα, είπα βιαστικά αχ! μείνε λίγο ακόμα… Έρωτας το βλέπω είσαι, πυροτέχνημα που ήρθε κι έσκασε στα μάτια μου μπροστά, χίλιους όρκους πήρα πίσω και τολμώ να σ’ αγαπήσω, τα `χασα που ήρθε ξαφνικά.»

ΙΧΘΕΙΣ
«Είσαι παιδί μου πειρασμός – Βλάσης Μπονάτσος / Αλέξια»
Κυνηγώντας επιθυμίες καρδιάς υποδέχεσαι τη νέα χρονιά, με τον Άρη να κινείται στο ζώδιό σου σε θετικές όψεις με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο… Ίσως τώρα πρέπει να κινηθείς πιο αποφασιστικά για να ικανοποιήσεις μία μεγάλη ερωτική επιθυμία του παρελθόντος! Εξάλλου, ευνοείσαι…
«Είσαι παιδί μου πειρασμός, σεισμός, άι άι άι άι άι, στόμα, χαμόγελο, κορμί, γραμμή, άι άι άι άι άι, όταν στην πίστα σε κρατώ, πετώ, άι άι άι άι άι, λες και έχω βγάλει απ’ την χαρά φτερά, άι άι άι άι άι. Πω, πω, πω, πω, μέσ’ στου τσα-τσα το σκοπό, θα σου το πω πόσο τρελά σ’ αγαπώ!»

Πηγή: boro.gr

TAGS: