Ζώδια

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις αστρολογικές όψεις του Ήλιου

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις αστρολογικές όψεις του Ήλιου
​Το καλό κλίμα της εβδομάδας λειτουργεί με έναν άκρως ανανεωτικό τρόπο, ο οποίος εκφράζεται αρχικά στις διαθέσεις, μια και το γιορτινό κλίμα των ημερών βρίσκει την υποστήριξη που χρειάζεται από το πλανητικό σκηνικό! Για σήμερα, αλλά και αύριο, οι αστρολογικές όψεις που σχηματίζονται, υποστηρίζουν την όποια κίνηση ή σκέψη μπορεί να έχουμε κατά νου να […]

​Το καλό κλίμα της εβδομάδας λειτουργεί με έναν άκρως ανανεωτικό τρόπο, ο οποίος εκφράζεται αρχικά στις διαθέσεις, μια και το γιορτινό κλίμα των ημερών βρίσκει την υποστήριξη που χρειάζεται από το πλανητικό σκηνικό! Για σήμερα, αλλά και αύριο, οι αστρολογικές όψεις που σχηματίζονται, υποστηρίζουν την όποια κίνηση ή σκέψη μπορεί να έχουμε κατά νου να εκφράσουμε. Και αρχικά είναι ο Ήλιος που τόσο σήμερα όσο και αύριο, ενώνεται με δύο πλανήτες, τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή, φωτίζοντας κυρίως τα θέματα έκφρασης και επικοινωνίας.

Ήλιος σε εξάγωνο με Άρη και σύνοδο με Ερμή την Τρίτη, 27/12/2016

Σήμερα η όψη εξαγώνου του Ήλιου με τον Άρη προσδίδει μια ιδιαίτερη ενεργητικότητα στην καθημερινότητα και στις κινήσεις μας, έτσι που μπορεί να υποστηρίξει κάθε πρωτοβουλία ή συνεργασία που απαιτεί δράση και μαχητικότητα. Κάθε δημιουργικό εγχείρημα ή ιδέα μπορεί να βρει πρόσφορο έδαφος να ανθίσει. Οτιδήποτε σχετίζεται με επιχειρηματική δράση, τις ημέρες αυτές μπορεί να εξελιχθεί, αρκεί να έχει καλή υποστήριξη και οργάνωση. Ωστόσο, είναι σημαντικό τις ημέρες αυτές να μην αναλαμβάνουμε δράση αν δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο να υποστηρίξουμε, γιατί η όποια προσπάθεια μπορει να πέσει στο κενό.

Στο όλο κλίμα της σημερινής ημέρας συνηγορεί και η επόμενη όψη του Ήλιου, η σύνοδος με τον ανάδρομο Ερμή, που κορυφώνεται αύριο, η επίδρασή της ωστόσο είναι ήδη ενεργή από σήμερα.

Οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία μπορεί να δώσει ιδιαιτέρως σημαντικές εξελίξεις τις ημέρες που διανύουμε. Θέματα του παρελθόντος επανέρχονται προς επανεξέταση και τώρα έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε σε μια νέα βάση σχέδια, ανοίγματα και ιδέες, που δεν καταφέραμε να εξελίξουμε την προηγουμένη περίοδο, προκειμένου να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις.

Εκείνο που χρειάζεται να προσέξουμε ωστόσο, είναι μια τάση απολυτότητας ή ισχυρογνωμοσύνης, που φυσικά μπορει να επηρεάσει το αποτέλεσμα που επιδιώκουμε. Όσο πιο άκαμπτες θέσεις παίρνουμε, τόσο πιο δύσκολα μπορούμε να επικοινωνήσουμε.

Και βέβαια, τις ημέρες αυτές έχουν την τιμητική τους και οι σχέσεις μας, μια και τώρα, οι… πρώην που δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους στις ζωές μας, είναι πολύ πιθανό να επανεμφανιστούν, αναζητώντας μια επόμενη ευκαιρία.

Μην αναρωτηθείς, μην το σκέπτεσαι… Αν υπάρχει κάτι που θέλεις να μοιραστείς και σε βασανίζει μέσα σου, ή ακόμα αν θέλεις να ζητήσεις μια συγνώμη, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή… Όμως να θυμάσαι πως είναι στο χέρι σου το αποτέλεσμα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις αστρολογικές όψεις του Ήλιου

Και κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους καιΙχθύες του πρώτου δεκαημέρου, οι ημέρες αυτές έχουν ίσως και κάποιες ευκαιρίες, που σε φέρνουν πιο κοντά σε οτιδήποτε επιδιώκεις, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Σκέψου λοιπόν και στόχευσε, ό,τι και αν έχεις στο μυαλό σου. Ίσως καταφέρεις πολλά περισσότερα από όσα περίμενες!

Ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Παράλληλα, σήμερα το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα θα δώσει μια άλλη διάσταση στη σημερινή ημέρα, πιο συναισθηματική και κυρίως πιο πνευματική! Η φαντασία έχει την τιμητική της και είναι αυτή που κυριαρχεί, δίνοντας σε πολλές περιπτώσεις ένα πιο ονειρικό χρώμα στην ατμόσφαιρα… Συναισθήματα συμπόνιας, φροντίδας, συμπαράστασης, είναι αυτά που ομορφαίνουν τις σχέσεις αλλά κυρίως τις ψυχές, που εναρμονίζονται με το κλίμα των ημέρων και αναζητούν περισσότερη συναισθηματική επαφή με τους άλλους!

Παράλληλα, οι ημέρες είναι κατάλληλες για προσευχή, διαλογισμό και ενασχόληση με πιο πνευματικά ζητήματα. Θαυμάσιες ημέρες και για όσους ασχολούνται με την τέχνη, το γράψιμο, την επικοινωνία γενικότερα, μια και τώρα η ‘‘έμπνευση’’ μπορει να τους δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα!

Συνοψίζοντας, οι ημέρες έχουν έντονα επικοινωνιακή χροιά! Ας αξιοποιήσουμε το… ‘‘εργαλείο’’ της επικοινωνίας, για να δημιουργήσουμε όμορφες εξελίξεις σε ό,τι επιθυμούμε και επιδιώκουμε!

Πηγή: boro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments