Ζώδια

Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για την Τετάρτη

Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για την Τετάρτη
Τι σου δείχνει η τράπουλα για τις 28 Δεκεμβρίου.

Κριός: Η Σελήνη ΑντεστραμμένηΣας διέπει το άγχος. Εσείς και το ταίρι σας δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε, κι αυτή η διαταραχή επηρεάζει τη σχέση σας. Οι συζητήσεις έχουν μια χροιά υποψίας και δυσπιστίας, κι ίσως παλεύετε με κάποια σύννεφα εξαπάτησης και αμφιβολίας. Η αλήθεια όμως θα θριαμβεύσει. Επίσης ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα στο σπίτι ή με τα παιδιά σας.

Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως κάποιος προσπαθεί να σας εξαπατήσει. Προφυλάξτε τη σεξουαλική σας υγεία, δεν αποκλείεται μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Απομακρυνθείτε από άτομα που προκαλούν αχρείαστα δράματα, και προσέξτε τα λόγια σας γιατί κάποιοι είναι υπερβολικά εύθικτοι.

Ταύρος: Ο ΑυτοκράτοραςΗ ωριμότητα θα διέπει τώρα τη σχέση σας, με το ταίρι σας θα θέλετε να την θέσετε σε πιο σταθερά θεμέλια. Θα θελήσετε να κόψετε και μια κακιά συνήθεια για το καλό της σχέσης.Οι αδέσμευτοι νιώθουν πλέον ώριμοι για μια σχέση ενηλίκων. Ίσως να ζευγαρώσετε με ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία, που θα προσφέρει αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας. Έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για άτομα που συμπεριφέρονται ασύδοτα.

Δίδυμοι: Η ΑρχιέρειαΗ συμβουλή για σήμερα είναι να ακούσετε το ένστικτό σας. Η εσωτερική σας σοφία και όχι οι συμβουλές των φίλων, θα σας φτάσουν στη ρομαντική ολοκλήρωση. Να δίνετε σημασία στα όνειρά σας, ίσως περιέχουν μηνύματα που θα σας καθοδηγήσουν. Βιώνετε μια περίοδο απόσυρσης στη «φωλιά» σας. Τα ζευγάρια θα προτιμούν να περάσουν χρόνο μόνοι.Οι αδέσμευτοι πρέπει να φροντίζουν και να περιποιούνται τον εαυτό τους. Αν η ερωτική σας ζωή χωλαίνει, οργανώστε την κρεβατοκάμαρά σας. Η ακαταστασία εμποδίζει το ρομάντζο να εισέλθει! Μετατρέψτε το δωμάτιο σε ένα ζεστό ερωτικό καταφύγιο. Μην μιλάτε απαιτητικά ή ψυχρά, η θέρμη στη χροιά σας θα σας κάνει πιο σαγηνευτικούς.

Καρκίνος: Η Εγκράτεια ΑντεστραμμένηΣπαταλάτε το χρόνο σας σε αλληλοκατηγορίες με το ταίρι σας, αντί να αναζητάτε λύση στις διαφωνίες σας. Ξεφύγετε από την προσκόλληση στα οικεία και ασφαλή. Υπάρχει ακόμη λίγος χρόνος να επουλώσετε ή να σώσετε τη σχέση σας, με δεδομένο όμως ότι είτε θα ωριμάσει ή θα πεθάνει… Διευρύνετε τις οπτικές σας και δοκιμάστε καινούργιες επιλογές.

Οι αδέσμευτοι έχουν βαλτώσει στην προσωπική τους ζωή. Ίσως επαναλαμβάνετε ηττοπαθείς συμπεριφορές στην αναζήτηση της αγάπης. Τολμήστε να προσεγγίσετε άτομα που διαφέρουν από τα ως τώρα ζητούμενά σας.

Λέων: Ο ΜάγοςΘα σας προσφερθούν αυτή την περίοδο εξαιρετικές ευκαιρίες για να κάνετε δημιουργικές αλλαγές στη ζωή σας. Μην μένετε άπραγοι, αξιοποιήστε συνετά τις γνώσεις, τα ταλέντα και τα εργαλεία που διαθέτετε. Οι αποφασιστικές κινήσεις θα σας αποφέρουν πλούσια οφέλη, κατευθύνετε λόγια και πράξεις προς την κατεύθυνση των στόχων σας. Θα δείτε να περνάει η προσωπική σας ζωή σε πιο αίσια επίπεδα.Οι αδέσμευτοι διέπονται από αυτοπεποίθηση και ικανότητα να έλξουν κοντά τους το ταίρι που λαχταρούν. Αν έχετε περισσότερα ταίρια, η συμβουλή είναι να εστιάσετε πλέον μόνο σε ένα.

Παρθένος: Ο Αυτοκράτορας ΑντεστραμμένοςΥπάρχει μια ανισορροπία που αφορά την εξουσία και το καθήκον. Νιώθετε ότι η σχέση σας έχει καταστεί χαοτική, γιατί κανείς από τους δύο δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Ίσως πάλι ο ένας από τους δύο να θέλει να κυριαρχεί. Οι κανόνες της σχέσης χρειάζονται αναθεώρηση και αναβάθμιση. Ίσως και η σεξουαλική σας ζωή να είναι σχεδόν ανύπαρκτη.Η έλλειψη ισορροπίας και ισότητας θα επιφέρει συγκρούσεις, ίσως και τον χωρισμό. Αναρωτηθείτε αν έχετε καταπιέσει τα συναισθήματα και τον σεξουαλισμό σας. Έχετε υψώσει ασυναίσθητα ένα τείχος άρνησης σε κάποιες πτυχές της ζωής σας.

Ζυγός: Ο ΘάνατοςΜην αντιδράτε με φόβο, αυτή είναι μια θετική κάρτα για τα ταρώ γιατί δηλώνει το απαραίτητο πρώτο βήμα για μια μεταμόρφωση. Μπορεί να μεταμορφωθεί η σχέση σας, αλλάζοντας ρόλους εντός ή εκτός σπιτιού. Ίσως να πεθαίνουν οι ψευδαισθήσεις για τη σχέση και να τα βλέπετε όλα στη ρεαλιστική τους μορφή. Δεν αποκλείεται να χωρίσετε και έτσι να ανοίξει η πόρτα για να βρείτε το καρμικό σας ταίρι. Ίσως πρέπει πλέον να κόψετε κάποιες κακές συνήθειες που πληγώνουν τη σχέση σας. Το μήνυμα πάντως είναι να αποδεχθείτε την αλλαγή με ευγνωμοσύνη.

Σκορπιός: Η ΑυτοκράτειραΣήμερα είναι μέρα αγάπης, δημιουργικότητας, γονιμότητας και αφθονίας. Τα ζευγάρια θέλουν να περάσουν χρόνο χαλάρωσης μαζί, ακόμη και μένοντας όλη μέρα στο κρεβάτι. Θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνισή σας ο ένας για τον άλλον, ενώ στις συζητήσεις – ακόμη και τις φιλικές – θα ανακύπτουν θέματα αγάπης και σεξουαλικότητας.Οι γονείς θα βρουν τρόπους να δεθούν περισσότερο με τα παιδιά τους.Οι αδέσμευτοι θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για ρομάντζο.Δεν αποκλείεται να μάθετε για μια εγκυμοσύνη.

Τοξότης: Ο ΚρεμασμένοςΗ προσφορά, η αναμονή αλλά και οι θυσίες υπογραμμίζονται σήμερα. Ίσως η σχέση σας να περνά μια στασιμότητα, εξαιτίας γεωγραφικής απόστασης. Χρειάζεται να επιστρατεύσετε την ανιδιοτελή και πνευματική σας οπτική, να δείτε τα πράγματα από την πλευρά του ταιριού σας. Πρέπει να αποδεχθείτε ότι είστε και οι δύο άνθρωποι, με αδυναμίες και ελαττώματα. Ίσως προκύψει κάποια ασθένεια ή απώλεια εργασίας, και να κληθεί ο ένας σύντροφος να στηρίξει τον άλλο.Οι αδέσμευτοι θα ωφεληθούν, αν στραφούν σε άτομα με λιγότερο υλιστικά οράματα. Είναι πιθανό να εντοπίσετε το ιδανικό ταίρι σε χώρους που θα προσφέρετε εθελοντική εργασία, αντί για το διαδίκτυο ή τα μπαρ. Όλα εξαρτώνται από τη δική σας οπτική.

Αιγόκερως: Ο ΔιάβολοςΚάποια παγίδα ελλοχεύει, νιώθετε τη σχέση σας σαν φυλακή. Δεν βλέπετε πουθενά περιθώριο αλλαγής ή διαφυγής. Εσείς ή το ταίρι σας έχετε βυθιστεί στα χρέη ή κάποιον εθισμό, είτε νιώθετε παγιδευμένοι σε μια δουλειά που μισείτε. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν συνεχείς καβγάδες ή μια εμμονή με ένα άτομο που δεν είναι διαθέσιμο.Το βέβαιο είναι ότι νιώθετε ανίσχυροι. Ωστόσο η κάρτα υποδεικνύει ότι υπάρχει διαφυγή, και ο περιορισμός σας είναι μια ψευδαίσθηση. Το θέμα είναι ότι η «θεραπεία» θα είναι εξαιρετικά επίπονη, γι’ αυτό επιλέγετε να εμμένετε σε ένα ψεύτικο προσωπείο…

Υδροχόος: Το Άρμα ΑντεστραμμένοΈχετε χάσει τον έλεγχο μέσα στη σχέση, είτε για τον εαυτό σας είτε για τις καταστάσεις. Το έτερο ήμισύ σας επιβάλλει τις απόψεις του και έχει τα ηνία. Νιώθετε σαν να έχει γίνει πειρατεία στο δεσμό, και οι αποφάσεις να παίρνονται με θυμό και εγωισμό αντί με κατανόηση και αγάπη. Προσέξτε μην τρακάρετε, επειδή κοιμηθήκατε και οι δύο στο τιμόνι…Για τους αδέσμευτους, το αντικείμενο του πόθου τους ίσως να μην θέλει περιορισμό. Ίσως οι ίδιοι να υποσκάπτετε την αναζήτηση του στόχου σας, επειδή κάπου υπάρχει ένα αντικρουόμενο σημείο.

Ιχθύες: Ο Ιεροφάντης ΑντεστραμμένοςΕσάς και το ταίρι σας σάς έχει καταβάλει η συγκατάβαση. Αν μαλώνετε, θα είναι για μια τελετή γάμου που θα ικανοποιεί τις οικογένειες και των δυο σας. Είναι φυσικό να νιώθετε ανία μέσα στην καθημερινότητά σας, άρα πρέπει να βρείτε τρόπο να επιστρέψει ο ενθουσιασμός στη σχέση σας.Οι αδέσμευτοι δυσκολεύονται να ζευγαρώσουν, γιατί δεν συνάδουν με τους «κανόνες» του περίγυρού τους. Πολλοί θεωρούν ότι χλευάζετε τους νόμους που εκείνοι υπηρετούν. Τώρα καλείστε να υποταχτείτε ή να αλλάξετε κοινωνικό κύκλο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments